Nikah 17.07.2010 bu da benim günümm :)

müzik harikaydı canım nişanlım bir de davul zurna getirmiş sanatçı çıktı bir de sahneye bunlar bana sevdiceğimin sürprizleriydi.. ne istesek çaldılar süperdi yanii..

fotolar henüz çıkmadı ama korktuğum olmadı arka fon olacak diye istemiyordum ama hep salonun doğal halini kullandılar osmanlı salonunda çekildi fotolar genişş saray koltukları aynalar falan :)
içerde de her baktığımda bir makina resim çekiyordu çok güzeldi..

yemekler dee harika ötesiydi önce havuçlu bi çorba ardından börek sonraa ana yemek dondurma ve meyve tabağı ve en son da pastaaa :)

ççookkk memnun kaldım düğün düğün diye tutturmuştm bizim düğün köyde olacak ya aldım hevesimi çok güzeldi :)

iyi olmuş cnm benim çok sevidim güzel geçmesine sanatçı kim vardı ya bende düğüne istiyorum

bende o salonda çekileyim bari düğünde :) iyi oldu cnm öğrenmem

bizde bir ara gidip yemekleri ayarlıcaz tadayım bakim söylediklerini :):):)

şebnemcim bence de git gör herşeyi bizim aceleye geldiği için ben görememiştim salona çıkarken zaten kapkaranlık şaşırıp kaldım nereye gidicem diye bakıyorum biri içerden kameranın ışığına gel diye bağırıyor gölgeler alkışlıyor çok garip oldum :) herşeyi gör öncedenn

amin hepimizin inşallahh :)

SON 82 GÜN :)

kızlar haftasonu ailecek nişanlımın ailesinin köydeki evlerindeydik cumartesi öğleden sonra aşkım aradı hadi hazırlanın ablamlar sizi alacak akşama da ben gelirim dedi gittik yine sofralar kuruldu maçlar yapıldı şehire tıkılıp kalmış bizler için açık hava bol güneş nasıl iyi geldi anlatamam gece mışıll mışıll uyuduk ben kardeşim küçük görümcem :) sabah 9 da aşkımın sesini duydum dışardan köpekle oynuyordu kalktım hemen koşa koşa kahvaltı hazırladık sonra annemler nişanlımla indiler bursaya biz köyde kaldık sülalecek :) akşam da biz döndük nişan sonrası çok güzel stres attık çok iyi geldi bir de enişte bize çiğköfte yaptııı ımm ellerine sağlık saz çaldık şarkılar söyledik şimdii tam rahatlamış şekilde uyudum dün gece ve bu sabah annemin dantelleri kaynatmayua başladığını görerek uyandım uff yine mi başlıyor telaşeeee .....

şebnemcim bence de git gör herşeyi bizim aceleye geldiği için ben görememiştim salona çıkarken zaten kapkaranlık şaşırıp kaldım nereye gidicem diye bakıyorum biri içerden kameranın ışığına gel diye bağırıyor gölgeler alkışlıyor çok garip oldum :) herşeyi gör öncedenn

evet cnm gidip görmem lazım .sanatçı kim vardı almirada birimi yoksa özel mi getirttiniz bende düğüne istiyorumda onları hiç konuşmadık biz ??:hulya:

cnm ne güzel hafta sonlarınız da pek güzel geçiyor allah bozmasın opuyorumnanaktan

SON 80 GÜN :)

evet kızlar çok şey öğrendim 2 günde sandıklardan annenin zamanında bin bir emek ördüğü danteller çıkar o da ne sapsarılarrr makinaya atar çevirirsin ümitle açarsın o da nee yine sapsarı sonra en büyük tencerelerden alırsın koyarsın ocağa kaynamaya içine sabun tozu ve çeşitli leke çıkartıcılar kaynasın dursun dantell taştııı diye naralarr :) sonra bir makina seansı daha olmadı mı kolala tutkalla :) :)
bi de otur belin kırılana bacakların uyuşana kadar ütüle babam ütüle şimdilik hayatım böyle geçiyor yarın akşam kısmetse nişanlım ve ailesi bohça değişimi için gelecekler bugünde temizlik hazırlık iyi iyi böyle günler çabuk geçiyor :)

sorma şebnemcim cuma akşamından beri inanılmaz karın ve kasık ağrısı çekiyorum acile gittik cuma akşamı daha yeni yeni toparlanıyorum :( nazarlarım çıkıyor :(

cnm benim gemiş olsun dikkat et kendine :nazar:

haklısın ya yeni geçti nişanın üstünden aman allah kem gözleden korusun hepimizi :nazar:

SON 74 GÜN :)

bir kaç gündür çok kötü gidiyor herşey ...
önce cuma akşamı acile kaldırıldım ağrıdan duramıyordum orda bile nişanlımın kıskançlığı dolayısıyla problem yaşadık ertesi gün de devam etti ayrılığa kadar geldi konu :( son 2 günüm 2 gözüm iki çeşme geçti yani... sonuçta hallettik ama çektiğim sıkıntılar acılar da cabasıı ...

SON 68 GÜN :)

Allaha şükür toparladık herşeyi anneler günümüz anne babaanne anneanne gezmeleriye geçti ama gerçekten güzeldi sonra yine köydeydik gırgır şamata tam gaz devam bütün akşam tabu oynadık kalabalıkta o kadar zevkli oldu ki bi de fenerbahçe 3 puan almasa moralim tam yerinde olacaktı :)
kısmeett günler çabucak geçiyor bu aralar aman hep böyle geçer inşallah

SON 65 GÜN :)

zaman akıppp geçiyor ardından bakıyoruz sadece..
gün geliyor geçsin diye akrep yelkovan kovalıyor gözlerim güb geliyor buğulanmaya başlıyor..
öyle ya da böyle geçiyor işte..
nişanlımcım bu gün yurt dışına gidiyor 1 hafta yok bu bile zor geliyor bana kapıyı açıp çıkasım yok dün bütün gün beraberdik 1 hafta yok diye çok gördüm diye mi daha çok özlerim gibi geliyor bilmiyorum ama şimdiden özlediğim kesin :)

SON 64 GÜN :)

dünyanın bir ucunda şimdi nişanlım püüff :( derkenn msj attı en çok bu anları seviyorum işte :)
çok özledim şimdiden

SON 62 GÜN:)

kızlaaar şu an itibariyle bursaspor maçı başladı heyecan dorukta eğer şampiyon olursak altıparmaktan heykele timsah yürüyüşü yapılacakmışş inşallahhh :) 2. de olsk buralara kadar gelmek de bir onur:)

kızlar bu müzik arası haberler gibi oldu sankii ama napiim

bugün anneanneme gittik benim bütün çeyizlerim onun bodrumunda duruyormuş meğer neler çıktı neler bi anda fritz çay makinası tost makinası düdüklü tencere teflon tencereler bardaklar çay bardakları bir dünya borcam salata kaseleri kahve takımları battaniyeler ütü ve daha bi çok sahibi oldum :)
bizim küçük eşyalar az kaldı da daha ev eşya yok tersten başa gidiyoruzz :)

SON 61 GÜN VEEEE ŞAMPıYON BURSASPORRR :) :) :)

günün konusu gecenin konusu herşey herşey bursaspor bu aralar
sabaha kadar korna sesleri davul sesleri susmadı
bütün bursa yeşill beyazzz sesleriyle inledi
diyorum ki keşke kınam bu gece olsaydı bütün bursa beraber bayram yapardık hem tavuk alma işine de polis falan karışmazdıı :)
kısacaksı herşey ha ri ki
az sonra kayınvaldemler oturmaya gelcekler onları bekliyoruz şimdi :) :)

aynı gün için gün sayıyoruz :) benimde düğünüm 17.07.2010
17 mayısı gördük, ha gayret sıra 17 haziranda boshayallersmile

Back