Nikah 17.07.2010 bu da benim günümm :)

tmyy çok sevindim senin adına inşallahh hep mutlu oluruz :)
ben daha gidip imza atamadım evraklar teslim edildi de pazartesi bakıcam artık
herşey hep gönlümüzce ve hayırlısıyla olsun inşallah :)

cnm benim ne güzel günlük gibi olmuş :) benimde 11 temmuzda kısmetse stres yapma hiç herşey oluyor yavaş yavaş bende hiç stres yok çok şükür hepimiz için hayırlısı olsun . nişanada az kalmış hadi bakalım olumunekankayizsmile

şebnemm sağol canım şu anda düğünü unuttum nişana son 3 gün daha kıyafetim bile gelmedi onun telaşına düştümm :(

ayşecınarlı çok teşekkrür ederim canım aminnn

SON 90 GÜN :)

vee incidestan yine çarşılardaaa :)
nişana da 5 gün kaldı bu arada şimdi nişan işine konsantre oldum
kıyafetim hala gelmemiş ayakkabı da bulamadım offff
stüdyo da belli değil nerde resim çekinicez biz
kuaför belli ama çıt çıtımı almadım daha püüff korkmaya başlasam mıı???

SON 89 GÜN :)

bu gün herşeyi bir kenara bıraktıkk
aşkım aldı beni köye gittikk
oraya gidince dünyayla bağlantım kopuyor zaten
herkesler ordaydı tabi pazar olunca sözlümün ailesi orda toplanıyor ve gırgır şamata başlıyor
evden piknik bir nevii :)
mangallar yakıldı kır sofraları kuruldu maçlar yapıldı
salıncaklara kurulduk çekirdek vsç bi de bisiklet yarışı da cabasııı :)
ohh anlatırken bile içim açıldı bi pazar beraber gidelim kızlar pişman olmazsınızzz :) :)

SON 88 GÜN:)

nişana kaldı 2 gün eyvah eyvah modundayım
daha kıyafetim dikiliyor bugün provaya gittim çarşamba sabahı teslim edeceklermiş ayakkabımı da almadım daha yarın halledicez inşş..
perşembe de nişan şaka gibi..
nişan alışverişi de bu gün bitti ayıptır söylemesi kozmetik malzemeleri kalmıştı onları aldıkk
yine parfümler kaldı avondan sipariş edicem en azından kullandığım parfüm olsun dedim
neden benim herşeyim tam olmuyor yaa :(

SON 88 GÜN:)

nişana kaldı 2 gün eyvah eyvah modundayım
daha kıyafetim dikiliyor bugün provaya gittim çarşamba sabahı teslim edeceklermiş ayakkabımı da almadım daha yarın halledicez inşş..
perşembe de nişan şaka gibi..
nişan alışverişi de bu gün bitti ayıptır söylemesi kozmetik malzemeleri kalmıştı onları aldıkk
yine parfümler kaldı avondan sipariş edicem en azından kullandığım parfüm olsun dedim
neden benim herşeyim tam olmuyor yaa :(

kimsenin olmuyor arkadaşım merak etme bişeyler mutlaka eksik kalıyor üzülme bencekaydirigubbakcemile5sengözlerimebaksanab

gül teşekkür ederim canım aman buna şükür :)
seninde az kalmış hadi hayırlısıyla geçsin inşallah

cnm benim aa neden bu kadar stress yaptın yapma olur herşey :)
hani uyuşukluk iyidi o gün herşey olup bitiyor sonra bakıcaksın neden o kadar taktım herşeyi oldu bitti diceksin.

şimdi ne var olmayan canım

bi anda korkuyorum sonra amann diyorum olduğu kadar bu dönem inanılmaz değişken oldum derlerdi de inanmazdım canım :)

nişan için hazır sayılırım canım bu gün ayakkabı almaya çıkıcaz elbisem dikimde yarın sabah alıcam onu da inşallah geri kalanlar tamam sayılır zor ama bir o kadar da güzel şeyler bunlar :)

bi anda korkuyorum sonra amann diyorum olduğu kadar bu dönem inanılmaz değişken oldum derlerdi de inanmazdım canım :)

nişan için hazır sayılırım canım bu gün ayakkabı almaya çıkıcaz elbisem dikimde yarın sabah alıcam onu da inşallah geri kalanlar tamam sayılır zor ama bir o kadar da güzel şeyler bunlar :)

iyi cnm ya az kalmış bir de nerelerde ayakkabı baktın güzel gelinlik ayakkabıları varmı :)
hadi bakalım günler çabuk geçiyor kaydirigubbakcemile4

hayırlı olsun canım, inşallah her şey gönlünce olur.. benm de nişanım 24 nisanda yani bu cumartesi senden 2 gün sonra düğünüm de yaza 8 ağustosta.. ben nişandan sonra başlıcam saymaya... :)

flamekiss : amin canım inşallah senin için de hayırlısı olur :)
yakınmış nişanlarımız hazır mı herşeyin :)
başla başla güzel oluyorr :)

şebnemcim bakmadığım yer kalmadı desem yeridir ama gelinlik için hiç bakmadım ve sanıyorum ki ben yine kumaşına göre diktiricem yoksa renk uyumu imkansız açık ayakkabı da pek sevmiyorum bir de renk takıntım var en iyisi yine kumaşa göre ayakkabı yaptırmak :)

cnm benim bugün nişanın var inşallah herşey istediğin gibi olur şimdiden tebrik ediyorum sizi allah tamamına erdirsin cnm opuyorumnanaktan:nazar:

SON 85 GÜN :)

nişan telaşesinden bir kaç gün atladım sanırım ama bomba gibi buradayımmm
önce nişanımı yani dünü anlatmak istiyorum

14:00 kuaförde randevumuza gittik tam 9 kişiii çıt çıt almıştık maşa tutmuyorrrr o kadar çok uğraştılarrr kii saçım tam 6 da bittii

18:00 aşkım almaya geldi doğğrruuu otele odada bekledik biraz yemek fln yedik malum bütün akşam millet yiyecek biz bakıcazz :)

19:00 foto çektirmeyee en sevdiğim bölüm osmanlı salonunda çekildi resimlerimiz çok eğlenceliydi gelin hanımmm tebessüümm :)

20:00 niye hala odada bekliyoruzzz yaaa

20:30 ve sahneeeeeeee
gerisi malum yüzükler takıldı harika bir konuşmayla
makas kesmedi falan vee dansss
sonrası göbek havası
aşkımın sürprizlerii davul zurnaa
sahne alan harika ses eğlenceee

22:00 pasta kesmek için geç mi olduu yok bee kimse oturmuyor ki yerine
pasta geldi heyecenla bıçağı savurduk o da neee pasta plastikkk hahhaha

ama gelen pastalar çok güzeldi kalp çikolatalı ımmm:)

23:50 artık dağılalım di mi davul gitti zurna gitti

00:00 misafirleri yolcu ettik sadece aşkım ben ve arkadaşları ne muhabbet ne muhabbettt

eve geldiğimde 1bçk flndı sanıyorum kızlar çok eğlendim tüm aksiliklere rağmen modum hiç düşmedi en kötü günümüz böyle olsunnn :)

şebnemciimm çook teşekkür ederim herşey çok güzeldi çok sağol canımm

hayırlısı olsun cnm allah mutluluğunuzu bozmasınn

hadi almirayla ilgili sorulara başlayayım ben

müzik nasıldı

fotograflar çıktımı yani iyimiydi fotografcı

ımm başka :)

yemekler nasıldı kaydirigubbakcemile3 bu kadar

Back