Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok aman ciktim o konudan mirmirmirmir daha eksinli bisiler ariyorum o cok baneeell sempatiksalakcinni
aman sen eksikkkk kalma ekşından alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile tikkat ettttt haaaaa sempatiksalakcinni :icecream:
hani giz naptin yine sırnaşık şey bi dogru dursan disimi kirarim yaw :roflol::roflol::roflol::roflol:hoşgördük kankasempatiksalakcinni
kondaki ekşını şimdi görün siz aklinialirimsmile
ohooooooooooooo nikoyu görsem önce kendim selam söylicem zaten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynerdesiniz garilar
hele niko garisini gorurseniz benden slm soleyim emii alsanaalsanasmile
zhebani eksin yarattim dedin konuya baktim hic biside yapmamissin :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben öyle şey yapar mıyımsositosositohani giz naptin yine sırnaşık şey bi dogru dursan disimi kirarim yaw :roflol::roflol::roflol::roflol:
artık yemiyo anacım delikafaduldenzhebani eksin yarattim dedin konuya baktim hic biside yapmamissin :roflol::roflol::roflol::roflol:
kk çok sessizse ben napimhe kiz bende baktim bi mok yok:roflol:
hellooo aklinialirimsmile
Son yarım saat kızlar good byy :a015: :a015: yarın görüşürük artık
Son yarım saat kızlar good byy :a015: :a015: yarın görüşürük artık
:a015: :a015:
Ablam ya yapılır mı bu hiç şimdi :çok üzgünüm:
benneyaptımki:çok üzgünüm:
.
kapanmadan bi ugrayayim dedim, cok uzgunum yaa
he kiz bende baktim bi mok yok:roflol: