Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K.bakma ama bizde biliyoruz sadece Allah'ın bildiğini sadece böyle olanlar var mı diye sordumbu sorunu cevabını birtek allah bilir
sizin sorunun cevabı dr yanlış görmüştür
Kaçıncı haftada değiştiDeğişen var tabi. Ablamın 1 hafta arayla değişti. Ben 12de öğrendim ve değişmedi![]()
Bende tam tersi diye duydum kız denilip erkeğe dönen çokmuşOlabilir neden olmasın, bende de geç döllenme olmuştu cinsiyeti 12.haftada öğrendim ama değişmedi.
Bildiğim kadarıyla erkek denilip kıza dönen çok.
Hatırlamıyorum canım maalesefKaçıncı haftada değişti
Bizim grupta 3 kişi erkekten kıza, 1 kişi kızdan erkeğe döndüBende tam tersi diye duydum kız denilip erkeğe dönen çokmuş
Bildiğim kadarıyla kordon ya da parmaktan dolayı erkek denilebiliyor ama tabi aksi de mümkün.Bende tam tersi diye duydum kız denilip erkeğe dönen çokmuş
Çocuğun cinsiyeti değişmez spermken bellidir hangi cinsiyet olduğu doktorlar yanlis görüyor sadeceKızlar bi arkadaşım var 16. Haftada cinsiyet değişir mi diye soruyor. Daha önceden de bi akrabasının başına bu olay gelmiş. Birde geç döllenmem var çocuk 16 haftalık değil bence diyor.
aynen öyleÇocuğun cinsiyeti değişmez spermken bellidir hangi cinsiyet olduğu doktorlar yanlis görüyor sadece
Evet bazen öyle oluyor ben 12 haftamda erkek denildi 14 başka doktor kıza benziyor dedi 18 de kendi doktorum erkek dedi ayrintilida erkek denildi aslında en iyisi 16 haftaya kadar beklemek oluyor rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsinaynen öyle
arkadaşımında ilk dr erkek kesin dedi 4 aydan sonra kız dedi ,
yani cinsiyeti değişmedi dr yanlış gördü yada erken tahmin etti
yani tekrar ediyorum cinsiyeti değişmedi , soruyu doğru sormak önemli ,
sağlıkla doğsun bebeginiz