- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Evet bence de liste şeklinde olsa daha iyi olur öyle olursa kimler katılmak ister300 okudum
Kalan 0
Olabilir liste yapılırsa güzel olabilir
Tabii ki ben biraz geriden geliyorum ama oosunEvet bence de liste şeklinde olsa daha iyi olur öyle olursa kimler katılmak ister
Canim geriden de gelsen okuyorsun sonuçtaTabii ki ben biraz geriden geliyorum ama oosun
Kızlar bugün başlayalım inşaAllah Esmamiz 16.000 Ya Vedud sekiz kişiyiz kişi başı herkes 2000 tane okusun listemiz
M Mandarins
tr_lelli
caramel_7
Safir Taht
Aventuss
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
C cansu_tr
Herkes onaylarsa bugün başlayalım isterseniz okuma suresi iki gün olsun M Mandarins duani paylasir misin canim senden başlayalım inşaAllah
M Mandarins arkadaşımızın niyetine okudum Allah kabul etsinDuamiz 16.000 Ya Vedud Celle Celalühü kişi başı herkes 2000 tane okuyacak
M Mandarins arkadaşımızın duası
Kızlar;
Allahın izni ile benim için hayırlı insanın biran önce hayatıma gitrmesini ve mutlu bir evlilik yapmayı ve sağlıklı çocuklarımın olmasını istiyorum
M Mandarins
tr_lelli
caramel_7
Safir Taht
Aventuss
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
C cansu_tr
Allah sendende razı olsun canım rabbim gönlüne göre birini nasip etsincanımm çok teşekkür ederim, allah razı olsun
Canim sayıdan düşme olarak değil de kişi başı herkes 2000 tane okuyacak toplamda 16000 okunmuş olacak250 okudum bnm kalan 1750
Canim sayıdan düşme olarak değil de kişi başı herkes 2000 tane okuyacak toplamda 16000 okunmuş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?