16.02.13 - 170cm. 100kg OLARAK FİTNESS A BAŞLADIM

haklşısın dürüst olmak gerekirse şişmanlık psikolojisi midir nedir tenbellik edip kolaya kaçmaya çalışıyorum ameliyat en kestirme çözüm.
Senin bahsettiğin beslenme şeklini bu konuyu açtığım dönem başarabildim sporlada destekleyip önce 45 günde 3 kg. sonra sadece yediklerime dikkat ederek ve kesinlikle aç kalmadan 9 kg. daha verdim, 15.02.2014 te 88 kg. yu gördüm baskülde tam bir yıl koca bir yıl sonra bişey oldu ve hooop iki katı geri aldım bıktım canavar ameliyat olmak daha cazip geliyor olanları görüyorum çevremde ohh misss yağ gibi eriyorlar .

bende konu sahibi gibi başladım ortalama oranlarımız aynı sayılır hormon hapı 15 kilo aldırdı.daha şimdi bişey olmaz.bu haftada adetliydim bi gün gidemedim.

Bende aşırı tüğlenme var çene altı göbek vb.. diana 35 kullandım son dönemde yasmin kullandım ve yasmin kullanırken anti depresan olan desyrel ve lustral kullandım hızla kilo artışım işte tam bunları kullandığım zamanda oldu içsem ayrı içmesem ayrı bir dert uyuyamıyorum sonra tüğlenmem artıyor kilomla birlikte zaten tüm sorunlarım bu hamilelik döneminde kullandığım avuç avuç ilaçlarla başladı birdaha da dikiş tutmadı bünyem pko da var şimdi çık işin içinden çıkabilirsen.
Bizim gibi kadınların biran önce ideal kiloya inmesi şart öyle balık etli olayım etim butum yerinde olsun değil bildiğin zayıf olmak gerekli.
Allah yardımcımız olsun bugünde baya bi çenem düşük
benim ideal kilom 62 kg. imiş eğer o kiloya bir ineyim ilk iş foto koymak olacak öncesi sonrası yapacağım inşallah

evet basit çözüm ama bak devlet karşılamıyor bu durumda dünya para dökmek varken o paranın onda birine en kral spor hocasıyla bile bu işi çözersin
pko için ilaç kullanıyormusun?
pkolar için özel olan diyet tarzını hayatına sokmaya çalış
sonuçta verdiğin her kilo hem senin hormonlarını düzene sokacak, hormonların düzene girince tüylenme azalacak
herşey hayata çocuğun için daha sıkı bağlanmanla alakalı
sadece kısa bir dönem 365 gün dersen çok gelir ama bunlar gidecek ilk hedefim 110 altı olmalı
o hedefi başardınmı 105 altı sonra 100
o 3lü rakamları devirdin mi daha bir şevkle heves ile devam edeceksin
lütfen kendini bırakma

okul servis şöforü ve karısı başaramadılar ve ameliyat oldular yazın
şuanda ciddi anlamda zayıflar ama o tişörtün altında olanı ben biliyorum
sporsuz giden her kiloda oluşan deri sarkmasını!!!
tişört ile kazak ile kapatırsın ama aynanın karşına geçince gördüğün görüntü hiç hoş olmayacak
sen bu forumda Talin arkadaşımızın yazısına denk geldin mi?
mucize ondaydı
110 civarıydı ilk kilosu 4 senede spor ve diyet ile başardı ve en güzeli dipdiri bir vücuda sahip ve İstanbulda plates öğretmeni
kilolar gitti hayata barışık ve kendine bir iş kolu sağlamış oldu
neden aynısını sende yapmayasın

Son düzenleme:

Canavar dogru söze ne denir.Haklisin tamam kiz.
biraz once kizimla konustum benim bi eve cikma olayim vardi onu ertelemek namina biraz konustuk konu kiloma dayandi ve kizim oyle bir gaz verdiki ustune senin yazdiklarin cuk oturdu.Evdeki kosu bandinin tozunu bi silip baslayacagim insallah yuruyuse, malum normalin iki ikibucuk kati daha genis bir mideye sahibim artik sporun yani sira kademeli olarak porsiyonlari kucultecegim aksam yemegini kesecegim sadece sut veya yogurt yer icerim dayanamazsam ac yatmaya bu sekilde bir duzene girmek icin kendime 1 ay opsiyon verecegim ve gelismeleri paylasacagim seninle

sen varya tam sopalıksın
evde koşu bandı gibi nimet var ve askılık niyetine tutuyorsun ahh yakın olaydım yediydim seni :)
hee şöyle başla bakalım bi
çorba senin ilk kurtarıcın açıktıkca sıcak sıcak iç
aç karnına su içme
güzel haberlerini bekliyorum

Simdi yazacaklarim acikcasi banada surpriz oldu ben tup mide ameliyati olmayi simdilik rafa kaldormisken dun bir hemsire akrabamda aksam yemegi yerken bana mideye konulan balondan bahsetti bu konuda yardimci olabilecegini soyleyince solugu sabah hastanede aldim.
10 dk icinde balon mideye salindi ardindamn diyetisyenle gorustum yeni beslenme programi verdi.
Simdi kilo verme surecine ciddi ciddi ilk adimi atmis oldum gelismeleri paylasacagim malum ilk gun biraz hamile kadin modundayim bi bulanti hali balalim neler olacak ☺

inanmıyoruuuuum çok sevindim
çok büyük bir başlangıç olmuş olacak hemde ameliyat eziyeti çekmeden bu işi götürebileceksin
çok ama çok dikkat et çünkü çok hızlı verdiğin her kilo sporsuz olursa görüntü çok kötü olur
akşamları 1 saat şu aletin üstünde debelen
bak ben neredeyse bu havalar yüzünden 1 aydır spora gidemiyorum
içim gidiyor ama yapacak bir şey yok
soğuktu yağmurdu derken geçti koca bir ay

Az once tartildim hastanede 112,6 kg. cikmistim bugunse 109,2 kg. Bu gidem su olsa gerek bu mide kramplarindan bir kurtulayim drdigin gibi her gun 1 saat kosu bandinda 5,5 -6,5 seviyelerinde yuruyup dambil la kol calisacagim toplam 75 dk spor yapacagim haziran a kadar EN AZ 30 KG. GİTMELİ BİKTİM HAMMALLİKTAN . canavar bana destek oldugun icin cooook tesekkur ederim iyiki varsin :-*

canım benim giden su bile olsa o tartıdaki güzellik yeterde artar bile
inşallah daha da iyisi olacak hazirana kadar Allahın izniyle güle oynaya verirsin 30 kiloyu
rica ederim ne demek iyiki sende varsın ve fıstık gibi bir hatun olarak 6 ay sonra bir konu açacaksın
"bende başardım" diye inan o zaman en büyük mutluluk olacak
hiç boşlama daha 1 haftalık olduğun için kramplar olacak tahminim değer be güzelim

Hayali bile güzel

Hayali bile güzel
Canım topiğini gördüm mideye balon nasıl birşey benimde çok ihtiyacım var karnım kocaman çok mutsuzum,birde fiyatı hakkında bilgi verebilir misin? Son bir soru şuan ki kilon ne durumda?

Canım topiğini gördüm mideye balon nasıl birşey benimde çok ihtiyacım var karnım kocaman çok mutsuzum,birde fiyatı hakkında bilgi verebilir misin? Son bir soru şuan ki kilon ne durumda?
Mide balonu taktıralı 2 hafta oldu ilk günler sıvı beslendim fakat sıvı beslenirken mide krampları ve bulantıları bihayli fazlaydı ve 4 - 5 günde 112.6 kg. dan 108,4 kiloya düştüm fakat bu kramp ve bulantılar işime ve derslerime konsantrasyonumu fazlasıyla etkilediği için ufak ufak katı beslenmeye başladım aa ne göreyim bulantı kramp falan kalmadı meğersem balon boş mide içinde deli divane bir oyana bir buyana çarptıkça midem tepki gösteriyormuş.Püreler salatalar yemekler derken dün hamur işi bile yedim ama şimdide sanki taş yutmuş gibi bir ağırlık oluştu midemde diyetisyene kontrole gidemedim tartılmadım muhtemelen aynı kilodayım fark hissetmiyorum ve dönem ödevlerim yüzünde spora hala başlayamadım 13 modülün özetini çıkarmalıydım daha 3 modül var bir bitsin yarı yılda iyice asılıcam kilo verme konusuna.
Bugün sıvı beslenmeye yeniden geçiş yaptım midem biraz yumuşasın istiyorum,kısacası mide balonu ilk günler kilo verdirsede aslında olay yine bizde bitiyor bulantı halleri kaybolduğu an iştah yerine geliyor tabi bir parça da olsa yemek yeme oranını azaltıyor şahsen ben, sanki hiç kilo problemi olmayan biri gibi insani ölçülerde yiyip içince doyuyorum bu nedenle bu kiloyu almama neden olan ölümüne yee olayı bitti bende, kesinlikle kuş kadar yiyip doydum olayı olmuyor bunu iyi bilin.
Sanki bu mide balonu kilo verdirmekten çok kilo korumaya daha çok yardımcı bana göre.
Birde hani kilo vermek namına biryerden başlayıp olaya motive olmak namına iyi bir seçim bence, iştahta değilde psikolojide daha fazla etkili zaten meselede bu değilmi ya Allah deyip biryerden ciddi ciddi başlamak.

Ben bir hemşi akrabamızın vesilesi ile pek uğraşmadan ssk lı çalışan olarak aldım barkodumu girdim taktırdım çıktım beş kuruş ödemedim sigortalı ve toppilli olduğum için normalde heyet vki , tahlil ve tetkikleri inceleyip balona uygun olup olmadığını ve ücretli - ücretsiz olayını belirliyor.Dediğm gibi ben hiç uğraşmadım 12 saat içinde karar alındı dr arandı herşey ayarlandı ve nur topu gibi bir balonum oldu .

Mide balonu taktıralı 2 hafta oldu ilk günler sıvı beslendim fakat sıvı beslenirken mide krampları ve bulantıları bihayli fazlaydı ve 4 - 5 günde 112.6 kg. dan 108,4 kiloya düştüm fakat bu kramp ve bulantılar işime ve derslerime konsantrasyonumu fazlasıyla etkilediği için ufak ufak katı beslenmeye başladım aa ne göreyim bulantı kramp falan kalmadı meğersem balon boş mide içinde deli divane bir oyana bir buyana çarptıkça midem tepki gösteriyormuş.Püreler salatalar yemekler derken dün hamur işi bile yedim ama şimdide sanki taş yutmuş gibi bir ağırlık oluştu midemde diyetisyene kontrole gidemedim tartılmadım muhtemelen aynı kilodayım fark hissetmiyorum ve dönem ödevlerim yüzünde spora hala başlayamadım 13 modülün özetini çıkarmalıydım daha 3 modül var bir bitsin yarı yılda iyice asılıcam kilo verme konusuna.
Bugün sıvı beslenmeye yeniden geçiş yaptım midem biraz yumuşasın istiyorum,kısacası mide balonu ilk günler kilo verdirsede aslında olay yine bizde bitiyor bulantı halleri kaybolduğu an iştah yerine geliyor tabi bir parça da olsa yemek yeme oranını azaltıyor şahsen ben, sanki hiç kilo problemi olmayan biri gibi insani ölçülerde yiyip içince doyuyorum bu nedenle bu kiloyu almama neden olan ölümüne yee olayı bitti bende, kesinlikle kuş kadar yiyip doydum olayı olmuyor bunu iyi bilin.
Sanki bu mide balonu kilo verdirmekten çok kilo korumaya daha çok yardımcı bana göre.
Birde hani kilo vermek namına biryerden başlayıp olaya motive olmak namına iyi bir seçim bence, iştahta değilde psikolojide daha fazla etkili zaten meselede bu değilmi ya Allah deyip biryerden ciddi ciddi başlamak.

Ben bir hemşi akrabamızın vesilesi ile pek uğraşmadan ssk lı çalışan olarak aldım barkodumu girdim taktırdım çıktım beş kuruş ödemedim sigortalı ve toppilli olduğum için normalde heyet vki , tahlil ve tetkikleri inceleyip balona uygun olup olmadığını ve ücretli - ücretsiz olayını belirliyor.Dediğm gibi ben hiç uğraşmadım 12 saat içinde karar alındı dr arandı herşey ayarlandı ve nur topu gibi bir balonum oldu .

fıstığım günaydın
son durumun hakkında bilgi versen bizide mutlu etsen
Canavar son durum yukarıda bahsettiğim gibi ha bu arada tatlı arzumda baya bir azaldı dediğim gibi pek fark göremiyorum kiloda lakin kilo verme namına gerekli zemin hazırlandı beynimde ve midemde. 15 ocak itibari ile büyük farklar yaşanacak kilomda spor olmadan olmuyor bu iş belli, koca cüsse bi lokma ekmekle doymuyor ille spor ille spor artık yeniden eski günlerdeki gibi olabileceğime inanıyorum bi özgüven geldi bana

işte bu
bu olduktan sonra gerisi gelecek çok sevindim
habersiz bırakma öpüyorum

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için umarım istediğin kiloya inersin ve buraya başarını yazarsın.Sağlıcakla kal..

Canavaar sabah tartıldım 110 kg. çıktım .Çok yemedim dikkat ettim sporda yaptım bu ne şimdi ya.
Anlaşılan yağlar benden daha inat ama yılmak yok yola devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…