- 27 Nisan 2009
- 4.071
- 1
höyyyyyttttttttt herifim tatil evde la alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
nan bıyıklı kaklsana artıkkk öğlen oldu
vıstıkda yok
nıko desen ölealsanaalsanasmile
zebanı dealsanaalsanasmile
aslııııııııııııııııııııalsanaalsanasmile
kendiiiiiiiiiiiiialsanaalsanasmile
keyif gayfaltısı yaptım gesmeye gidiim zemuszemus :dilcikar:
emcoyumu üzenler......
böğün patates kızarttım keşkem zabani komşim da olsaydı delikafadulden
ula vıstık eşimin izni bitmeden sen kaybolucan nizaman kavuşacak gülüm :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
akasia bıyıklımın koltuğu var daha hatim edilecek :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: mafoldumben :a015: kaydirigubbakcemile2
topimizden kimse yoktur işalla mapısa düşen
vıstııım bah senin için bir sürü smil ekledim ama zırnaşıksız olur mu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
eşim mause almış hediye bak nasıl hızlı yorum yetiştirebilecem sen tatilini yap gel hele süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
yorumumu alıntı yap kız, smillerimin bi tanesini silme fena olur :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
bababababa nasıl da kahkaha atiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: