Nikah 17.07.2010 bu da benim günümm :)

heidi'msi umarım ikimiz içinde günler çabucak geçer en hayırlısı olur canım benim :)
inşallah canım inşallahhh

SON 60 GÜN :)

nişanlım döndü bu sabah sağ salim Allaha şükür :)
arkadaşlarım oturmaya geldiler düğün işini nasıl saldım anlatamam dedikodu gırgır modundayım tam olarak :) ama evle ilgili ilk adım atıldığında hemen harekata geçicemm :)

SON 58 GÜN :)

bu aralar evde net başından kalkamıyorum kızlar gelinlik ve kına için model seçmekle meşgulum
ayrıntılara gelince ev yok eşya yok perde yok vs vs hiç birşey yok nişanlım ve ben sihirli bir değnek gelsin ve bir anda herşeyi yapsın diye bekliyoruz sanırım :) :)

cnm benim netten bakma fazla gelinlik üstünde çok farklı duruyor çünkü göründüğünden opuyorumnanaktan

:) tamam canım zaten ya bugün ya da yarın bakmaya çıkıcaz giydiğimde ne hissedeceğimi çok merak ediyorumm :)

SON 55 GÜN:)

dün yine acil bir kararla nişanlımın köyüne gittik annem ve ben akşam da orda kaldık
kiraz toplamaya gitik :) hava biraz bozuktu ama olsun
işler mi ??? bilmiyorum gerçekten bilmiyorumm :) :) :)

SON 52 GÜN :)

durduğumuz yerde saymaktan sıkıldım dün annemle çarşıya çıkmıştık işlerimiz vardı bende kendimi gelinlikçilerde buluverdim birsürü gelinlik kınalık denedim müthiş bir duyguymuş kızlaaar :)

SON 51 GÜN:)

kızlarr sanıyorum ki evimiz tutulmak üzere :)
bir an önce görmek istiyorum heyecan bastı demek benim heyecanım saklanmış böyle şeyleri bekliyormuşş:)

Son düzenleme:
SON 50 GÜN:)

kış uykusuna yatmış gibi hissediyorum kendimi kızlar bir gün gelip haddi bakalım perdee diyecek ve sahne başlayacak sanki elimiz kolumuz bağlı öylece bekliyoruz..
kardeşimin haftasonu sınavı var onun için kuran okumaya gideceğiz bu gün anneanneme
sanki düğününe 50 gün kalan ben değilim hiç bişey yok yok ortada hiçbişey sıkılmaya başladım artık

SON 46 GÜN :)

biraz hareket mi geldi kendimi mi kandırıyorum bilinmez :)
bugün çarşıdaydık bornoz takımızı aldık çok beğendim :)
yarın da inşallah gelinlik ve kınalık için çıkacağız hevessle bekliyorumm

SON 45 GÜN :)

gelinliğim ve kınalığımın siparişi verildii :)
beyaz inci moda evinden ve bayıldığımm modellerdenn
yarın da ilk provam varrr kısmetsee

SON 44 GÜN :)

bugün ilk gelinlik provam yapıldııı
saten minicik bir kalıp hazırladılar :) haftaya da 2. provam var
ev işinde hala bir gelişme yok 29 gün sonra çeyiz asılacak ama ev yok

SON 42 GÜN :)

bitanecik kardeşim sbs sınavında şimdi umarım iyi geçiyordur sınavı
aşkım bugün bi ev bakıcakmış yüzde doksan olur diyor ama artık o kadar ümidim kesildi ki sevinemedim bile inşallah olur artık yarın mutlulukla yazarım evimizi gördüm diye

SON 38 GÜN :)

nişanlılık mı yaramadı bana bilemiyorum kii..
tahminen 2 senedir doktor yüzünü görmemiş olan ben her ay 1 kere ziyaret etmeye başladım
hafta sonu köydeydik yine üşütmüşüm hava da kötüydü ordaki herkes alışkın ama ben dondumm resmen ve sonuç 3 gündür yatak döşek yatıyorum..
hazırlıklara gelince yarın 2. provam var başka da hiiiç bir gelişme yok hiçç

SON 26 GÜN :)

evde bağlantı gitti girip yazamıyorum her gün ama güzel gelişmeler var
evimiz tamamdır 8 temmuzda herşeyiyle teslim edilecek ve bir tek çeyiz asmak kalacak
inşallaahh
yarın da 3. provam ver gelinliğim de hazırlanıyor
düğün içn şirketle anlaşma yapıldı yani Allaha şükür herşey yolundaa

harika canımm tüm yazdıklarını baştan sona okudum :) nerdeyse hiç bişey kalmamış artık zaman dahada çabuk geçicektir.. benim düğüne daha 1 sene filan var nişandır üğündür hepsi seneye kalıyor..yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla da al al hiç birşey bitmiyor..artık görüp yaşıcaz bakalım.herşeyin gönlünce olmasını diliyorum..bende şimdiden düğün yerleri bakmaya başladım cha cha, almira, heybeli ye bakıyorum..yakın bi zamanda da gidip görüşürüz herhalde..yemekli mi olucak nasıl olucak o bile belli değil.fiyat alıp konuşulcak filan.tabi hepsinden önce nişan var :) onun içinde yer lazım mesela havuzlu konak olabilir şöyle 100 kişilk düşünüyoruz zaten off offfff yaz yaz bitmiyorrrr napıcaz bilmiorum hııı bide balayı var tabi :))))) ayyyyyy ciyakk imdattt :)))))

svdmrt çok sağol yorumun için cnm 21 günüm kaldı kısmetse telaşe yoğunluk devam ediyor..
Allah sana da nasip etsin bu günleri en güzel ve en stressizinden inşallahhh :)

SON 21 GÜN :)

evimiz 5 temmuzda teslim edilecek
mobilyaları aldık
davetiyelerimiz yarın geliyor
gelinliğimin son 2 provası kaldı
yaniii bi çok şeyi kolayladık bi yerleştirmek kaldı
bu hafta da bekliyoruz kendiişlerimizi hallediyoruz yemek takımı falan alıcam kırılcaklar fln sonraa yerleştirmeye başlıycaz heyecan başladı sanıyorum ki kilo veriyormuşum farkında değilim
aslında rahatım stres yok ama bilmiyorum sanırım heyecan bastı da ben farkında değilimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…