16 yıl alıştığım şeyi bırakmak..

6.5 derece miyop ve 2.75 derece astigmatım ile 2 sene lens kullandım. Bi sorun da olmadı. Sonra da çizdirdim zaten gözleri.

1.00 1.25 miyop var bende. 4-5 yildir, dogustan degil.

Gece arac kullanirken gozluk takiyorum bunun disinda takmiyorum. Sorun olmuyor fazla. Alistim boyle gormeye, sende cikar 2 hafta dene bakalim.

Benim kızım doğuştan astigmatti. 4 yaşında gözlük vermişti doktor. Ama küçük olduğu için sık sık takmıyordu. Ana sınıfı,1.sınıfta sadece ders çalışırken takıyordu. Sık sık kontrole gidiyorduk.ilerleme yoktu.2.ve 3.sınıfta hiç takmadi.rahat gördüğünü,gozlukle daha rahatsız olduğunu söylüyordu. En son doktora gidişimizde artık takmasına gerek olmadığını duzeldigini söyledi doktor.şimdi 1 yasindayken küçük kızıma da doğuştan astigmat denildi.önümüzdeki ay bir buçuk yaşında olacak ve doktor kontrolü var.gerekli görürse gözlük vereceğini söyledi. İkisinide başka bir doktora götürmeyi düşünüyorum. Doktor beni çok tatmin etmedi açıkçası...

Daha önce iki üç gün gözlüksüz durmuştum aslında rahatsız oluyo çok ama denycm tekrar

Alisiyorsun arada gozlerimi kisip bakıyorum :) tv de cok kucuk yazilari okuyamiyorum :)

Ama.gözlüğe alisamadim. Takamiyorum. Sende alisik oldugun icin hemen birakamazsin biraz zaman tani kendine.

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…