- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
-
- Konu Sahibi AdventureTime
Çok önceden plan yapıldı ve ben regl olabileceğimi söylediğimde bişey olmaz olmaz dedi.Şimdi ilacı aldım korkuyorum hastanelik olurum diyeben kullanmadım hıc kullanmanızı da tavsıye etmem
dızlerınıze kadar suya gırın yuruyun ortamda bulunun mayonuza ped ustunuze pareo gorunmez de rahat da edersınız
annen bukadar dusunuyorduysa ona gore gun sececektı tatıl ıcın
denıze gırmen sart mı ?Çok önceden plan yapıldı ve ben regl olabileceğimi söylediğimde bişey olmaz olmaz dedi.Şimdi ilacı aldım korkuyorum hastanelik olurum diye
yuh ne nakadar cok mesaj tekrarı olmus yahu
O sıcakta serinlemenin en güzel yolu bence.Tek bir yaz tatilim var onu da sıkıcı geçiriyorum.Yaşadığım şehir çok küçük bir şehir ve deniz yok.Dolayısıyla başka zaman girme ihtimalim de yok.denıze gırmen sart mı ?
ozaman mecbur ıcıceksın hapı :)
O sıcakta serinlemenin en güzel yolu bence.Tek bir yaz tatilim var onu da sıkıcı geçiriyorum.Yaşadığım şehir çok küçük bir şehir ve deniz yok.Dolayısıyla başka zaman girme ihtimalim de yok.
Tabii ki illa gireceğim diye bir şey yok.Mecbur kalırsam giremeyeceğim ama 1 tatilim varken onu iyi değerlendirmek istedim.Tampon da kullanamıyorum
Geçmiş olsun size de inşallah :)O değilde gece gece bir pcoslu olarak ne zaman adet olacaginizi bilmenizi pek bi kiskandimallah dahada sağlık sihhat verir insallah
Öyle görünüyor :)ozaman mecbur ıcıceksın hapı :)
Eczacı kutuya 3 yazmış ama okuduklarıma göre 2 kere alınması da yeterli olabiliyormuş.Bugün öğlen aldığım için saatlerine pek dikkat edemedim ama yarın 12 saatte bir içmeye başlayacağımKardeşm kullandı bu ay, 16 yaşında. Günde 2 kere alınıyor saatine dikkat ederek. Bırakınca regl oldu ama normalden farklı değil. Herkesteki etkisi aynı olmaz.
Ben de öyle yapacağım sadece bıraktıktan sonrası beni korkutuyorCanım aynı sıkıntı bende de mevcuttu bende konu açmıştım reglim tatile denk geliyo diye. Bende geciktirici aldım senin ilacın aynısı. Sabah akşam alıyorum suan tatildeyim 5 gündür içiyorum. Ağrı sızı falan da olmadı rahat rahat tatilimi yapıp denize girebiliyorum yaşım da 19. Daha 5 gün burdayız kullanmaya devam edicem yani. Sürekli kullanmadığımız sürece bi kerelikten bişey olmaz. Bence sende öyle yapabilirsin.
Ben çok mecbur kalmazsam kullanmam artık.Yaş biraz daha büyüyene kadar en azından :)Yillardir nerdeyse her yaz kullaniyorum bende bir sorun yaratmadi ama her bunye farklidir, baslamissin artik birakma zaten, birakirsan 3 gun icinde regl olursun. Gunde 2 tane yeter.