15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

niyetim ekşın değil,maksat halkımıza hizmetaklinialirimsmilesempatiksalakcinni

nerdesiniz garilar
hele niko garisini gorurseniz benden slm soleyim emii alsanaalsanasmile

aman sen eksikkkk kalma ekşından alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile tikkat ettttt haaaaa sempatiksalakcinni :icecream:
yok aman ciktim o konudan mirmirmirmir daha eksinli bisiler ariyorum o cok baneeell sempatiksalakcinni

hoşgördük kankasempatiksalakcinni
kondaki ekşını şimdi görün siz aklinialirimsmile
hani giz naptin yine sırnaşık şey bi dogru dursan disimi kirarim yaw :roflol::roflol::roflol::roflol:

nerdesiniz garilar
hele niko garisini gorurseniz benden slm soleyim emii alsanaalsanasmile
ohooooooooooooo nikoyu görsem önce kendim selam söylicem zaten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

zhebani eksin yarattim dedin konuya baktim hic biside yapmamissin :roflol::roflol::roflol::roflol:

hani giz naptin yine sırnaşık şey bi dogru dursan disimi kirarim yaw :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben öyle şey yapar mıyımsositososito

zhebani eksin yarattim dedin konuya baktim hic biside yapmamissin :roflol::roflol::roflol::roflol:
artık yemiyo anacım delikafadulden

he kiz bende baktim bi mok yok:roflol:
kk çok sessizse ben napim
durun siz fırtına öncesi sessizlk bu.çok sürmez ekşınlı bi konu çıkar sempatiksalakcinni

hellooo aklinialirimsmile

şansa bakın ya bu akşam KKdayım diyordum Kazen son noktayı koydu,
45 dk sonra ayıracak bizi :gitme:

:a015: :a015:

Ablam ya yapılır mı bu hiç şimdi :çok üzgünüm:

benneyaptımki:çok üzgünüm:

.

kapanmadan bi ugrayayim dedim, cok uzgunum yaa

Evet ya hevincim ne güzel kaynatacaktık şurada ekşın filan bulacaktık sempatiksalakcinni üzülme behh zhebanicim yarın buluşuruz nasılsa :a015: :a015: yıldızda geldi işte buyrunnnnnnnnn geri kalan yok son 9 dakika kızlar :a015: :a015: senağlama

he kiz bende baktim bi mok yok:roflol:

he yaww:roflol: zhebani eksin yaptim deyince ben aynen su sekil oldum delikafadulden şutarafagitti
bide topigi girdim baktim ne göriiim akannehir ula zhebani bu mu eksin :mymeka: demek gecti icimden sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

offff kizlar kapaniyo dimi siteeeee :a015:
ben ne yapicam simdi bugün kksiz :a015:

.

son dakkalar, kendinize iyi bakin, yarin görüsürüz insAllah, iyi aksamlaaaaar
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…