- 15 Nisan 2012
- 232
- 154
- 323
o zaman canımcım sana bir diyet listesi yapalım
gün içinde yediklerini yaz bakalım ortaya ne çıkacak
mesela ben bu diyet programında sabah 4-5 kayısı ile başlıyorum
şekersiz ve sütsüz kahvemi içiyorum
saat 11-12 gibi koca bir domates bir salatalık 2 tavada yumurta biraz maydanoz ve kocaman bir beyaz peynir yiyorum
tekrar bir kahve aram oluyor
öyle bir tabak oluyor ki gören şaşırıyor bunca şeyi yiyip nasıl zayıfladığımı :)
akşam ise 300 gram yoğurtun içine kuru üzüm atıyorum
hem kansızlığımı önlüyor hemde sade yoğurtu sevmiyorum
bunlar standartım
bunun arasında makarna, pilav yada pizza gibi sevdiğim bir şeyi yapmışsam bir komposto kasesi kadar yiyorum
mesela ekmek canım çekti ucundan koparıp atıyorum ağzıma
%70 kakaolu bitter çikolatamdan hergün bir kare atıyorum emerek yiyorum(9 parçanın 1 tanesini)
tüm gün rahat 2 litre suyum var
hatta bu soğuk havalarda extra susadığım bile oluyor ben şaşıyorum
bu bir diyet listesi değil sadece benim sevdiğim bıkmadan yiyebileceğim şeylerden oluşan bir liste
tüm gün evde olunca atıştırma ihtimalim daha çok olmasına karşın o kadar tok oluyorum ki beynimde tok sanırım canım başka bir şey istemiyor
o yediğim makarna, pilav tamamen gözümü doyurmak için
sende kendine bu tarz bir liste hazırlarsan belki yavaş yavaş sonuca ulaşırsın
haklşısın dürüst olmak gerekirse şişmanlık psikolojisi midir nedir tenbellik edip kolaya kaçmaya çalışıyorum ameliyat en kestirme çözüm.
Senin bahsettiğin beslenme şeklini bu konuyu açtığım dönem başarabildim sporlada destekleyip önce 45 günde 3 kg. sonra sadece yediklerime dikkat ederek ve kesinlikle aç kalmadan 9 kg. daha verdim, 15.02.2014 te 88 kg. yu gördüm baskülde tam bir yıl koca bir yıl sonra bişey oldu ve hooop iki katı geri aldım bıktım canavar ameliyat olmak daha cazip geliyor olanları görüyorum çevremde ohh misss yağ gibi eriyorlar .