Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 aylık bebeğimin bas büyümesi durdu
- Konu Sahibi kubbbbb06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mayıs 2015
- 744
- 656
- 103
45 cm bıngıldak acık az kaldı kapanmasınaKaç cm acaba bir de bıngıldağı kapandı mı?
- 27 Ağustos 2022
- 4.631
- 7.806
- 88
- 6 Temmuz 2023
- 5.908
- 23.306
- 268
Beybi sana bir şey sorabilir miyim yaD vitamini kullanıyorsanız bırakın
- 27 Ağustos 2022
- 4.631
- 7.806
- 88
Korktum bacım böyle diyinceBeybi sana bir şey sorabilir miyim ya
- 6 Temmuz 2023
- 5.908
- 23.306
- 268
Denk geldim ya ondan sorayım dedim bebekkomla alakalıKorktum bacım böyle diyince
- 27 Ağustos 2022
- 4.631
- 7.806
- 88
Tabii, bildiğim bir şeyse yardımcı olurumDenk geldim ya ondan sorayım dedim bebekkomla alakalı
- 6 Temmuz 2023
- 5.908
- 23.306
- 268
Bir kaç gün sonra oğlanın 4. Ayı dolmuş olacak bugün kontrole götürdüm başka sebepten dolayıda bıngıldak sordum kapanmak üzere nörolojiye götür ama ben çok normal buldum her hareketi normal kafa yapısı da normal dedi çok uğraştı ama içime bir kurt düştü işte 3 günde bir d vitamini veriyordum artık biraz daha gecikmeli vereceğim ne önerirsinTabii, bildiğim bir şeyse yardımcı olurum
- 27 Ağustos 2022
- 4.631
- 7.806
- 88
Tabii doktorlar daha iyi bilir, ama d vitamini fazlalığında baş büyümesi yavaşlıyor ve bıngıldak daha erken kapanıyor. Bizim de tam tersi oldu, d vitamini eksik olduğu için oğlumun başı büyük, bıngıldağı da geç kapandı.Bir kaç gün sonra oğlanın 4. Ayı dolmuş olacak bugün kontrole götürdüm başka sebepten dolayıda bıngıldak sordum kapanmak üzere nörolojiye götür ama ben çok normal buldum her hareketi normal kafa yapısı da normal dedi çok uğraştı ama içime bir kurt düştü işte 3 günde bir d vitamini veriyordum artık biraz daha gecikmeli vereceğim ne önerirsin
Bence her ihtimale karşı nörolojiye götürün, bir sorun yoktur inşallah, içiniz rahatlamış olur.
- 6 Temmuz 2023
- 5.908
- 23.306
- 268
İnşallah yoktur ama içimi bir bilsen en kısa zamanda gideyim araştırdım biraz ama hiç rahat edeceğim bir şey bulamadım ya geç kapanması da iyi değil erken kapanması da galiba ama ben denileni yaptım ya doktor önce günde bir fıs dedi sonra iki dedi ne yapayımTabii doktorlar daha iyi bilir, ama d vitamini fazlalığında baş büyümesi yavaşlıyor ve bıngıldak daha erken kapanıyor. Bizim de tam tersi oldu, d vitamini eksik olduğu için oğlumun başı büyük, bıngıldağı da geç kapandı.
Bence her ihtimale karşı nörolojiye götürün, bir sorun yoktur inşallah, içiniz rahatlamış olur.
- 27 Ağustos 2022
- 4.631
- 7.806
- 88
Ben bu süreçte d vitaminini kullanmazdım sanırım insiyatif alarak. Nöroloji ayrıntılı kan ölçümü yapar. Bebeğin gelişimini de daha ayrıntılı inceler. Çocuk doktorunuz sevk açarsa çocuk nörolojisine gidebilirsinizİnşallah yoktur ama içimi bir bilsen en kısa zamanda gideyim araştırdım biraz ama hiç rahat edeceğim bir şey bulamadım ya geç kapanması da iyi değil erken kapanması da galiba ama ben denileni yaptım ya doktor önce günde bir fıs dedi sonra iki dedi ne yapayım
- 6 Temmuz 2023
- 5.908
- 23.306
- 268
Haftaya ilk işim bu olacak geç saatte gittim hastaneye yoksa hemen götürürdüm oğlanı da işte bende işte kullanmamakla 5 günde 1 kullanmak arasında kaldım gelişimi içinde önemliymişBen bu süreçte d vitaminini kullanmazdım sanırım insiyatif alarak. Nöroloji ayrıntılı kan ölçümü yapar. Bebeğin gelişimini de daha ayrıntılı inceler. Çocuk doktorunuz sevk açarsa çocuk nörolojisine gidebilirsiniz
Oğlunuzun kafası 4 ayda kaç cm büyüyorBir kaç gün sonra oğlanın 4. Ayı dolmuş olacak bugün kontrole götürdüm başka sebepten dolayıda bıngıldak sordum kapanmak üzere nörolojiye götür ama ben çok normal buldum her hareketi normal kafa yapısı da normal dedi çok uğraştı ama içime bir kurt düştü işte 3 günde bir d vitamini veriyordum artık biraz daha gecikmeli vereceğim ne önerirsin
- 2 Mart 2023
- 2.055
- 6.727
- 78
- 45
5 aydır 45 cm mi?45 cm bıngıldak acık az kaldı kapanmasına
- 2 Mart 2023
- 2.055
- 6.727
- 78
- 45
Kilosu ve boyu artıyor mu?Evet aydır büyümüyor doktor dedi arada olabilir böyle durmalar ama bilmiyorum basına gelen var mı
- 5 Aralık 2022
- 2.016
- 3.182
- 63
D vitamini bırakin ve iyi bir nöroloji doktoru bulun. Benim oglumunda 2 aylık bıngıldagı kapandı D vitamini vermeyi bırakıp 1 yaşa kadar her ay baş çevresi olçtürdük. Kafa büyüyorsa sorun yokBir kaç gün sonra oğlanın 4. Ayı dolmuş olacak bugün kontrole götürdüm başka sebepten dolayıda bıngıldak sordum kapanmak üzere nörolojiye götür ama ben çok normal buldum her hareketi normal kafa yapısı da normal dedi çok uğraştı ama içime bir kurt düştü işte 3 günde bir d vitamini veriyordum artık biraz daha gecikmeli vereceğim ne önerirsin
Sizin basınıza geldi miHayır oda aynı kalmaya basladı neden sordunuz