16 yaşında biri geciktirici kullanabilir mi

Prsopektuste bir yaş sınırlaması var mı acaba, baktın mi?
Onun haricinde ben sıkıntı olmayacağını sanıyorum. Çünkü bu ilaci, biz adeti geciktirmek için kullanıyoruz ama aslında varolan kanamayı durdurmak için. Yani ameliyat yada kürtaj gibi operasyonlardan sonra kanamayı durdurmak için. Yasin da çok küçük sayılmaz aldın başladın madem devam da edebilirsin sanıyorum.

Ben de bir kez kullandım bu ilacı. 3-5 gün önceden başlayın ve günde 3 tane alın deniyor ama ben bir gün önceden başladım ve günde bir tane aldim. Etkili oldu. Ve bırakınca 2 gün sonra regl oldum. Ama sancılı geçti. Ki benim reglilerim ağrılı olmaz. O yüzden tampona yöneldim.

Sen günde iki tane iç, ins tatilin güzel geçer. Sonrası için de yanında ağrı kesici bulundur. Hastanelik bi durum olacağını sanmam.

Senin yaslarinda cok kullandim birakinca normal regl oldum baslamissin birakma zaten korkulacak bir durum olmuyor tatilden donerken icmezsin evde regl olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…