How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

16 aylık bebeğim var..Adetim gecikti ve test yaptım..Sonuç negatif.Hamile miyim?

funda41

TE GUİEROM
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
3.835
0
116
Sakarya
mrb ben evliyim ve 16 aylık bi kızım var adet olmadım en son şubat sonu oldum işte 23 24 25i gibi dahada olmadım ve adet belirtilerimi yaşıyorum test yaptım negatif dra gittim yok dedi yarına tekrar dra gidicem ve ilk kez böle oldu nedendir acaba benim gibi olan varmı?

stresten falan da olabilir adet gecikmesi.. hamile olsaydın testte hemen çıkardı diye düşünüyorum..
veya herhangi bir jinekolojik rahatsızlığın olsaydı allah korusun doktor farkederdi bence..
stressten diye düşünüyorum ben..

mrb ben evliyim ve 16 aylık bi kızım var adet olmadım en son şubat sonu oldum işte 23 24 25i gibi dahada olmadım ve adet belirtilerimi yaşıyorum test yaptım negatif dra gittim yok dedi yarına tekrar dra gidicem ve ilk kez böle oldu nedendir acaba benim gibi olan varmı?

yeni bi bebek düşünüyo musunuz

merhaba arkadaşlar bugün adetimin 27.günü 28 günde bir adet olurum.
adetimin 25.günü şişmeye ve 26.günü birtakım belirtiler yaşamaya başladım.
karnım ve kasıklarım ağrıyor sanki bıcak saplaması gibi adet belirtilerimde kasık ağrısını yaşarım fakat karın ağrısını hiç yaşamadım üşütmede değil bilirim üşütmeyi üşüttüğüm zaman karnımdan ses gelir ama bu normal ara ara giren sızı.
yorgunluk halsizlik ve uyku halim çok bacaklarım çok ağrıyor belim sırtım her yerim ağrıyor.
çok üşüyorum doğalgaz yanıyor ama ben battaniye ile dolaşıyorum.
ne yesem çıkaracak gibi oluyorum gögüslerimde sızlıyor sizce gebelik olabilirmi?
vajinam bir haftadır yumuşak peçeteyle sildiğim zaman beyaz akıntı geliyor ama adet belirtimde olduğu gibi tatlı krizi yaşıyorum.
sizce nedir tutmuşmudur.
belki aranızda bunları yaşayıpta hamile olan arkadaşlar vardır lütfen yanıtlayın.

sitede yeniyim ve nereye ne yazicagimida bilmiyorum.. her ay duzenli olarak adet gøruyodum faket bu ay ben yaklasik 14 gundur adet olmadim ve gøgus uclarimda acima oldu, arada mide bulantilari ama kusma olmadi suan icin..kasiklarim cok agriyor ve sertlik var arada.. akintim cok oldu.. belim sanki yerinden cikicak gibi oluyo ve hamilelik testi yaptirdim negatif cikti ne yapacagimi bilemiyorum SIKINTI ve stresede girdim kendimi psykolojikmen ondan mi bøyle oldu diye'de dusunmuyorum degil ne olur bi yardim edin.. ama cok karisik kafam cunku hissediyorum ama sonra yok canim diyorum... ve cok fazla yiyorum..

konuyla alakalı değil ama

merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra hemen kanamam başladı yaklaşık 2 hafta sonra 3 gün kesildi ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ertesi gün kanamam devam etti ve daha düne kadar devam ediyordu şuan lekelenme ve kokulu akıntım var karnım şiş halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum kasıklarımdada sürekli ağrı var acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar ben yaklaşık 2 ay önce kürtaj oldum ve kürtajdan sonra hemen kanamam başladı yaklaşık 2 hafta sonra 3 gün kesildi ve erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ertesi gün kanamam devam etti ve daha düne kadar devam ediyordu şuan lekelenme ve kokulu akıntım var karnım şiş halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum kasıklarımdada sürekli ağrı var acaba hamile kalmış olabilirmiyim çok korkuyorum bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

ilk kürtajjmıydı?

sana birsey söyliyeyim de alinma tatlim nasil vijdanin elveriyor nasil rahat yatiyorsun simdi böyle yaparsin yarin birgün cok pisman olup cocuk istersin iste ozman da ALLAH sana cocuk vermez ;) bes dakikalik zevk icin katil olma bence ;)

Back