- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
-
- Konu Sahibi Sekerkizads
Kizlar 16 haftalik hamileyim karnim daha pek büyümedi gece uyurken kendimi yuz üstü yatmis buluyorum.aliskanlik hep öyle yatardim karnımin üstüne yatiyorum yani.dün biraz agriyla uyandim bisey olur mi kzialr yardim lutfen
Tamam canim saol gecen bi yerde okumustum bebeg3 giden damarlar oksijen saglayan rahat calisamaz ve gelisimini etkiler gibi bisey yaziyordu ondan korktum çünkü hergün normal yatsamda kendinimi karnimin ustune yatmis buluyorumBende 16 haftalık hamileyim daha bebeklerimiz patates büyüklüğünde ,sorun olacağını sanıyorum çünkü daha ufak zaten ilerleyen zamanlarda istesende yatamassin sinyal gönderir bebiş :) yan yatmaya alıştır kendini
Tamam canim saol gecen bi yerde okumustum bebeg3 giden damarlar oksijen saglayan rahat calisamaz ve gelisimini etkiler gibi bisey yaziyordu ondan korktum çünkü hergün normal yatsamda kendinimi karnimin ustune yatmis buluyorum
Aminn saol canimBende hep karnimin ustune yatardim hamileligimde cok zor alistim yan yatmaya bisey olacağını zannetmiyorum.Ama agrin gecmezse dr a bi görün için rahat etsin. RABBIM Sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin Inşaallah
hicbirsey olmaz korkmayın. o gayet güvenli yerde.Kizlar 16 haftalik hamileyim karnim daha pek büyümedi gece uyurken kendimi yuz üstü yatmis buluyorum.aliskanlik hep öyle yatardim karnımin üstüne yatiyorum yani.dün biraz agriyla uyandim bisey olur mi kzialr yardim lutfen
Hiçbişey olmuyor rahat olun. Uzun süre bu şekilde yatmıştım gebeliğimde. Eşim sinir olurdu. Hatta bir seferinde kaç haftalıktı hatırlamıyorum programda domates büyüklüğünde yazıyordu. Çocuğu salça yaptın diye kızmıştı. Ne gülmüştüm :) zaman ilerledikçe rahatsız olup yatamıyorsunuz yüzüstü zaten rahat olun.Kizlar 16 haftalik hamileyim karnim daha pek büyümedi gece uyurken kendimi yuz üstü yatmis buluyorum.aliskanlik hep öyle yatardim karnımin üstüne yatiyorum yani.dün biraz agriyla uyandim bisey olur mi kzialr yardim lutfen
Teşekkürler canim ne bilim korkuyor insan.Hiçbişey olmuyor rahat olun. Uzun süre bu şekilde yatmıştım gebeliğimde. Eşim sinir olurdu. Hatta bir seferinde kaç haftalıktı hatırlamıyorum programda domates büyüklüğünde yazıyordu. Çocuğu salça yaptın diye kızmıştı. Ne gülmüştüm :) zaman ilerledikçe rahatsız olup yatamıyorsunuz yüzüstü zaten rahat olun.
:)Hiçbişey olmuyor rahat olun. Uzun süre bu şekilde yatmıştım gebeliğimde. Eşim sinir olurdu. Hatta bir seferinde kaç haftalıktı hatırlamıyorum programda domates büyüklüğünde yazıyordu. Çocuğu salça yaptın diye kızmıştı. Ne gülmüştüm :) zaman ilerledikçe rahatsız olup yatamıyorsunuz yüzüstü zaten rahat olun.
Teşekkürler canimBende yuzustu rahat ediyorum yatarken ,o yuzden artik yastiga sarilarak yatiyorum tavsiye ederim .
Simdilik bir sey olucagini sanmam ,ilk doktor muaynende sorarsin yinede .
Yatmamak gerektiği zaman istesen de yatamayacaksın zaten:)Kizlar 16 haftalik hamileyim karnim daha pek büyümedi gece uyurken kendimi yuz üstü yatmis buluyorum.aliskanlik hep öyle yatardim karnımin üstüne yatiyorum yani.dün biraz agriyla uyandim bisey olur mi kzialr yardim lutfen
Kizlar 16 haftalik hamileyim karnim daha pek büyümedi gece uyurken kendimi yuz üstü yatmis buluyorum.aliskanlik hep öyle yatardim karnımin üstüne yatiyorum yani.dün biraz agriyla uyandim bisey olur mi kzialr yardim lutfen