- 20 Eylül 2024
- 40
- 19
- 21
-
- Konu Sahibi Mizgin nigzim
Gebelik yok yani öylemiKuruma cizgisi olabilir
10 dakika değil mi süre? bir de silik çizgi diyorsunuz nasıl bi siliklik
Normalde düzensiz adet görüyorum tam gecikme süresini bilemiyorum o yüzden ama adetimin bitiş tarihinden bu güne 44 gün geçti bilemedim bendeadetiniz geçti mi? 16 dk biraz fazla uzun bi de çok net bir çizgi değil. bilemedim
kan verin benceNormalde düzensiz adet görüyorum tam gecikme süresini bilemiyorum o yüzden ama adetimin bitiş tarihinden bu güne 44 gün geçti bilemedim bende
Peki öyle yapayım en iyisikan verin bence
Bir de bildiğim kadarıyla geç döllenme düzenli olan kişilerde olmuyorMerhaba size birkaç sorum olacak ben geçtiğimiz ay hayıt tohumu kullandım normalde 28 günde bir adet oluyorum ve bata 2 gün kala lekelenme şeklinde koyu kahve başladı ve 4 günüm toplamda 1 pedi doldurmayacak şekilde geldi daha önce 2 kimyasal 1 boş gebelik 1 tane de 22 haftalıkken ikiz gebeydim kaybettim normalde gebelik oluşmaya başladığında göğüslerim şişerdi şişti ve inmedi ben tabi adet oldum sandım sonra şişler inmeyince ve geçmeyen bel ağrılarım olunca şüphelendim test yapayım dedim üsttekini dün akşam yaptım ilk dakikalarda çekmiştim alttakini de bugün sabah yaptım sizce hamile olmam mümkün mü yorumlarsanız çok çok sevinirim
Benim aynı şekilde kaset testte bir saat sonra baktım silik çizgi belirmiş ve adetime 2 gün olmasına rağmen şuan hafif kahverengi lekem oluştu ve beklemedeyim bakalım ne olacak inşaAllah bende arkadaşınız gibi hamileyimdirSizi umitlendirmek istemem ama bence gebelik var.. ben bu kaset testi yapipta yanlış pozitif çıkanı görmedim. Ayrıca benim iki gün bekledi belki daha fazla bile yinede böyle kuruma çizgisi belirmedi. Hatta arkadaşım böyle sizin gibi bırakmış gitmiş sonra bakmış hatta saatler sonra. Sizinki gibi silik çıkmış ve hamile şuan üç aylık. Allah'ım gönlümüze göre sağlıklı gebelikler nasip etsin kucaklarimiz dolsun
Insallah rabbim hepimize nasip etsinBenim aynı şekilde kaset testte bir saat sonra baktım silik çizgi belirmiş ve adetime 2 gün olmasına rağmen şuan hafif kahverengi lekem oluştu ve beklemedeyim bakalım ne olacak inşaAllah bende arkadaşınız gibi hamileyimdir
Hamile misiniz bende aynı durumu yaşıyorum daNormalde düzensiz adet görüyorum tam gecikme süresini bilemiyorum o yüzden ama adetimin bitiş tarihinden bu güne 44 gün geçti bilemedim bende
Bir kan testi verin bence sizde var gibiMerhabalar ben bugün gebelik testi yaptım 16 dakika sonra silik çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır test doğru sonuç mu vermis
Malesef cnm adet oldum gebelik çıkmadıSizi umitlendirmek istemem ama bence gebelik var.. ben bu kaset testi yapipta yanlış pozitif çıkanı görmedim. Ayrıca benim iki gün bekledi belki daha fazla bile yinede böyle kuruma çizgisi belirmedi. Hatta arkadaşım böyle sizin gibi bırakmış gitmiş sonra bakmış hatta saatler sonra. Sizinki gibi silik çıkmış ve hamile şuan üç aylık. Allah'ım gönlümüze göre sağlıklı gebelikler nasip etsin kucaklarimiz dolsun
Kizla merhaba benim niye sürekli testlerim silik çizgi çıkıyor dün yine yaptım yine silik ciktiMerhabalar ben bugün gebelik testi yaptım 16 dakika sonra silik çizgi çıktı sizce gebelik varmıdır test doğru sonuç mu vermis
Evet ya gerçekten olan aklımı bu testlerden yitirdim sürekli silik çizgi görmekten gına geldiiMerhabalar valla ben de her test markasını denedim neredeyse hamile olmadığım halde silik çizgi çıkıyor artık hiçbirine güvenmiyorum psikolojim bozuldu resmen