Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16.02.13 - 170cm. 100kg OLARAK FİTNESS A BAŞLADIM
- Konu Sahibi rmysyl
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
Öncelikle zaman içinde farkettim ki bize vaad edilen hacmi küçültme diye bir olay yok.Ne versen yiyiyorum tıkanma gibi bir durum yok,tek avantajı ilk zamanlar gerçekten kilo vermeye motive ediyor insanı,kilo verme sürecinde atılan kocaman bir ilk adımmış gibi algılıyor insan bunu ama geceleri sık sık uyanıp mide asidi dolmuş midenizi boşaltma arzusu ile yanıp tutşurken istifra edemediğinizi farkediyorsunuz.Nedenleri kısaca sıralayayım.Neden acaba
bizimle de paylaşır misiniz
1. Midede şişkinlik hissi(iştah yine aynı ama tokluk değil şişkinlik)
2. Şiddetli mide krampları gece gündüz ansızın vuruyor en olmadık yerde.
3. Dokunan birşey yesem veya midem bulansa bile istifra edememek.
4. Sık sık ağrı ve bulantı ile uyanıp tekrar uykuya geçememek yada her gece en az 3-4 kez uyanmak.
5. Balon yokken zorunlu hallerde 1-2 öğün aç kalabilen ben, 30 dk. dan fazla aç kalamıyorum midem bulanıyor hemen.(bu balon yokken açlığa daha fazla dayanabiliyordum ben yaa)
6. Tüm bu yaşadıklarıma rağmen kilomda ilk zamalarki su kaybı hariç bir değişiklik olmaması.
Bugün geçer yarın geçer diye diye 6-7 hafta geçti ben hala ağrı çekiyorum.
canım benim üzüldümÖncelikle zaman içinde farkettim ki bize vaad edilen hacmi küçültme diye bir olay yok.Ne versen yiyiyorum tıkanma gibi bir durum yok,tek avantajı ilk zamanlar gerçekten kilo vermeye motive ediyor insanı,kilo verme sürecinde atılan kocaman bir ilk adımmış gibi algılıyor insan bunu ama geceleri sık sık uyanıp mide asidi dolmuş midenizi boşaltma arzusu ile yanıp tutşurken istifra edemediğinizi farkediyorsunuz.Nedenleri kısaca sıralayayım.
1. Midede şişkinlik hissi(iştah yine aynı ama tokluk değil şişkinlik)
2. Şiddetli mide krampları gece gündüz ansızın vuruyor en olmadık yerde.
3. Dokunan birşey yesem veya midem bulansa bile istifra edememek.
4. Sık sık ağrı ve bulantı ile uyanıp tekrar uykuya geçememek yada her gece en az 3-4 kez uyanmak.
5. Balon yokken zorunlu hallerde 1-2 öğün aç kalabilen ben, 30 dk. dan fazla aç kalamıyorum midem bulanıyor hemen.(bu balon yokken açlığa daha fazla dayanabiliyordum ben yaa)
6. Tüm bu yaşadıklarıma rağmen kilomda ilk zamalarki su kaybı hariç bir değişiklik olmaması.
Bugün geçer yarın geçer diye diye 6-7 hafta geçti ben hala ağrı çekiyorum.
bu zaman açılar çekmen ve buna rağmen sonucun olumlu olmaması verdiğin kararın mantıklı olduğunu gösteriyor
sağlık hepsinden önemlisi zayıflayacağım derken başka sağlık sorunları oluşmadan çıkarttırman en doğrusu olmuş
buna rağmen pes etmeyeceğini iraden ile bu kiloları verebileceğini eminim
çünkü cidden sen fazlalıklardan bıktın değil mi? :)
pes etme uzaktada olsam en büyük destekçinim
- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
Sağol canavar deneme yanılma yöntemiyle bugünlere geldim.Şok diyetlerle bir cacık olmazmış doktorların önerdiği gibi sağlıklı ve düzenli beslenip sporla atacağım inşallah bu fazlalıkları, başka yol yokmuş dank etti nihayetcanım benim üzüldüm
bu zaman açılar çekmen ve buna rağmen sonucun olumlu olmaması verdiğin kararın mantıklı olduğunu gösteriyor
sağlık hepsinden önemlisi zayıflayacağım derken başka sağlık sorunları oluşmadan çıkarttırman en doğrusu olmuş
buna rağmen pes etmeyeceğini iraden ile bu kiloları verebileceğini eminim
çünkü cidden sen fazlalıklardan bıktın değil mi? :)
pes etme uzaktada olsam en büyük destekçinim
Yarın saat 13:00 gibi kurtuluyorum balondan 110,5 kg. olarak yola kaldığım yerden devam
- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
hadi hayırlısı
Allah yardımcın olsun
hayırlısı ile kurtul
Kurtuldum son zamanlarda her nekadar 1 gram bile verememiş olsamda yılmak yok yola devam bir gün başarımı yazacağım buraya Allah'ın izni ile
- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
Mabesacım tek gelişme kilo alımım durdu henüz planladıklarımı hayata geçirebilmiş değilim amaaa vazgeçmişte değilim.Günde iki öğün yemeye gayret ediyorum doymadan kalkıyorum sofradan kilo kaynaklı ödem ağrı uyuşukluk gibi şikayetlerim neredeyse yok oldu şimdi totoyu kaldırıp spor yapma zamanı ama çok işim var bu aralar .ben de mesajları okudum ne oldu bir gelişme var mı?
Gelişmeleri yazacağım
kilo alımının durması oldukça pozitif. kilo vermek bir süreç ve hayat tarzı değişikliği. ben de bir zamanlar 100 kiloyu geçmiştim şu anda 81 kiloyum boyum 1.76 hala iştahlıyım ve bu kiloyu dönem dönem verdim ve tek söyleyebileceğim şey alışkanlıkları değiştirmek gerektiği. diyetisyene de gittiğim zamanlar oldu ama düzenli olarak devam edecek iradeyi bulamadım. aslında neleri yanlış yaptığını anlamak için çok faydalı. sofra adabı insanın zamanla değişebiliyor uğraşırsa. sen de zamanla verebilirsin. birden olacak ve kolay bir şey değil. kendine telkinler yap. ufak değişiklikler büyür büyür zamanla değişimi de görürsün ki anladığım kadarıyla doğru yola girmişsin. spor içinse yap ama özellikle diz eklemlerini çok zorlamayacak sporlar tercih et, yüksek kiloda buna çok dikkat etmek lazım. kolay gelsin.
- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
Merhaba Mabesa,
koşu bandında 4,5-6 seviyelerinde 1 saat yürümeyi planlıyorum haftada en az 4 en fazla 6 gün 15dk. egzersiz ve peygamper efendimizin sünneti olan günde 2 öğün yiyip doymadan kalkmak sofradan işte tüm bunları bir otursam hayatıma Allah ın izini ile düzenli kilo vereceğim 1 yıl verdim kendime 70 kiloyu görmek için umarım ideal kilomuza ulaşır ve birbirimizi tebrik ederiz bu forumda
koşu bandında 4,5-6 seviyelerinde 1 saat yürümeyi planlıyorum haftada en az 4 en fazla 6 gün 15dk. egzersiz ve peygamper efendimizin sünneti olan günde 2 öğün yiyip doymadan kalkmak sofradan işte tüm bunları bir otursam hayatıma Allah ın izini ile düzenli kilo vereceğim 1 yıl verdim kendime 70 kiloyu görmek için umarım ideal kilomuza ulaşır ve birbirimizi tebrik ederiz bu forumda
Yine bozuldu dengem yine ölümüne yemeye başladım 115 kg. olmuşum 1 haftada.
Canım selam, tüp mide operasyonunu düşündün mü, ya da araştırdın mı hiç ?
- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
Annem oldu o ameliyatı ve 6 ayda 40 kg. verdi zor bir süreçti ama başardı ben doğal yoldan kilo vermeye çabalıyorum olmadı artık en son çare tüp mide operasyonu.Canım selam, tüp mide operasyonunu düşündün mü, ya da araştırdın mı hiç ?
- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
1 Ay spor yaptıktan sonra topluk ağrılarım nedeniyle ara vermek zorunda kaldım 115 kg oldum akapunktur yöntemine başvuracağım inşaallah kardeşimin arkadaşı 1 yılda 142 kg den 94 kg ye düşmüş Bakırköy de Bilge Acar la başlamış akapunktur a düzenli gitmiş bunuda deneyeceğim kızlar bakalım neler olacak.
- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798