15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

höyyyyyttttttttt herifim tatil evde la alsanaalsanasmile
keyif gayfaltısı yaptım gesmeye gidiim zemuszemus :dilcikar:
emcoyumu üzenler......
böğün patates kızarttım keşkem zabani komşim da olsaydı delikafadulden
ula vıstık eşimin izni bitmeden sen kaybolucan nizaman kavuşacak gülüm :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
akasia bıyıklımın koltuğu var daha hatim edilecek :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: mafoldumben :a015: kaydirigubbakcemile2
topimizden kimse yoktur işalla mapısa düşen
vıstııım bah senin için bir sürü smil ekledim ama zırnaşıksız olur mu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
eşim mause almış hediye bak nasıl hızlı yorum yetiştirebilecem sen tatilini yap gel hele süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
yorumumu alıntı yap kız, smillerimin bi tanesini silme fena olur :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bababababa nasıl da kahkaha atiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Sesinizi duydum geldim kııı buradayım :kedi:
Biri de bei götürsün Allah rızası için tatile-tatlicadiarzu-
şekerkendi çok zengin gördüm seni delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
yorumuna sponsor reklam almışsın tatile gidemen mi hala ha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kazen tatile gidecek belli her yer reklam olmuş :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar kazen tatile gidince biriniz haber verin yaramazlık yapalım doya doya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol:

böcü neden öğrenmedin be kuzum
havuz alak sanada delikafadulden

niğdede denız vardıda ben mı öğrenmedımmafoldumben
böcuk sen nerdesın bacım abd dogrımu
he abd nın anadolu yakasındayım
atakent eyaletısempatiksalakcinni

ben zayıfımda kocam göbeklı neysem sığışcaz artık

aaa bana ver bana

nokı bu sımıller az degulmüohaoldumsmile
guclubacismilelmaz:kaydirigubbakcemile5aklinialirimsmile:smiley-cool:
zemuszemuskaydirigubbakcemile2
:teytey:
sositososito
hihoyyyt
:icecream:
:dance:
duaların ıcın Şeniz
Şeniz
Şeniz

slmmm mapisdaslarrrrrrrrrrrrrr
tatil muhabbetimi yapiliyooo, bizde bodruma gidicez tatile kaydirigubbakcemile2
:mymeka: banane kizim esinin tatlinden:mymeka: ula herif vistiiim tatile gitcez iki kelam edek rahat birak beni:mymeka: de gel sırnaşık şey bak yine kelamin adi gectişeysırnaşık şey
iyi mok yedin:mymeka: sırnaşık şeydoldur zirnasiklarla burayi sonra vistiikin alinti yaparken anasi aglasin:mymeka:
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sen ve hizli yazmak haa sempatiksalakcinni ayyyy Allah razi olsun esinden, nikonumuzun hizlanmasina vesile oldugu icin sempatiksalakcinni bugünleridemi göreceeeediik yawwww niko ve hizli yazmak delikafadulden hayra alamet degil basimiza tasmi yagcak nolcek sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gitmedim daha burdayim giz:roflol::roflol: ben gitmeden gel artik yaaa yeter bu kadan hasret kötükedihüso rahat rahat geyik yapalim diye topic actikk gaci ugramiyo yanimiza:dilcikar:

niko allah seni napmasin:mymeka: olmuyo kizim 100 tane smil ekledin demi:mymeka:
cok gec sildim bile smillerinden banane :dilcikar:sırnaşık şeysırnaşık şey

Yok be Nikonum tatili bırak denize bilem gidemedim
Hee heryere reklam almış.Reklam klübü mübarekkaydirigubbakcemile3

Bugün çooooooook sinirliyim çooooooooookkötükedihüsoalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:mymeka:klava:lmaz:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kazen tatilden döndükten sonra ypamisti bizim toplu katliami hatirlatirim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

al birini vue ötekine:mymeka: besle gargayi oysun gözünü:mymeka: kanka dedik bagrimiza bastik:mymeka: sunlarin yaptigina bak alsanaalsanasmile doldurun doldurun smilleride alinti yaparken iki saat onla ugrasiyim demi:mymeka sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sende miii ohaoldumsmile böcüük, cukulata simdide kendiiiiii ohaoldumsmile
kim sinirlendiriyo sizleri böyle yawww sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayyyyyyyyy kafayi yicem bu kkya nolmus böyleeeeee kötükedihüso heryerde reklam sayfalar üst üste binmis alintilar kücücük sizdede öylemi???

bu arada nikon la sana yorum yapcam diye birsürü seyi yanlis yazmisim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zirnasiklarim gider diye editleyemiyomda sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey neyse sen anlarsin nasilsa :roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol:Anladım yevrümmm

nöruyon sen cadoo
oyy aslisimda gelmisssssssssss
smilleri sigdirmakla mesgulüm sempatiksalakcinni sennn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Sakin ol cANDYY
Sakinim sakinim ben sakin bir insanım.
:roflol:
neyin var dedikya cevap versene:mymeka: sırnaşık şey
bu ne kadan smıle böle
başım döndu
fırdevs hanıma benzedımsempatiksalakcinni

delikafadulden ayyyyyyy zaten finalde bi firdevsin yamulmus haline bide behlülün mezar basindaki sahnesine kopmustum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hadi askim behlül kacar :a015::a015: öhüüüüüüüü öhüüüüüüüü :a015:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yohhhh önce böcüğe yolla sen
yüzmeyi öğrensinnnn önce
enişte öğretir nasılsa sempatiksalakcinni

kızımmmm istanbuldasın artık öğren gitsinnn beeee

nikomu bu gidişinnnnn :gitme:
muhteşemmmmm :lepi:
dönüşü olurrrrrr
unutmaaaaaa delikafadulden

mjoyy:mymeka: anca biyikliyi sor zaten dimi :mymeka: biz yetmiyo muyuz sana :dilcikar: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…