15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

delikafadulden geyigi kacirdim yaaa petrol metrol koptum yaaaaaaaaaaa sırnaşık şey
eveeet bencede yakinda bizim gibi olur sempatiksalakcinni

:roflol: ne affi kuzuuuum burasi kk ne dion sen sırnaşık şeysırnaşık şey

heeeee tabi tabiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ders verio bide döne döne diye demekki isi bilyiosun sırnaşık şeysırnaşık şeyayyy ne diyorum benn sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden nasil yapcan kizzz anlattt sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sorma yaaa dükkan onda diye bizi iyice eziyo ama kötükedihüso
bide saldiriyolar msnden demis delikafadulden kim saldirdi acabaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cok merak ettim vallaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yok nan ders mers yok sempatiksalakcinni
hani filimlerde öle yapıyırlarya :lepi:
ondan dediydim laelaelaelaelae :roflol: :roflol:

yok yaa ne eksini, adi esindi, tadi öyle degildi

siz gittikten sonra topicin tadi kacmisti
:nazar:

sonra size don sigara göndermekle mesguldük zaten
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
eeeeeeee bizi kovarsa olacagi o :roflol: insan önce eksin yapar sonra zindana atar:roflol: patronda zaten bizi mapis dallarina attigina pisman oldu sempatiksalakcinni keske önce eksin yapsaydikda sonra atsaydik demistir sırnaşık şey sonradan sayip bbide haklisiniz 15 yapiyo diyo yaaaaaaa delikafadulden

börekten istiyom bende vereliniortak
peynirli ossun benmki delikafadulden
patronun buraya uğraması eyvahedigeldismile
an meselesi :eek:
ay evettt bende tirstim simdiii eyvahedigeldismile kazen kazen kazen kazen diye diye bi hal olduk:roflol dilimizden düsmüyo:roflol: simdi kazen gelcek göstercek bize kazenin dedikodusunu yapmayi:roflol:

biz banlandığımz zaman kazen yazdı ya allahm beni gelinime muhtaç etme diye:roflol:
sende neden öyle dedniz yazmştn:KK1:
o daben gelinime ddedim neden üstüne aldın demişti
sempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey heeeee ben o an kopmustuum cok iyi hatirliom sırnaşık şeysırnaşık şey

zhebani bir yarın sınavda ne halt edeceğiz?3 milyon küsür
karışık insan topluluğu ile yarışacağızkaydirigubbakcemile3
anam yarin benimde is görüsmem varrr
bol sans sanaaa :Saruboceq: ins iyi gecer
sizde beim icin dua edin nolur :çok üzgünüm: cok korkuom zaten :çok üzgünüm:
la bu arada kizim sen alinti yapma dersi al yaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben yatıyorm kızlarbayanssulusmile
banlanmayn heesengözlerimebaksanab:roflol:
wiss gitmis bile:gitme: gel öpüyüm barii Şeniz :a015:

bilmem neyi an comagi hazirla derler ya

niye andiniz ki
eyvahedigeldismile

:roflol:

ohaaaaaaaaaaaaaaa valla kazenin gelmesi an meseleesi:roflol: gelincede bu lafin üstüne ilk ban yiyen parlak olcakkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benden söylemesii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yok nan ders mers yok sempatiksalakcinni
hani filimlerde öle yapıyırlarya :lepi:
ondan dediydim laelaelaelaelae :roflol: :roflol:

hadi hadiiiiiiiiii, sen kacin kurasisindirrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yeme biziiii ablalarin ablasiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyy koptuuuuuum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey niko nerdesin yetissssssss sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

neyse millet sohbetinize doyum olmuyo:KK1:
yine benimki yüzünden sohbete dahil olamadim:gitme: ayni niko gibi geyik bittikte 1 saat sonra cevap verdim sempatiksalakcinni
benim simdi cikmam lazim uyuyum yoksa sabah kalkamicam ohaoldumsmile alistim gec uyumayaa nasil uyicaksam akannehir
neyseee dua edin banaaaa :gitme: hadiiin __fstk kacar :a015: böhüüüü böhhüüüüü :a015: behlül misalii :roflol:

Selaam kızlarrrrrrrrrr

oo slm hosgeldiiin opuyorumnanaktan
yeni üyesin sanirim henüz mapisa düsmemiissindir sempatiksalakcinni
sicili temiz bi arkadas daha edindik kizlarr sırnaşık şeysırnaşık şey
Lemon sende diyosundur ne diyo bu kiz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey buraya takilmaya devam ettikce anlarsin ne deidgimi merak etme sırnaşık şeysırnaşık şey

eeeeeeee bizi kovarsa olacagi o :roflol: insan önce eksin yapar sonra zindana atar:roflol: patronda zaten bizi mapis dallarina attigina pisman oldu sempatiksalakcinni keske önce eksin yapsaydikda sonra atsaydik demistir sırnaşık şey sonradan sayip bbide haklisiniz 15 yapiyo diyo yaaaaaaa delikafadulden

ay evettt bende tirstim simdiii eyvahedigeldismile kazen kazen kazen kazen diye diye bi hal olduk:roflol dilimizden düsmüyo:roflol: simdi kazen gelcek göstercek bize kazenin dedikodusunu yapmayi:roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey heeeee ben o an kopmustuum cok iyi hatirliom sırnaşık şeysırnaşık şey

anam yarin benimde is görüsmem varrr
bol sans sanaaa :Saruboceq: ins iyi gecer
sizde beim icin dua edin nolur :çok üzgünüm: cok korkuom zaten :çok üzgünüm:
la bu arada kizim sen alinti yapma dersi al yaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
wiss gitmis bile:gitme: gel öpüyüm barii Şeniz :a015:

ohaaaaaaaaaaaaaaa valla kazenin gelmesi an meseleesi:roflol: gelincede bu lafin üstüne ilk ban yiyen parlak olcakkk sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benden söylemesii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sana başarılar canım kaydirigubbakcemile5
çok andık ama patronu eyvahedigeldismile

hadi hadiiiiiiiiii, sen kacin kurasisindirrrrr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yeme biziiii ablalarin ablasiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyy koptuuuuuum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey niko nerdesin yetissssssss sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hehehehhee :roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan

sabaha cikamassam anlayin ki zindanladayim

paketimi hazirlayin, yollayin

bu sarkiyi cd´ye cektirin yollayin
Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül aldırma
Ağladığın duyulmasın
Aldırma gönül aldırma
Dışarıda deli dalgalar
Gelip duvarları yalar
Seni bu sesler oyalar
Aldırma gönül aldırma
Kurşun ata ata biter

Yollar gide gide biter
Mapus yata yata biter
Aldırma gönül aldırma
Dertlerin kalkınca şaha
Bir sitem yolla Allah'a
Görecek günler var daha
Aldırma gönül aldırma

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sana başarılar canım kaydirigubbakcemile5
çok andık ama patronu eyvahedigeldismile

hehehehhee :roflol: :roflol: :roflol: opuyorumnanaktan

tesekkürler ablaciim opuyorumnanaktan
evettt düsmanlarimizz sikayet ederse yandikkk eyvahedigeldismile ama sakaasiina yapiyoruz kizmasin patron :)

sabaha cikamassam anlayin ki zindanladayim

paketimi hazirlayin, yollayin

bu sarkiyi cd´ye cektirin yollayin
Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül aldırma
Ağladığın duyulmasın
Aldırma gönül aldırma
Dışarıda deli dalgalar
Gelip duvarları yalar
Seni bu sesler oyalar
Aldırma gönül aldırma
Kurşun ata ata biter

Yollar gide gide biter
Mapus yata yata biter
Aldırma gönül aldırma
Dertlerin kalkınca şaha
Bir sitem yolla Allah'a
Görecek günler var daha
Aldırma gönül aldırma

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey manyak sarkiya bak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Hoşbulduk canım
Evet sayılırr :KK70:
Kimse yokk galibaaaaaa

kaydirigubbakcemile3 yok biz varizya guclubacismile digerleride gelir yine :)

tesekkürler ablaciim opuyorumnanaktan
evettt düsmanlarimizz sikayet ederse yandikkk eyvahedigeldismile ama sakaasiina yapiyoruz kizmasin patron :)

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey manyak sarkiya bak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 yok biz varizya guclubacismile digerleride gelir yine :)

kim olabülür kiii aceppp sempatiksalakcinni
tabi canım kızmaz zaten herhalde bilmiyorumkismile

güle güle vıstıım :a015: :mymeka: kaydirigubbakcemile3
amaninn ben giderken geliyo yaaa:gitme:

kim olabülür kiii aceppp sempatiksalakcinni
tabi canım kızmaz zaten herhalde bilmiyorumkismile
düsmanlarimiz cok alsanaalsanasmile banlaninca bi kina yakmadiklari kalmisti unuttunmu
ayy insss kizmaz eyvahedigeldismile

X