- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Şahsınıza değil lafım ,siyasilerin söylemleri gibi geldi cümleniz.Bende bu siyasilere kızgınım yalnız kendilerine oy verene inanıyor muamelesi yapmalarına,dinimizde ayrı bir mezhep oldu.malum parti ismi .Bu partili değilsen inanmıyor muamelesi yapılmasına kızgınım.Ben inanıyorum ama yalnız Allah'a inanıyorum siyasilere değil aynı zamanda medeniyete de sonuna kadar katılıyorum .Çünkü Allah yarattığı kullarının savaşmasını birbirini öldürmesini istemez.Medeniyet isteyen inanmayan mı oluyor şimdi ? Medeniyet sahibi olsa insanlar inanma yada inanmama gibi bir cümle kurmaya da ihtiyacımız kalmaz.Saygı devreye girer ve huzur olur.Dediğinize de sonuna kadar katılıyorum biribimize benzemeyene saldırma peşindeyiz.Bu kimin suçu ? 1500 yıllık dinimizin mi , yoksa şimdiki siyasilerin mi ?
Söylediklerinizi tam olarak anlamadim. Siyasetten anlamadigim icin sanirim.
Medeniyet aslinda vicdan isidir. Medeniyet isteyen inanmiyan oluyor demedim. Inanmayanlarin bir kismi medeniyet derken insanlarin kutsallarina karsi saygisizlasiyorlar son zamanlarda. Kastettigim budur. Söylemek istediklerinizi üsteki diger üye mesajindan okudum. Hükümet tabi ki ülkede ölen insanlardan sorumlu. Ben dine yogunlaşip onu üstünü örtmeye calişmiyorum. Sadece son zamanlarda her firsatta inandigim dine hakaret vari sözler duyuyorum. Ve bu benim kalbimi kiriyor. Saygisizca buluyorum. Bu olayda acisina verip olagan karsiladim. Ama eger söyledikleri yalansa. Ettigi sözler tek kisiyi hedef almadigi icin cok agir.