• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yaşındayım boyum uzar mı??

Gecen bir yerde okumuştum Tibet Erzersizleri var 5 - 10 Dakika'nı alıyor internetten bulabilirsin ...
Bir kız boyumu 2 cm uzattı Demişti , duruşunu da düzeltiyor çok güzel bir egzersiz , hiç bir şey yapmaya vaktin yoksa Tibet egzersizine başla Vücudu esnetiyor tavsiye ederim :)
Denicem çok teşekkür ederim

Sasirdim acikcasi.. o.o Ayni yastayiz benim boyum 1.63 ama siniftaki kizlar arasinda en uzunlardan biriyim.. benden uzun iki kisi var.. Ve bende insallah uzaman diye dua ediyodum.. :KK53:

Sasirdim acikcasi.. o.o Ayni yastayiz benim boyum 1.63 ama siniftaki kizlar arasinda en uzunlardan biriyim.. benden uzun iki kisi var.. Ve bende insallah uzaman diye dua ediyodum.. :KK53:
Siz geçen gün nisanla ilgili konu açmamış mıydınız nasıl aynı yaştasınız:KK53: yanlış hatırladıysam kusura bakmayın lütfen

Uzayacağınızı sanmıyorum .
Kendinizi böyle sevin zaten ortalama bi boydasınız .
Ben 15-16 yaşındayken hangi boydaysam hala aynıyım .

16 yaşındayım be boyum çok kısa resmen sınıfın yer cücesiyim
Boyum 1.65 annemin boyu 1.74 babamın 1.80 amcamın 1.79 halamın 1.72 dayımın 1.85 ailem uzun boylular ama anneme bi türlü yetişemiyorum benim yaşdakiler hep annelerini geçiyolar ama ben annemin yanında küçük çoçuk gibi kalıyorum
Sınıf arkadaşlarımla dışarıda çıkamıyorum onların yanında baya bi utanıyorum hepsi 1.70 i geçmişler
Nolucak benim bu halim uzar mıyım? Önerilerinizi lütfen yazın

16 yaşında 1.65 boy kısa mı? Gayet normal. Benim ki on sekiz on dokuz yaşıma kadar santim santim uzamıştı, 1.70 im bu arada, üstelik ben onbeş yaşıma kadar sınıfın en kısa üç kızından biriydim.

Bende aileden uzunum genetik yani 175 boyum var, çok sıkıntı etmeyin boy konusunu allah başka dert vermesin :KK66:

16 yaşındayım be boyum çok kısa resmen sınıfın yer cücesiyim
Boyum 1.65 annemin boyu 1.74 babamın 1.80 amcamın 1.79 halamın 1.72 dayımın 1.85 ailem uzun boylular ama anneme bi türlü yetişemiyorum benim yaşdakiler hep annelerini geçiyolar ama ben annemin yanında küçük çoçuk gibi kalıyorum
Sınıf arkadaşlarımla dışarıda çıkamıyorum onların yanında baya bi utanıyorum hepsi 1.70 i geçmişler
Nolucak benim bu halim uzar mıyım? Önerilerinizi lütfen yazın
kız yer cücesi falan deme kendine 1.65 i bulamayan var ahah
ebeveynlerinin ve akrabalarının boyu daha uzunmuş sen de uzayabilirsin bence olumlu düşün karamsar olma. iyi düşün iyi olsun tabi sadece düşünmekle de olmuyo sağlıklı besleneceksin düşük glisemik endeksli, sonra spor yapacaksın omurganı esneteceksin yetmiyorsa takviye ürün kullanacaksın ama bitkisel olmasına dikkat edeceksin super growth gibi.
kısa olmak görecelidir çok takmamaya çalış canım

Back
X