Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet msnÇok üzgünüm çoook
profilime bakmadan cevap verin nan
hem bilemedin 26
acii ama gercekk:jeyyar:akannehir:1shok:sakamı bu fstıkk
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyanam solemis bile deli kiz :roflol::roflol:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehir
çok cucuksun kızzzzzzzzzzzzzsempatiksalakcinni
çok erken evermek için:gitme:
acii ama gercekk:jeyyar:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey akasiada bu yasta nisanlanmistir demi giz akasia sırnaşık şeysırnaşık şey
yok yaa ne evlenmesii :roflol: babam demis gelsin istesinler yüzük fln takalim
benim haberim yok tabi sempatiksalakcinni benimki söyleyince ahanda böyle oldum akannehir
erken fln dedim, evlenmiyozya sadece nisannlancaz dedi :roflol: kaynanamgil baslamislar coktan hazirliga altin bilezikler fln :roflol:
kaydirigubbakcemile3 yaaa ablacim ben istemiyorum aslinda ama babam gelsinler demis benimkide niye kabul etmion diye kuduruyo:roflol: üstelik hazirliklara baslamislar bana soran yok:gitme: neyse nasilsa evlenmicez alttarafi yüzük fln:roflol:
neeeeee 17 mi akannehir
aman geçkalma sende hemen evlen :mymeka:
25 tahmin ediyom yerimseniben
nneeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyakannehirprofilime bakmadan cevap verin nan
hem bilemedin 26
:roflol: evet dedinben ne dedim herkes bayilacak demedimmi :ecrin_bebek:
oyyy sakin ol yaaaank abla yardım et baga adam burdan ayrılmak ıstemıyo ve ben burayaı hıc sevmıyorum
alışkın olmadıgım ayılarla dolu bır yer
caprıle bıle laf atıyolar:mymeka:
kayınvalıdem arkak sokaktabenneyaptımki
tum gun evdegım tek arkadasım yok
duzgun br yerde buyusun ıstıyorum kızım
nasıl ıkna edıcembenneyaptımki
dun he demıştı bugun yıne suphelı
ben ta ızmırden geldım ya
eyvahlar olsuuuuuuunn eyvahedigeldismilekızlar kazen benım profıle bakmıs allahhheyvahedigeldismile
kaynanam simdilik iyide evlendikten sonra degismez insallah:roflol:kaygana deme fena oluyom
:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey asliii tirssbisi olmaz looo banada bakyodu
en sonunda mapus yattim
:roflol: niyee yaasimdi uyicam yanee
ne la fıstık 26 yasındimmm ne sandım loww