16 haftalık hamileyim..Son günlerde bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum..

Tempus

Vazgeçmekte yol, seçmek de bi'yol 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
3.775
10.740
408
Merhabalar ben 16 haftalık hamileyim bebegimi bu zamana kadar hep hissettim karnımda seyirmeler oldu ilk 3 ay 4. ayda daha net kıpırdamaları hissedebiliyordum. yaklaşık 10 gundur bebegimin hicbir hareketini hissetmiyorum :S önceden ben konusurken beni dürterdi ama şimdi elim karnımda geziyorum ama hic hareket yok sizde böyle bişey yasadınızmı lutfen yardım edin :50:

Merhabalar ben 16 haftalık hamileyim bebegimi bu zamana kadar hep hissettim karnımda seyirmeler oldu ilk 3 ay 4. ayda daha net kıpırdamaları hissedebiliyordum. yaklaşık 10 gundur bebegimin hicbir hareketini hissetmiyorum :S önceden ben konusurken beni dürterdi ama şimdi elim karnımda geziyorum ama hic hareket yok sizde böyle bişey yasadınızmı lutfen yardım edin :50:

ne kadar merakli bir anne adayisin :47: kizim doktora gitsene ne bekliyorsun 10 gun diyorsun pes dogrusu...atla bir taksiye ilk kliniye git. ama sakin yok esim izin vermez buralarda klinik pek bulunmaz yok param yok falan sakin yazma, hic bir sey bebisinden ve senden onemli olamaz. kirilma, oyle garip topikler var ki...surekli acik tutmak icin her seye hayir yaziyorlar :47:
ben de hamileyim surekli kendimi izliyorum dikkatli olmak sart.

hayır sadece annem olur boyle seyler biraz sabret dedi :SSS

Hareketlerin düzene girmesi 28 haftayı bulur derler canım,3. ayda hareket hissetmen mümkün değil sen yanılmış olabilir misin?16 hafta çok erken daha aslında ama en sağlıklısı dr a gitmen tabii,kimse bu konuda yetkin değil sonuçta seni yönlendiremez.

Bu arada benim 2. gebeliğim 22. haftadayım inan daha yeni yeni birşeyler hissediyorum o da gün içinde çok nadir :61:

ayrıca birine daha sormustum hamileliğinin son haftalarındada hissetmemis bir kac gun bilmiyorum cok garip aklım onda surekli ama fazla telaslanmak istemiyorum cunku kendimi tanıyorum iyi olmaz bu benim için

valla canım ben ilk 17. haftada hissetmısdım kimse inanmamısdı
20. haftama girince 2 .. 3 gün oynamadı doktora gittim doktor benımle alay etti
5. cocugu dogursan bu haftada zor hissedersin senın bebek sandıgın bagırsak ve gaz haraketlerıdır dedi
o doktor biraz abarttı tabi ama yinede cok erken senın icin ama icini rahatlatmak icin
git bi bak ben haraketleri düzene girene kadar nerdeyse her hafta bişey uydurup gidiyoum doktora
::)) simdi kıpırcan hic durmuyo

valla canım ben ilk 17. haftada hissetmısdım kimse inanmamısdı
20. haftama girince 2 .. 3 gün oynamadı doktora gittim doktor benımle alay etti
5. cocugu dogursan bu haftada zor hissedersin senın bebek sandıgın bagırsak ve gaz haraketlerıdır dedi
o doktor biraz abarttı tabi ama yinede cok erken senın icin ama icini rahatlatmak icin
git bi bak ben haraketleri düzene girene kadar nerdeyse her hafta bişey uydurup gidiyoum doktora
::)) simdi kıpırcan hic durmuyo

ben fransada yasıyorum normalde buraya tatile geldim 1 aylıgına fransada her kafana estiginde ultrasona giremiyosun malesef 9 ayda 3 kez goruyorsun bebegini hazır turkiyedeyken gidiym diyorum acaba zararlı olurmu fazla olurmu diyede korkuyorum ilk bebegim 21 yasındayım heycanlıyım babasıda bende ufacık seyi buyutebiliyoruz kafam cok karısık suan :50:

Canim kizma ama ilk 3 ayda bebegi hissedemezsin. 50gr, 100 gr bir cancagiz o. Onun da buyuk kismi kafa, elleri, ayaklari tomurcuk gibi. Kasi azicik, kemikler olusmamis daha. Ben de hissediyorum sanirdim ama onlar ya gaz, ya rahim genislemesi gibi seyler. Ilk 18. haftada misir patlamasi gibi hissettim ben. O da iki-uc gunde bir oluyordu. 20. haftadan sonra tam hissetmeye basladim. Anaam buymus demek ki dedim. O zaman bile duzenli olmasi beklenmiyor. Duzenli hareket 25-28 haftadan sonra. Bence bosuna uzulmussun, ama icinin rahat etmesi en onemlisi. Onun icin git bi doktora ve ultrasona gir. Ultrasonun bebek uzerinde zarari oldugu gibi bir duruma hicbir arastirmada rastlanmamis. Avrupada devlet sigortasi nedeniyle kisitli. Hazir burdayken git ve doya doya gor bebegini. Cinsiyeti de belli olabilir 16. haftada.

Şuan hamileyim ve 4 buçuk 5 aylıkken ancak hissedebiliyorsun bebeğin hareketlerini diye biliyorum ve benimde öyle olmuştu :)

Bence endişelenmene gerek yok..

Daha bebeğin hareketlerini hissetmen için zamanın var :)

Ki oynayan bir bebek 10 gün boyunca oynamazsa kesin anlardın yani düşük felan olurdu..

ya ben 18 haftalık hamileym hala hissetmiyorum ve ultrason ses dalgalarından oluşur ne zararı olacak ben ilk 3 ay düşük tehlikesinden dolayı 15 günde bir girdim. hem meraklıyımda 15 günü hiç geçirmem 2 haftada bir gider dinlerim kalp atışlarını

Hissetme olasılığınız elbette var ama, bayağı erken açıkçası.
Ben 16. hafta da bırakın düzenli hissetmeyi, hiç hissetmiyordum.
Hissetmeye başladığım zamanlarda bile hergün hissetmiyordum, zamanla hergün hissedilebiliyor.
Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

16 haftalik hamileyim ben hic bisey hissetmedim henuz

16 haftalik hamileyim ben hic bisey hissetmedim henuz
bende 14oldum karnimda kasigimda hiccc bisey yok birak bebek hareketini normal rahim genislemesi agrisi bilem yok adet olmadigimdan hamile oldugum aklima geliyor yoksa hamile degil gibiyim. uc ay bitti diye bulanti falanda kayboldu

kızlar 20haftalık hamileyim ilk gebeligim bazen karnımda yanma hissediyorum bi anlam getiremedim neden olur

Back
X