Doğuma Hazırlık 17+4 Kız deyip erkek olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Anne annemin 7 tane arkası arkasına ölmüş.En sonunda sanırım okutmuş ondan sonra dayım olmuş.Keşke tam detaylı bilsem de, size de ayrıntılı anlatabilseydim
Konuyu şimdi okuyunca yazmak istedim . (Babaannemim kardeşi )Teyzemin 7 kızı var . 5 erkek 8 aylık ölü doğumu var .Sene bilmem kaç . Farklı bir kan uyuşmazlığından erkekler doğumda ölüyormuş .
Kızlarının kızı oldu sağlıklı erkekler ölünce genetik araştırmada çıktı.
İğne oldu hepsi .
4 ünün sağlıklı erkek çocukları var

Son sozlerin yakti beni rabbim ötelerde sefaatcilerin olur insallah nasip eder insallah benimde 2 kizim car suan hamileyim buda kiza benziyor bi cikinti var ama henuz kucuk dedi simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca sukrediyorim herseye sagolun

Son sozlerin yakti beni rabbim ötelerde sefaatcilerin olur insallah nasip eder insallah benimde 2 kizim car suan hamileyim buda kiza benziyor bi cikinti var ama henuz kucuk dedi simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca sukrediyorim herseye sagolun
Keşke alıntılamasaydınız, keşke bu yazıyı okuyup hatırlamasaydım. Tamda geçen sene bu aydı. Konuda ilk sayfada yazdığım gibi yine hamileydim ve malesef yine 3. Kez ölü Doğum yaptım. Bu defa Kız sandığım bebeğimin Doğumda erkek olduğunu öğrendim. Sonradan değişebiliyormuş cinsiyet tahminleri . Keşke kaybetmeseydim , keşke sağlıkla Doğum yapsaydım , hayırlı sağlıklı olsaydı da yine kızım olsaydı. Ölümden döndüm bu son Doğumda çok kan kaybettim. İki evladıma bağışladı Rabbim beni.

Bu postu ben de takip ediyordym. Okuyunca çok üzüldüm. Allah sabır versin arkadaşım. Allah seni evlatlarına bağışlasın.

Cok ozur dilerim simdi dahada cok uzuldum rabbim surekli siniyor.sizi ewlatlarina bagislamis insallah hic yasanmamis gibi unutursunuz hatiranizdan silinir allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…