15.Haftada muayenede doktor 32 mm rahim ağzı kontrollü gidelim dedi. Eve geldik 4 saat sonra çok çok ciddi bir kanama geldi bir anda ağrısız sancısız. Hastaneye yattık iki gün, sadece küçük bir hematom alanı sebebi yok kanamanın bebek iyi dediler. Hastanede kahverengi lekeye dönünce eve çıktık. 1 hafta kahverengi lekeler devam etti sonra yavaş yavaş yarım saatte bir gelen sancılar başladı. Acile gittik rahim ağzı ölçmediler cihazları bozukmuş. Hiç iyi değil sancı düşebilir ama idrar yolu ağrı yapıyor da olabilir dediler. Eve geldim ertesi sabah yine çok ciddi bacaklarımdan akan kanla özel hastaneye gittik. Yolda çok büyük pıhtılar düştü sancı artmıştı. Doktor alttan elle muayene edip rahim ağzı yumuşamış devlet hastanesine sevk dedi. Devlete geçtik doktor rahim ağzında hunileşme var kanama da çok ama bebek durabilir dedi. O sırada asistan “hocam dikiş atsak mı” dedi hoca artık çok geç dedi. Bebek hala çok iyiydi kıpır kıpırdı durabilir dediler. Sonra gece hastanede sancılar çok sıklaştı 3. Büyük kanama oldu. Müdahalede bebek 16+4 kendisi gelecek kürtaj olmaz hala canlı dediler. Hastane yatağında 2 saat sancı çektim düşük oldu. Hiç bakamadım bebeğime adı Ege’ydi. Sonra içerde plasenta var deyip kürtaj oldum, sabah içerde parça kaldı deyip tekrar kürtaj oldum devlet sağolsun hepsi anestezisiz. Ben hala anlayamıyorum sebep arıyorum Ankarada bi kaç doktor belirledim gideceğim ama sebep bulunana kadar duramıyorum. Rahim ağzı yetmezliği sancısız olur diyorlar ama görüyorum ki sancılı düşük olup rahim ağzı yetmezliği yaşayan da çok. Düşükten bir hafta önce hep dolgunluk baskı hissediyordum. Rahim ağzında yumuşama, hunileşme iki doktorun söylediği. Ayrıca asistanın dikiş atalım hocam demesi aklıma takılan. Acaba erken haftada serklaj kurtarır mıydı?
Plasenta posteriordeydi yani arka duvarda. Plasenta previa vs yoktu. Bebek çok iyiydi hep önden gidiyordu. Son ana kadar hep canlıydı. Yorumlarınıza ihtiyacım var. 10 gün olacak bebeğimi kaybedeli. Çok acı çekiyorum ilk bebeğimdi 2 yıl sonra olmuştu. Anlamaya çalışıyorum hep aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum
Plasenta posteriordeydi yani arka duvarda. Plasenta previa vs yoktu. Bebek çok iyiydi hep önden gidiyordu. Son ana kadar hep canlıydı. Yorumlarınıza ihtiyacım var. 10 gün olacak bebeğimi kaybedeli. Çok acı çekiyorum ilk bebeğimdi 2 yıl sonra olmuştu. Anlamaya çalışıyorum hep aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum