• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 17+4 Kız deyip erkek olan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Anne annemin 7 tane arkası arkasına ölmüş.En sonunda sanırım okutmuş ondan sonra dayım olmuş.Keşke tam detaylı bilsem de, size de ayrıntılı anlatabilseydim:KK64:
Konuyu şimdi okuyunca yazmak istedim . (Babaannemim kardeşi )Teyzemin 7 kızı var . 5 erkek 8 aylık ölü doğumu var .Sene bilmem kaç . Farklı bir kan uyuşmazlığından erkekler doğumda ölüyormuş .
Kızlarının kızı oldu sağlıklı erkekler ölünce genetik araştırmada çıktı.
İğne oldu hepsi .
4 ünün sağlıklı erkek çocukları var

Gebelikte kabus ve karabasan görmek diye o kadar çok araştırma yaptım ki. Hep normal olduğu yazıyordu. Keşke iki cümle olsun bu konuda Bilgi edinebilseydim keşke yakınlarıma bahsetseydim. İkincinin karnımdayken öldürüldüğünü rüyamda gördüğümü bahsettimde öyle haberleri oldu. Nasıl bir tesadüftür dedim. Keşke hergün dua okusaydım . Bende hiç çocuğum olmayacak artık diye korkmaya başlamıştım . Şimdi kabus rüya hiçbirşey görmüyorum . Dahada gebelik düşünmem kısmetleri yokmuş yavrularımın :KK43: 10 gün suni sancı verdiler doğurmam için, son gün doğdu , herkes bebeğini aldı çıktı hastaneden, ben elim kolum boş ağlayarak çıktım :KK43: Rabbim yaşatmasın tekrarını.
Son sozlerin yakti beni rabbim ötelerde sefaatcilerin olur insallah nasip eder insallah benimde 2 kizim car suan hamileyim buda kiza benziyor bi cikinti var ama henuz kucuk dedi simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca sukrediyorim herseye sagolun

Son sozlerin yakti beni rabbim ötelerde sefaatcilerin olur insallah nasip eder insallah benimde 2 kizim car suan hamileyim buda kiza benziyor bi cikinti var ama henuz kucuk dedi simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca sukrediyorim herseye sagolun
Keşke alıntılamasaydınız, keşke bu yazıyı okuyup hatırlamasaydım. Tamda geçen sene bu aydı. Konuda ilk sayfada yazdığım gibi yine hamileydim ve malesef yine 3. Kez ölü Doğum yaptım. Bu defa Kız sandığım bebeğimin Doğumda erkek olduğunu öğrendim. Sonradan değişebiliyormuş cinsiyet tahminleri . :KK43: Keşke kaybetmeseydim , keşke sağlıkla Doğum yapsaydım , hayırlı sağlıklı olsaydı da yine kızım olsaydı. Ölümden döndüm bu son Doğumda çok kan kaybettim. İki evladıma bağışladı Rabbim beni.

Keşke alıntılamasaydınız, keşke bu yazıyı okuyup hatırlamasaydım. Tamda geçen sene bu aydı. Konuda ilk sayfada yazdığım gibi yine hamileydim ve malesef yine 3. Kez ölü Doğum yaptım. Bu defa Kız sandığım bebeğimin Doğumda erkek olduğunu öğrendim. Sonradan değişebiliyormuş cinsiyet tahminleri . :KK43: Keşke kaybetmeseydim , keşke sağlıkla Doğum yapsaydım , hayırlı sağlıklı olsaydı da yine kızım olsaydı. Ölümden döndüm bu son Doğumda çok kan kaybettim. İki evladıma bağışladı Rabbim beni.
Bu postu ben de takip ediyordym. Okuyunca çok üzüldüm. Allah sabır versin arkadaşım. Allah seni evlatlarına bağışlasın.

Cok ozur dilerim simdi dahada cok uzuldum rabbim surekli siniyor.sizi ewlatlarina bagislamis insallah hic yasanmamis gibi unutursunuz hatiranizdan silinir allaha emanet olun

Back