Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb ben evliyim ve 16 aylık bi kızım var adet olmadım en son şubat sonu oldum işte 23 24 25i gibi dahada olmadım ve adet belirtilerimi yaşıyorum test yaptım negatif dra gittim yok dedi yarına tekrar dra gidicem ve ilk kez böle oldu nedendir acaba benim gibi olan varmı?
konuyla alakalı değil ama
merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra hemen kanamam başladı yaklaşık 2 hafta sonra 3 gün kesildi ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ertesi gün kanamam devam etti ve daha düne kadar devam ediyordu şuan lekelenme ve kokulu akıntım var karnım şiş halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum kasıklarımdada sürekli ağrı var acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
konuyla alakalı değil ama
merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra hemen kanamam başladı yaklaşık 2 hafta sonra 3 gün kesildi ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ertesi gün kanamam devam etti ve daha düne kadar devam ediyordu şuan lekelenme ve kokulu akıntım var karnım şiş halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum kasıklarımdada sürekli ağrı var acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim