Nikah 17.07.2010 bu da benim günümm :)

incidestan

:) 17.07.2010 :)
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
683
0
96
Bursa
kızlaaarrr ya ne telaşeli ne zor bir dönemmiş bu yaa :)
kısmetse 22 nisanda nişanım var 14 temmuz kına 17 temmuzda nikah ardından eğlence..
gün saymaya başlasam mı :)bayanssulusmile

SON 98 GÜN ...

canlarım bundan sonra bu konu başlığı altında gün sayarak gelişmeleri anlatıcam her gün bir nevi düğüne son günler günlüğü...
hepinizin yorumlarını bekliyorumm..
mutluluklarrr :)

Son düzenleme:
klrp : aminn çok sağol :)

b3bish : teşekkür ederim canım :)

mayaiolp: amin canım inşallahhh :)

çileklim : aynı günün gelinleri olucaz desene inşallah ikimiz için de hayırlı olsunn :)

super87: aminn sağol canım :)

sunduzT : çok sağol canım aminn :)

sebnemm : 100 bugün :) inşllah hayırlısı

SON 98 GÜN:)

selam kızlar sabah sözlümcüğüm geldi kahvaltı ettik beraber az önce temmuz gelinlerine yorum yazarken karar verdim burda ufak bir düğüne son günler günlüğü tutmaya karar verdim :)
hem hatıra olur :)
dün nişan alışverişine çıktık ne kadar zor bir şeymiş oysa ki alacağım herşeyin yeri belliydi harika bir set beğendim ama o paraya araba alınır :) tabi inat etmedim ama gözüm de o sette kaldığı için başka bakamadım biz de haftaya bıraktık bir de makyaj malzemeleri kaldı o kadar gerisini hallettik :)

aşkım bu sabah bir ev bulduğunu söyledi görüşmeye gidecekmiş inanamıyorum hala sanki tatile çıkıcam ve sonra yine evime döneceğim gibi başka bir hayata başka bir eve alışmak zor olucak sanıyorum

incidestann kendine gell stres yapmak hele hele ağlamak hiç yok demiştik :) :) :)
herkeslere mutluluklarr kızlarrrrrr

SON 96 GÜN :)

evett güzel bir gün böyle başlar ve böyle de kötü bitermiş sabah yine sevgiliciğim bize kahvaltıya geldi amannn maşallah diyelim lütfen :)

sonra beni aldı arkadaşının eşinin yanına bıraktı mükemmel bir kızları var bütün gün oynadık küçük hanımla akşam üstü de bizi alacaklardı ve yemeğe gidecektik ama arkadaşı ve eşi tartıştılar ve plan suya düştü moraller mozuldu ve ben aynen eve posta :)
karar verdim kızlar ne kadar kızsam da evlendikten sonra yanımızda biri varken bunu yansıtmayacağım :)

SON 95 GÜN :)

biz hala nikah evraklarımızı teslim edemedik :(
ve evraklar masamın üzerinde uslu uslu duruyorlar
öğleden sonra aşkım test sonuçlarını almış bize geldi evrakları almak için ben de ona menemen yaptım ımmm nefiss içine sevgimi de kattım :) yedi kaçtı akşam da sinemaya gidecektik ama tabii yoğunnn işleri sağolsun ekildim yine :) yarın akşama söz aldım amaaaa pek inancım da yok bakalım yaşayalım görelimmm

SON 94 gün :)

selam kızlar artıık çarşıya çıkmadığım günler boş çarşıya çıktığım günler de yorucu geliyor hep böyle ikilemde mi yaşayacağım ben bu günleri :)
bu gün de sözlüm tarafından kandırıldım daha doğrusu sinema işimiz yine ikinci bahara kaldı :)
en yoğun zamanları anlıyorum bi de arada ev bakıyor bilmem ne onu da anlıyorum ama napalım anlayış gerekli değil mi evlilik için :) şimdiden gösterelim biz de anlayışlı olduğumuzuuu

SON 93 GÜN :)

bu gün annemin provalarıyla geçti..
kendisine nişan için bordo güpür bir elbise diktiriyor bütün gün onunla uğraştık ama güzel hatuşuma çok da yakıştı canım annem benim :)

SON 92 GÜN :)

yine çarşı tabiii ki kızlar nişana 6 gün kaldı daha bohça olayını bile halledemedik..
bu gün takılar alındı hepsini çok beğendim çok içime sindi ( laf aramızda aklım o trabzon kelebek sette kaldı ama olsun ) herşeyimi beğenerek aldım görümcelerimin desteğini es geçmemem lazım Allah hep aramızı böyle iyi etsin inşallah :)

şimdi bi tek kozmetik kaldı o da pazartesi inşallah perşembe de nişan halaa inanamıyorum :)

SON 91 GÜN :)

kızlaarr bugün nişandan hazırlıklardan bahsetmek isterdim ama kalbim hala çarpıyor
bursaspor 2 - 0 gaziantep
şampiyonluk yolunda hızla ilerliyoruzzz inşallahhhh :)

bende 17 temmuz geliniyim bugün itibariyle nikah işlemlerimiz bitmiş bulunmakta. çok yorucuydu git gel en sonunda bitti.
bu arada senin şafaktan bende yararlanıyom incidestan:), düğünler aynı gün olduğu için.
herşey gönlünce olsun inşallah.

Back