Doğrudur ultrason resmi var miDoğru diyosunuzda bacak arasında bi çıkıntı yoktu
En başı sağlık tabi ama işte hem erkek hem kız tatmak istiyo insan rabbim ne kararladıysa oYüzük testi psikolojimizden etkileniyor sanki. Ben 2. Hamileliğimde kız istiyordum. Bir oğlum var zaten diye. Yüzük testi hep kız çıkıyordu. İkinci oğlum doğdu. Şimdi test yapıyorum şimdi de ilk 2 bebek erkek, 3. Bebek kız çıkıyor. kız olur diye hamile kalsam o da erkek olur benim. Ayrıca çin takvimi, ramzi teorisi, lahana ve karbonat testi, hisler falan hep kızdı ama sonuç erkek bebekbu teorilere değil de doktorunuza inanın kızlar
Buradaki yazıları okuyunca dedim acaba dr yanılıyor mu çevremde de duyuyorum 7 aya kadar kız dedi sonra dedi şok olduk diyeÇıkıntı yoksa sonradan oluşmuyor . Benim ilk kızdan sonra 2. Ve 3. Gebeliklerim 5 aylık kaybettim onlar erkekti. Onlardan Sonra 2. Kızım doğdu. Sağlıkla doğsun diye kurban adadık, 3 tane kestik. Sende 2. Kızın doğunca neden üzülmüşüm diyeceksin. Bal-kaymak olacak. Ben şimdi 3. Ye hamileyim ve bugün kız olduğunu öğrendim . Küçük kızım 1 yaşında , ona baktıkça seviniyorum 3 kız kardeş olacaklar diye. :) tadına doyulmuyor evladın. Hayırla doğsun inşallah
Evet benimde iki tanıdığım var gebelik boyunca tek doktora gitmişler bir defa yanlış söylemiş sonra yorum yapmayınca Doğumda sürpriz olmuş . Kafanızda şüphe varsa başka doktora gidin. Doktor usgde bacak arasını gördüyse ve 3 çizgi varsa cinsiyet değişmiyor . İnsan ikisinden istiyor tabi Allah’ın takdiri ne yapabiliriz ki? Keşke yaşasaydı benim bebeklerim ama kısmetleri yoktu. En iyisini Allah bilir. 3 yakınımın kızlardan sonra çok isteyerek Doğum yaptığı oğlu birininki cam bebek, birinin kas hastası, diğeri down. O kadar zor ki onlar için hergün eriyorlar . O kadar üzüldüm ki bebeğim kaybedince beni hep telkin ettiler ben hiç çocuğum olmayacak sanıyordum artık. hayırlısı böyleymiş dedim ve hep hayırlısını istedim . Çok şükür ki evlat sahibi olabiliyoruz, inşallah Kadir kıymet bilen, sağlıklı, hayırlı evlatlar olurlar .Buradaki yazıları okuyunca dedim acaba dr yanılıyor mu çevremde de duyuyorum 7 aya kadar kız dedi sonra dedi şok olduk diye
Amin canım en önemlisi ilk başı o rabbim seninde yüzümü güldürmüşEvet benimde iki tanıdığım var gebelik boyunca tek doktora gitmişler bir defa yanlış söylemiş sonra yorum yapmayınca Doğumda sürpriz olmuş . Kafanızda şüphe varsa başka doktora gidin. Doktor usgde bacak arasını gördüyse ve 3 çizgi varsa cinsiyet değişmiyor . İnsan ikisinden istiyor tabi Allah’ın takdiri ne yapabiliriz ki? Keşke yaşasaydı benim bebeklerim ama kısmetleri yoktu. En iyisini Allah bilir. 3 yakınımın kızlardan sonra çok isteyerek Doğum yaptığı oğlu birininki cam bebek, birinin kas hastası, diğeri down. O kadar zor ki onlar için hergün eriyorlar . O kadar üzüldüm ki bebeğim kaybedince beni hep telkin ettiler ben hiç çocuğum olmayacak sanıyordum artık. hayırlısı böyleymiş dedim ve hep hayırlısını istedim . Çok şükür ki evlat sahibi olabiliyoruz, inşallah Kadir kıymet bilen, sağlıklı, hayırlı evlatlar olurlar .
Sizde tabe mi var acaba?Çıkıntı yoksa sonradan oluşmuyor . Benim ilk kızdan sonra 2. Ve 3. Gebeliklerim 5 aylık kaybettim onlar erkekti. Onlardan Sonra 2. Kızım doğdu. Sağlıkla doğsun diye kurban adadık, 3 tane kestik. Sende 2. Kızın doğunca neden üzülmüşüm diyeceksin. Bal-kaymak olacak. Ben şimdi 3. Ye hamileyim ve bugün kız olduğunu öğrendim . Küçük kızım 1 yaşında , ona baktıkça seviniyorum 3 kız kardeş olacaklar diye. :) tadına doyulmuyor evladın. Hayırla doğsun inşallah
Tabe nedir bilemiyorum hiç duymadım . Sadece Bu iki gebelikte çok kötü kabuslar görüyordum . İkinciyi de kaybedince kayınvalideme söyledim oda neden daha önce söylemedin dedi? Ama internette çok araştırdım o sıra, gebelikte kabus karabasan vs görmek normal sayılırmış. Herhalde içime doğdu, O gece bebeğimin öldüğünü gördüm karnımda. O kabusu hiç unutmam . Sonra sabah erkenden korku ile doktora gittim gece uyumadan evvel karnımda tekmeler atan bebeğimin kalbi durmuştuSizde tabe mi var acaba?
Benim 2 tane tanıdıgım var.İkisinin de, erkek bebekler karnında ölüyor ve ikisinin de, 3 oğlan öldü.4 kızı var.
Canım İşte bu rüyada ugraşma olayına deniyor sanırım.Bende tam bilmiyorum aslında tam.Tabe nedir bilemiyorum hiç duymadım . Sadece Bu iki gebelikte çok kötü kabuslar görüyordum . İkinciyi de kaybedince kayınvalideme söyledim oda neden daha önce söylemedin dedi? Ama internette çok araştırdım o sıra, gebelikte kabus karabasan vs görmek normal sayılırmış. Herhalde içime doğdu, O gece bebeğimin öldüğünü gördüm karnımda. O kabusu hiç unutmam . Sonra sabah erkenden korku ile doktora gittim gece uyumadan evvel karnımda tekmeler atan bebeğimin kalbi durmuştubayılmışım hastanede , bu ikinci kaybımdı sonraki gebelik sorunsuz geçti çok şükür.
Gebelikte kabus ve karabasan görmek diye o kadar çok araştırma yaptım ki. Hep normal olduğu yazıyordu. Keşke iki cümle olsun bu konuda Bilgi edinebilseydim keşke yakınlarıma bahsetseydim. İkincinin karnımdayken öldürüldüğünü rüyamda gördüğümü bahsettimde öyle haberleri oldu. Nasıl bir tesadüftür dedim. Keşke hergün dua okusaydım . Bende hiç çocuğum olmayacak artık diye korkmaya başlamıştım . Şimdi kabus rüya hiçbirşey görmüyorum . Dahada gebelik düşünmem kısmetleri yokmuş yavrularımınCanım İşte bu rüyada ugraşma olayına deniyor sanırım.Bende tam bilmiyorum aslında tam.
Burada yazmak kural ihlalimi bilmiyorum ama, sanırım bunun için,okunmasımı gerekiyormuş.Muskamı yazdırıyorlarmış.
Tam ne olduğunu bende bilmiyorum ama bu rahatsızlıgı olan bayanların, erkek bebekleri yaşamıyor ölüyor.
Eltiminde 2 oğlu karnında öldü. Şimdi hiç oğlu yok.Kız çocuğu var.
Anne annemin 7 tane arkası arkasına ölmüş.En sonunda sanırım okutmuş ondan sonra dayım olmuş.Keşke tam detaylı bilsem de, size de ayrıntılı anlatabilseydimGebelikte kabus ve karabasan görmek diye o kadar çok araştırma yaptım ki. Hep normal olduğu yazıyordu. Keşke iki cümle olsun bu konuda Bilgi edinebilseydim keşke yakınlarıma bahsetseydim. İkincinin karnımdayken öldürüldüğünü rüyamda gördüğümü bahsettimde öyle haberleri oldu. Nasıl bir tesadüftür dedim. Keşke hergün dua okusaydım . Bende hiç çocuğum olmayacak artık diye korkmaya başlamıştım . Şimdi kabus rüya hiçbirşey görmüyorum . Dahada gebelik düşünmem kısmetleri yokmuş yavrularımın10 gün suni sancı verdiler doğurmam için, son gün doğdu , herkes bebeğini aldı çıktı hastaneden, ben elim kolum boş ağlayarak çıktım Rabbim yaşatmasın tekrarını.
Canım bakar mısın buna bi :)))Doğrudur ultrason resmi var mi
benim var canım 16 haftaya kadar kız bu hafta 17 erkek dedilerözel muayane dr gidiyorum dr 16+5 te kız deyip geçti tabi içim rahat etmedi başka bi dr gittim dr dedi bacak arasında birşey yok kız diye yapılan tüm yüzük testi çin takvimi tatlı yeme vs tüm tezleri çürüttüm ilkim kız ikincisi erkek olsun istiyorum içimede hep erkek gibi geliyor belirtiler o yönde sizce bu haftalarda doktorlar yanılır mı gittiğim doktorda yaşlı yılların doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?