Bende tam bunu paylasacaktim
Twitter'dan Facebook'tan ekranlarını karartıp mesaj sayılarıyla ülkeyi hainlerden kurtarmakla meşgul %50.var sayalım gezideydi.
yakını olamaz mı ?
Ayrıca söyledikleri baştan sona doğru değil mi ?
İllaki biri mi ölmeli ? ölen fidanlara hiç mi üzülmediniz.
Yemeyip içmeyip bu adam geziye katılmışşşş yaaa gibi saçma sapan bir yorum yapmış.Provakatör-müş...
Esas bu haberi yapan provakötün en önde gideni.
Konuştuğunuz ayrımcı laflar ve kışkırtmalarınız yüzünden çoluk çocuk ölüyor gezi de gezi...
evdeki % 50 nerede ? kefenliler nerede hadi çıkın kurtarın vatanı bu teröristlerden.
Gezide olup yakinini kaybetmis olma ihtimali var ama ben provakatör oldugunu düsünüyorum.
Emin olmadigim icin acisina saygi duymak zorundayim. Tersini yapamam zira.
Sakinlesince biri buna, insanlarin müslümanligina laf etmenin sadece seslendigi kisiyi hedef aldigini, ama birinin dinine laf etmenin o dine mensup herkesin kalbini kirdigini anlatsin. Insanlarin kutsallarina saldirmanin medeni bir insana yakismadigini ama acisina verilerek susuldugunu bilsin.
Yere batsın iktidar hırsınız ve başkanlığınız cümlesindeki "din" nerede ?
bu konuşmada kimsenin dinine laf söylemiyor daha doğrusu gerçek dinimize laf söylemiyor.
Partici dine laf söyleniyor,iktidar hırsına laf söylüyor,ölen insanlar giden fidanların acısı ile laf söylüyor.
Şahıslara laf söyleniyor hani toz kondurulumayan şahıslar varya onlara.
Benim tanıdğım yoktu bu ölenlerin arasında ama en az onlar kadar öfkeliyim.
sizin bile burada hafif tehditkar söyleminize bakarsak siyasiler elindeki güçle alenen tehtid etmesi size normal geliyor değil mi?
Evet iclerinde terorist ya da terorist sevici varsa etmeyecegim. Bunu neden surekli one suruyorsunuz ki?Bu insan belki gerçekten bir yakını için feverân etti, ki Ankara'da 97 kişinin öldüğü terör saldırısında yakınlarını, arkadaşlarını kaybedenlerden bazıları da maalesef ki son olayda hayatını yitirdi
Ölen 37 insan yitip giden 37 can varben en çok neyi merak ediyorum biliyor musunuz? 97 insan öldüğünde devlet şehit sayıp ailelerine maaş bağlayacak, istihdam edilecekler haberi yapılmıştı, hakkımı helal etmiyorum diyenler oldu, şimdi ölen bu insanlarda şehit sayılır ailelerine maaş bağlanırsa ve görüşüne ters düştüğünü düşündükleri olursa yine helal etmeyecekler mi
Kim kimdir, ne amaçla vardır bilmem, benim için o kadar da kıymeti yok, anneler, babalar, kardeşler, birilerinin evlatları öldü, beni ilgilendiren kısım bu yalnızca.
Ben izledigim videoda duydum. Yere batsin dininiz lafini. Benim tehdit kar tavrim nedir anlamadim. Sanirim acisina saygi duyuyorum susuyorum sankinlesince anlasin lafim. Iktidara , partiye , siyasetlerine laf etsin. Yere batsin müslümanliginiz desin. Dininiz dedigini duydum. Empati yaptim. Olur dedim acisi büyük. Herkes cok üzüldü ben de.
Ama eger sadece ortaligi karistirmak istiyorsa ettigi laf cok agir.
Yani bakin ben yillarimi ateist arkadaslarla gecirdim. Hristiyan arkadaslarim var. Anlatmak istedigim birine kizginsan onu hedef alman gerektigi.
Insanlarin kutsallarina saldirmanin medeni bir insana yakismadigini ama acisina verilerek susuldugunu bilsin.
benim söyleyeceklerimi üstteZeyMurEl söylemiş.
tehditkar tavrınızdan kastım
yoksa ben sana ne yapacağımı bilirdim , gelir bu lafın arkasından .Bu sebeple tehditkar dedim.
O yapacagim nedir biliyor musun ?
Videoya yorum yapip " yazik dinime laf etme etmesin. Medeni olsun" olurdu. Gercekten acisina veriyorum. Beni tanimiyorsunuz ama kelimelerimi cok dikkatli secerim ben. Son zamanlarda gördügüm bazi seyler olmasa bu bile aklima gelmezdi. Sadece aciyi görürdüm. Ama inanmayan kesimden bir kisminin medeniyet medeniyet diye bagrirken, inanan kesime ne kadar medeniyetsizce yaklastigini görüyorum. Ve bu yavas yavas bir baski olusturmaya başladi. Hepimiz gergin gergin dolasip bize benzemeyene saldirma pesindeyiz sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?