• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 aylık bebeğimin bas büyümesi durdu

Hayır oda aynı kalmaya basladı neden sordunuz
Kiloyla alakalı bı durum yok.benim doktorun söylediği kafatası büyümezse beyin büyümeye devam eder,sıkışır Allah korusun kötü sonuçları oluyor. Bununda çözümü var ameliyatla düzeltilebiliyor ama çok riskliymiş. Bebeğin hareketlerini kontrol edin. Gıdıklayanca tepki veriyormu,parmağınızı takip ettirin,seslenin hareketlerde anormallik var mı gözünüz üzerinde olsun

Kiloyla alakalı bı durum yok.benim doktorun söylediği kafatası büyümezse beyin büyümeye devam eder,sıkışır Allah korusun kötü sonuçları oluyor. Bununda çözümü var ameliyatla düzeltilebiliyor ama çok riskliymiş. Bebeğin hareketlerini kontrol edin. Gıdıklayanca tepki veriyormu,parmağınızı takip ettirin,seslenin hareketlerde anormallik var mı gözünüz üzerinde olsun
Baş boyu ve kafatası büyümesi ayrı seyler değil mi

Benim kızımında kafa çevresi küçük ama kilo ve boyu da çok değil, o yüzden orantılı demişlerdi
Bi doktor daha demişti kilo ile de alakalı olabilir diye bizim de cok yavas ilerliyor size sormak istediğim baş büyümenzn durduğu aylar oldu mu olduysa kaç ay durdu sonra büyüdü

Hayır, baş cevresi büyümesi kilo ve boy büyümesi ile de ilgili olabilir ayrıntılı incelenmesi gerekir. K kubbbbb06 pediatriden nöroloji, gastroenteroloji, endokrine ve metabolizmaya sevk isteyin.

Hayır, baş cevresi büyümesi kilo ve boy büyümesi ile de ilgili olabilir ayrıntılı incelenmesi gerekir. K kubbbbb06 pediatriden nöroloji, gastroenteroloji, endokrine ve metabolizmaya sevk isteyin.
Ztn doktor dedi bu ay endokrine sevk edicem diye. Sizin basınza geldi mi böyle bir olay yani baş büyümenz durmuş muydu bebeğin

Ztn doktor dedi bu ay endokrine sevk edicem diye. Sizin basınza geldi mi böyle bir olay yani baş büyümenz durmuş muydu bebeğin
Bizde büyüme durmadı ama kızım yapısal olarak minyon bir bebek. Siz diğer bölümlere de sevk isteyin. Bu süreçte yoruluyorsunuz ama aklınız kalmaz hiç olmazsa. Bebeğinizin ince motor becerilerini, kaba motor becerilerini, duygusal-sosyal ve dil gelişimini düzenli olarak takip edin.

Back