16 haftalik hamileyim karnimin üstüne yatmisim

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
Kizlar 16 haftalik hamileyim karnim daha pek büyümedi gece uyurken kendimi yuz üstü yatmis buluyorum.aliskanlik hep öyle yatardim karnımin üstüne yatiyorum yani.dün biraz agriyla uyandim bisey olur mi kzialr yardim lutfen

Kizlar 16 haftalik hamileyim karnim daha pek büyümedi gece uyurken kendimi yuz üstü yatmis buluyorum.aliskanlik hep öyle yatardim karnımin üstüne yatiyorum yani.dün biraz agriyla uyandim bisey olur mi kzialr yardim lutfen

Bende 16 haftalık hamileyim daha bebeklerimiz patates büyüklüğünde ,sorun olacağını sanıyorum çünkü daha ufak zaten ilerleyen zamanlarda istesende yatamassin sinyal gönderir bebiş :) yan yatmaya alıştır kendini

Bende 16 haftalık hamileyim daha bebeklerimiz patates büyüklüğünde ,sorun olacağını sanıyorum çünkü daha ufak zaten ilerleyen zamanlarda istesende yatamassin sinyal gönderir bebiş :) yan yatmaya alıştır kendini
Tamam canim saol gecen bi yerde okumustum bebeg3 giden damarlar oksijen saglayan rahat calisamaz ve gelisimini etkiler gibi bisey yaziyordu ondan korktum çünkü hergün normal yatsamda kendinimi karnimin ustune yatmis buluyorum

Bende hep karnimin ustune yatardim hamileligimde cok zor alistim yan yatmaya bisey olacağını zannetmiyorum.Ama agrin gecmezse dr a bi görün için rahat etsin. RABBIM Sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin Inşaallah

Tamam canim saol gecen bi yerde okumustum bebeg3 giden damarlar oksijen saglayan rahat calisamaz ve gelisimini etkiler gibi bisey yaziyordu ondan korktum çünkü hergün normal yatsamda kendinimi karnimin ustune yatmis buluyorum

Tabi ki ilerleyen haftalarda sıkıntı olur hatta şuan bile sırt üstü yatarken rahatsız hissediyorum kendimi zaten ben hep yan yatarım ,korkma eğer ağrın gecmesse doktora şöyle

Valla bende hep yan yatmaya çalışyorum gece bir bakıyorum karnımın üstündeyim. Bende senin gibi tedirgin oluyorum ama elimde değil i şallah bişey olmaz oğlumdada hep öyle yatıyordum..

25haftalik hamileyim hala karnının üzerine yattığım oluyor çok kasmayin kendinizi oğlumda da oyleydim saglicakla doğdu çok şükür doktorumda nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi

ben de yuzustu yatardim genellikle suanda yan yatmaya calissam da gece yuzustu de yattigim oluyor agrim da olmadi simdiye dek cok sukur..

Hiçbişey olmuyor rahat olun. Uzun süre bu şekilde yatmıştım gebeliğimde. Eşim sinir olurdu. Hatta bir seferinde kaç haftalıktı hatırlamıyorum programda domates büyüklüğünde yazıyordu. Çocuğu salça yaptın diye kızmıştı. Ne gülmüştüm :) zaman ilerledikçe rahatsız olup yatamıyorsunuz yüzüstü zaten rahat olun.

Hiçbişey olmuyor rahat olun. Uzun süre bu şekilde yatmıştım gebeliğimde. Eşim sinir olurdu. Hatta bir seferinde kaç haftalıktı hatırlamıyorum programda domates büyüklüğünde yazıyordu. Çocuğu salça yaptın diye kızmıştı. Ne gülmüştüm :) zaman ilerledikçe rahatsız olup yatamıyorsunuz yüzüstü zaten rahat olun.
Teşekkürler canim ne bilim korkuyor insan.

:)

Bende yuzustu rahat ediyorum yatarken ,o yuzden artik yastiga sarilarak yatiyorum tavsiye ederim .

Simdilik bir sey olucagini sanmam ,ilk doktor muaynende sorarsin yinede .

ben de 20 haftalik hamileyken nasil oldu bilmiyorum yüzüstü gum diye atladim resmen suursuzluktu benimki:bicak: sonra aklim basima geldi. cok kasmadan dikkat etmeliyiz bence:anneadayı:

Yatmamak gerektiği zaman istesen de yatamayacaksın zaten:)

hemen hemen hamileliğimin son haftalarına kadar sürekli dönenerek yattım. Elimde olan bir şey değil tabi uyurken oluyor. bebişimde bir sorun olmadı çok şükür. bazen uyurken öyle hareketler yapıyordum ki kasıklarımdaki acıyla uyanıyordum. yani endişelenmeyin birşeycikler olmaz. yinede iyi bir şey değil ilerleyen haftalarda yapılmasa daha iyi.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin önce bebişinizi :)
Kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız yatabilirsiniz ben hep yattım çok şükür bir şey olmadı
karnınız büyüyünce ister istemez yatamıyosunuz o zamanda yan yatmıştım hep :)

X