16. Haftada cinsiyet değişir mi?

busra29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
90
53
3
27
Kızlar bi arkadaşım var 16. Haftada cinsiyet değişir mi diye soruyor. Daha önceden de bi akrabasının başına bu olay gelmiş. Birde geç döllenmem var çocuk 16 haftalık değil bence diyor.

Olabilir neden olmasın, bende de geç döllenme olmuştu cinsiyeti 12.haftada öğrendim ama değişmedi.
Bildiğim kadarıyla erkek denilip kıza dönen çok.

Kızlar bi arkadaşım var 16. Haftada cinsiyet değişir mi diye soruyor. Daha önceden de bi akrabasının başına bu olay gelmiş. Birde geç döllenmem var çocuk 16 haftalık değil bence diyor.
Çocuğun cinsiyeti değişmez spermken bellidir hangi cinsiyet olduğu doktorlar yanlis görüyor sadece

Çocuğun cinsiyeti değişmez spermken bellidir hangi cinsiyet olduğu doktorlar yanlis görüyor sadece
aynen öyle

arkadaşımında ilk dr erkek kesin dedi 4 aydan sonra kız dedi ,

yani cinsiyeti değişmedi dr yanlış gördü yada erken tahmin etti

yani tekrar ediyorum cinsiyeti değişmedi , soruyu doğru sormak önemli ,

sağlıkla doğsun bebeginiz

12.haftada kiz denildi havaya uctum ama anneler hisseder ya bence erkek dedim baska bir doktora gittim alaninda uzman direkt erkek dedi oyle de oldu

aynen öyle

arkadaşımında ilk dr erkek kesin dedi 4 aydan sonra kız dedi ,

yani cinsiyeti değişmedi dr yanlış gördü yada erken tahmin etti

yani tekrar ediyorum cinsiyeti değişmedi , soruyu doğru sormak önemli ,

sağlıkla doğsun bebeginiz
Evet bazen öyle oluyor ben 12 haftamda erkek denildi 14 başka doktor kıza benziyor dedi 18 de kendi doktorum erkek dedi ayrintilida erkek denildi aslında en iyisi 16 haftaya kadar beklemek oluyor rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin 🙏

Back
X