- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
- Konu Sahibi pervin7862
168 im 45 kiloyum kilo alamıyorum kilo almak icin ne yapabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geceleri uyumadan sütle cici bebe ye168 im 45 kiloyum kilo alamıyorum kilo almak icin ne yapabilirim
Karbonhidrat ağırlıklı tüket, Eczaneden Keçi boynuzu pekmezi al günde 1.5 tatlı kaşığı ye faydalarına bak internetten kilo aldırıyor iştah açıyor. İştahın nasıl?168 im 45 kiloyum kilo alamıyorum kilo almak icin ne yapabilirim
Seçiciyimdir yemek konusunda ama istahım acıkKarbonhidrat ağırlıklı tüket, Eczaneden Keçi boynuzu pekmezi al günde 1.5 tatlı kaşığı ye faydalarına bak internetten kilo aldırıyor iştah açıyor. İştahın nasıl?
Ben 42 kikoydum sadece 15 gun oglen bir kase süt ve içinde 8-10 kadar cici bebe kattim yedim. Yaninda spor da yaptim. Askinda tarifde 1 ay gubde iki kezdi ama bana o kadarcik bile yetti. Kilo aldim. Yani o tarifi kim denediyse resmen rahatljkla kilo aldilar. Ama hatirlatiyim şekerle alinan kilo saglikli degil. En sagliklisi duzenli sporla kas yapmak. Benim kilom beni aşiri rahatsiz edjyordu. O yuzden aldirmadim. Sporla beraber uyguladim168 im 45 kiloyum kilo alamıyorum kilo almak icin ne yapabilirim
Doktor ne demişti acaba ?Kuzum bir dahiliye doktoruna gidin o yonlendirir, saglikli kilo alirsiniz zira bunyede kilo almaya engel bir durum olabilir ,sahsen kilo alacagim diye gece cici bebeler mi yemedim sabah pogacalar mi gommedim neler neler sonra doktora gittim bagirsaklarima bile bakilmisti .
Kilo alacagim diye yiyerek bunyeyi soka sokarsaniz asiri yukleme yaparsaniz ki ilk adetiniz bozulur dolayisiyla hormonlar sonra seker hastaligi goz kirpar
Bende dietisyene gittim çok zayıfım güne bir bardak su 6 cevizle başliyorum çok yemek deyil düzenli yemek dedi liste verdi deniyoz bakalım 41 kılo 600 gramla başladım bakalım inşallah sonuç alirım168 im 45 kiloyum kilo alamıyorum kilo almak icin ne yapabilirim
Evet ben yiyorum 58 kilo oldum malesefGeceleri uyumadan sütle cici bebe ye