• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16.02.13 - 170cm. 100kg OLARAK FİTNESS A BAŞLADIM

rmysyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
232
154
323
Oturarak çalışmak, dengesiz beslenmek ve depresyon 2 yılda tam 35kg almama neden oldu.Yakın çevremden " 2 oda 1 salon olmuşsun kız bu ne hal" cümlesi kuranlar,aynalar ve tartıdaki göstergede gördüğüm rakam "100kg" :P ,beni kilo vermeye teşvik etti.Çalıştığım için ancak haftada 3 gün gideceğim fitness a aburcuburu kestim ve ara öğünlerde daha doğrusu aburcubur saatlerinde :) yeşil elma veya sarı tussuz leblebi tüketiyorum beslenme düzenini oturtana kadar 1 ay çabaladım ve nihayet son 1 haftadır sağlıklı besinlerle yetinmeyi öğrendi bünyem.

Ben bu yola baş koydum desem yeridir Temmuz 15 e kadar en az 20 kg vermeliyim bunu başaracağıma Allah a havalen inanıyorum bu bölümde her hafta deneyimlerimi anlatıp kilo verme sürecimi ilgilenen arkadaşlarla paylaşacağım.

Şişman olmak kaderimiz değil !!!

canım diyet başarı öyküleri değilde diyet günlükleri bölümüne açsaydın keşke kaç yaşındasın? umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara ineriz:16:

canım diyet başarı öyküleri değilde diyet günlükleri bölümüne açsaydın keşke kaç yaşındasın? umarım en kısa zamanda istediğimiz kilolara ineriz:16:

hiç sorma bende sonradan farkettim bu bölümde olmamalıydı bu yazı neyse artık ben 27 yaşındayım

bende hırslandım gecen ay yürüyüş sağlıklı beslenme eşliğinde 1ayda 5 kilo verdim umarım sende başarırsın

bende hırslandım gecen ay yürüyüş sağlıklı beslenme eşliğinde 1ayda 5 kilo verdim umarım sende başarırsın

henüz yolun başındayım ve bugün bir hayli zorluyor beni açık olan iştahım :) ama pes etmek yok benimde hedefim ayda 4-5 kg iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum sizlere

bugün tartıldım 106 kg. ilk yazımın ardından 15 kg. vermiştim yine aldım.
Pes etmek yok gidecek bu kilolar inşallah allahtan boyum uzun yoksa halim ne olurdu :KK61:

mrb...benimde 3. günüm ama okadar zorlanıyorum ki bozmamak için..aç değilim ama..alışkanlık işte..tıkınmak zevk veriyo bana..off çok kötü haldeyim
benim de boy 1.70 kilomda var 95

tarih 15.12.2014 ean itibari ile 102 kg. oldum.:mad: Yok başka çarem kalmadı bir doktor a gidip tüp mide ameliyatı olacağım kafayı yiyeceğim yaa çırpındıkça batıyorum...

tarih 15.12.2014 ean itibari ile 102 kg. oldum.:mad: Yok başka çarem kalmadı bir doktor a gidip tüp mide ameliyatı olacağım kafayı yiyeceğim yaa çırpındıkça batıyorum...
canım günaydın
sakın pes etme belki şuanda sen istesende bünyen buna hazır değil. özellikle vücudumuz kışın kilo vermeyi hiç sevmez. Kasvetli hava psikolojimizi bile etkiliyorken kendini daha fazla üzme canım...
şimdilik kilonu korumaya çalışsan bile olur.

canım günaydın
sakın pes etme belki şuanda sen istesende bünyen buna hazır değil. özellikle vücudumuz kışın kilo vermeyi hiç sevmez. Kasvetli hava psikolojimizi bile etkiliyorken kendini daha fazla üzme canım...
şimdilik kilonu korumaya çalışsan bile olur.

Kiloyu korumak mı :KK57: canavar sabah tartıldım 115 kiloyum fil hastalığına mı yakalandım bilmiyorum çok hızlı kilo almaya başladım işin kötüsü çalışan biriyim ve izin sıkıntısı yaşıyorum yedeğim olmadığı için pek izin konusunu gündeme getiremiyorum b.k gibi hissediyorum kendimi dün patronum kiloma laf etti evde kızm babam eş dost sanki ben bilincinde değilim kasıtlı yapıyorum halimden memnunum ya beni uyarmaya bazende sert bir dille rencide etmeye çalışıyorlar daha dün doğum günümdü ve ben günü yarısını ağlamakla geçirdim sanırım ağır bir depresyondayım bu sıralar kilom ile ilgili bir çözüm bulabilirsem yada ameliyat olursam muhakkak paylaşacağım herşeyi:KK42:

Kiloyu korumak mı :KK57: canavar sabah tartıldım 115 kiloyum fil hastalığına mı yakalandım bilmiyorum çok hızlı kilo almaya başladım işin kötüsü çalışan biriyim ve izin sıkıntısı yaşıyorum yedeğim olmadığı için pek izin konusunu gündeme getiremiyorum b.k gibi hissediyorum kendimi dün patronum kiloma laf etti evde kızm babam eş dost sanki ben bilincinde değilim kasıtlı yapıyorum halimden memnunum ya beni uyarmaya bazende sert bir dille rencide etmeye çalışıyorlar daha dün doğum günümdü ve ben günü yarısını ağlamakla geçirdim sanırım ağır bir depresyondayım bu sıralar kilom ile ilgili bir çözüm bulabilirsem yada ameliyat olursam muhakkak paylaşacağım herşeyi:KK42:
10 günde 13 kg mu aldın?
normal bir doktora gidip tahlil falan yaptırdın mı canım?
üstüne gittikçe daha çok kilo alıyor insan ama seninki farklı bir şey olmasın sakın..
aile hekimine bile kan testi yaptırsan değerlerinden az buçuk bir şeyler çıkartır ortaya
değerlerin normal ise işi sıkı tutacaksın demektir. çalışan birisin spora vakit ayırma ihtimalin zordur sanırım
ama çocuğa ailen bakıyorsa akşamları 30 dak ayırma ihtimalin varsa o bile başlangıç için yeter
mide ameliyatı ile sonuca ulaşan tanıdıklarım var fakat maliyeti yüksek :KK43:
seneye doğum gününde çok daha fit ve hafif bir bayan olacaksın. öncelikle moral lazım
tartıda 87 kiloyu görüp kaç kez deneyip başaramadım. eşortman ile yaşayıp evden dışarı çıkmadım
tüm günü neredeyse yatağımın içindeydim çalışmıyordum ve çocuklarım için sabah kahvaltı hazırlamaya üşendiğimden 6 yaşındaki kızım kendine ve kardeşine cornflakes hazırlardı. öğleden sonraya kadar uyuyup zor zahmet akşam yemeği hazırlayıp pc başına geçer ve gece bir vakitlere kadar evin içinde sigara içip oyun oynardım.
sonunda bir şey oldu ve cidden kafama koydum ve 4 ayda spor ve diyet ile 77 kiloya indim.
millet ayda 4 kilo verirken ben 2,5 kg ile yetindim
sonra 2 sene hiçbir şey yapmadım ama almamaya gayret ettim. sonra ev değişikliği tadilat vs derken farkında olmadan 74 düştüm.
şimdi son 2 ayda gene bir gayret ile sporu ve diyeti hayatıma soktum.
68 kg yum. şöyle bir baktığımda neredeye 3-4 senede 19 kg verdim
kendini verebilen insanın rahatlıkla 6 ayda verdiği bir kilo oysaki
istemenin ötesi bünyenin istemeside çok önemli

10 günde 13 kg mu aldın?
normal bir doktora gidip tahlil falan yaptırdın mı canım?
üstüne gittikçe daha çok kilo alıyor insan ama seninki farklı bir şey olmasın sakın..
aile hekimine bile kan testi yaptırsan değerlerinden az buçuk bir şeyler çıkartır ortaya
değerlerin normal ise işi sıkı tutacaksın demektir. çalışan birisin spora vakit ayırma ihtimalin zordur sanırım
ama çocuğa ailen bakıyorsa akşamları 30 dak ayırma ihtimalin varsa o bile başlangıç için yeter
mide ameliyatı ile sonuca ulaşan tanıdıklarım var fakat maliyeti yüksek :KK43:
seneye doğum gününde çok daha fit ve hafif bir bayan olacaksın. öncelikle moral lazım
tartıda 87 kiloyu görüp kaç kez deneyip başaramadım. eşortman ile yaşayıp evden dışarı çıkmadım
tüm günü neredeyse yatağımın içindeydim çalışmıyordum ve çocuklarım için sabah kahvaltı hazırlamaya üşendiğimden 6 yaşındaki kızım kendine ve kardeşine cornflakes hazırlardı. öğleden sonraya kadar uyuyup zor zahmet akşam yemeği hazırlayıp pc başına geçer ve gece bir vakitlere kadar evin içinde sigara içip oyun oynardım.
sonunda bir şey oldu ve cidden kafama koydum ve 4 ayda spor ve diyet ile 77 kiloya indim.
millet ayda 4 kilo verirken ben 2,5 kg ile yetindim
sonra 2 sene hiçbir şey yapmadım ama almamaya gayret ettim. sonra ev değişikliği tadilat vs derken farkında olmadan 74 düştüm.
şimdi son 2 ayda gene bir gayret ile sporu ve diyeti hayatıma soktum.
68 kg yum. şöyle bir baktığımda neredeye 3-4 senede 19 kg verdim
kendini verebilen insanın rahatlıkla 6 ayda verdiği bir kilo oysaki
istemenin ötesi bünyenin istemeside çok önemli

Benim bünyem istemiyor şimdilik bunuda terazide aleni gösteriyor, valla hayran kladım azmine ben olsam hemen direncimi yitirirdim tez canlı biriyim şuan olduğum kiloda kalmayı becermeliyim kilo vermek 2. basamak artık.
Kafaya koydum vki. %40 olduğu için sigorta karşılıyor ameliyatı kuruldan geçmesi gerek tabi bu kararın, iş yerim içinde kız kardeşimi ayarladım nisan -mayıs gibi gelir idare ederim seni dedi durumu idareye bildirdim sorun olmaz sen yeterki sağlığına kavuş dediler.İlk fırsatta dr' a gideceğim bakalım ne olacak :110:

Buarada 102 değil 112 yazacaktım 10 günde 3 kilo aldım :KK23:

Benim bünyem istemiyor şimdilik bunuda terazide aleni gösteriyor, valla hayran kladım azmine ben olsam hemen direncimi yitirirdim tez canlı biriyim şuan olduğum kiloda kalmayı becermeliyim kilo vermek 2. basamak artık.
Kafaya koydum vki. %40 olduğu için sigorta karşılıyor ameliyatı kuruldan geçmesi gerek tabi bu kararın, iş yerim içinde kız kardeşimi ayarladım nisan -mayıs gibi gelir idare ederim seni dedi durumu idareye bildirdim sorun olmaz sen yeterki sağlığına kavuş dediler.İlk fırsatta dr' a gideceğim bakalım ne olacak :110:

Buarada 102 değil 112 yazacaktım 10 günde 3 kilo aldım :KK23:
ohh be inan nasıl olur diye düşündüm durdum
gece gece aklıma geldin
herşeyi ayarlamışsın
senin için hayırlısı ise kuruldanda geçer
sonra fıstık ötesi hava atarsın artık

ohh be inan nasıl olur diye düşündüm durdum
gece gece aklıma geldin
herşeyi ayarlamışsın
senin için hayırlısı ise kuruldanda geçer
sonra fıstık ötesi hava atarsın artık

bahtsız bedevi gibiyim :KK64: sabah milliyet in haberine göre tüp mide ameliyatı sgk da istisnai operasyonlar listesine giriyor 2015 ten itibaren bu durumda para konuşacak sigorta hak getire :110:.
Neyse bunada bir çözüm bulacağım inşallah dediğin gibi herşeyin hayırlısı :KK46:

bahtsız bedevi gibiyim :KK64: sabah milliyet in haberine göre tüp mide ameliyatı sgk da istisnai operasyonlar listesine giriyor 2015 ten itibaren bu durumda para konuşacak sigorta hak getire :110:.
Neyse bunada bir çözüm bulacağım inşallah dediğin gibi herşeyin hayırlısı :KK46:
o zaman canımcım sana bir diyet listesi yapalım
gün içinde yediklerini yaz bakalım ortaya ne çıkacak
mesela ben bu diyet programında sabah 4-5 kayısı ile başlıyorum
şekersiz ve sütsüz kahvemi içiyorum
saat 11-12 gibi koca bir domates bir salatalık 2 tavada yumurta biraz maydanoz ve kocaman bir beyaz peynir yiyorum
tekrar bir kahve aram oluyor
öyle bir tabak oluyor ki gören şaşırıyor bunca şeyi yiyip nasıl zayıfladığımı :)
akşam ise 300 gram yoğurtun içine kuru üzüm atıyorum
hem kansızlığımı önlüyor hemde sade yoğurtu sevmiyorum
bunlar standartım
bunun arasında makarna, pilav yada pizza gibi sevdiğim bir şeyi yapmışsam bir komposto kasesi kadar yiyorum
mesela ekmek canım çekti ucundan koparıp atıyorum ağzıma
%70 kakaolu bitter çikolatamdan hergün bir kare atıyorum emerek yiyorum(9 parçanın 1 tanesini)
tüm gün rahat 2 litre suyum var
hatta bu soğuk havalarda extra susadığım bile oluyor ben şaşıyorum
bu bir diyet listesi değil sadece benim sevdiğim bıkmadan yiyebileceğim şeylerden oluşan bir liste
tüm gün evde olunca atıştırma ihtimalim daha çok olmasına karşın o kadar tok oluyorum ki beynimde tok sanırım canım başka bir şey istemiyor
o yediğim makarna, pilav tamamen gözümü doyurmak için

sende kendine bu tarz bir liste hazırlarsan belki yavaş yavaş sonuca ulaşırsın

bende konu sahibi gibi başladım ortalama oranlarımız aynı sayılır hormon hapı 15 kilo aldırdı.daha şimdi bişey olmaz.bu haftada adetliydim bi gün gidemedim.

Back