- 3 Mart 2009
- 11.815
- 11
etiketler olmadan asla:roflol: ne geldiyse basimiza etiketlerden geldi zaten bide hep sankimherifbehlül zhebanisi yüzünden:roflol:
sende ekle gizzzz:jeyyar:
eklim anam benim neeem eksikmiş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etiketler olmadan asla:roflol: ne geldiyse basimiza etiketlerden geldi zaten bide hep sankimherifbehlül zhebanisi yüzünden:roflol:
eklim anam benim neeem eksikmiş..
kazen profilimi ziyaret etmişeyvahedigeldismile
yok bitanem yaaaa..
ama çok olmasını istiorumm.
ama gelmio sıpamm
yarabbi şükür sempatiksalakcinni
çamaşır neyim lazım olursa alooooo de hemen delikafadulden
ziyaret günleri gelek yanına
olur canım ya merak etme
mutlaka zamanını bekliyordur opuyorumnanaktan
ben degıl vallaaklinialirimsmile
allah gönlune göre versın ısolcüm:Saruboceq:
herkez yasını sölesınfisfisfis
ben kem kümmmmmmmmmmm
2 bıde 8 i varkafamçokkarıştıbenneyaptımki
kanka özelime gel:jeyyar: yolladim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senlen bikere aşkı memnu topiğinde kötü bi anım olmuştu..
bakk şinci hatırladımm.
gel nan dövecem seniiii
:mymeka::mymeka::mymeka:
zhebanı mapıs yolları göruktu bacımeyvahedigeldismile:a015:
:roflol:delikafadulden:roflol:etiketler olmadan asla:roflol: ne geldiyse basimiza etiketlerden geldi zaten bide hep sankimherifbehlül zhebanisi yüzünden:roflol:
ben yazmadmkim etiketlere ölüüüm yazdi nan ciksin ortaya dövecem:mymeka:
bizim dostlugumuz etiketler sayesinde olusmus sizde ölüm dionuz pis garilar:roflol:
amann yine nettm kimseylede tartışmadm :jeyyar:
yarabbi şükür sempatiksalakcinni
çamaşır neyim lazım olursa alooooo de hemen delikafadulden
ziyaret günleri gelek yanına
olur canım ya merak etme
mutlaka zamanını bekliyordur opuyorumnanaktan
15'lik daltonlar olduk hadi mapısa )))) buda benden çok yazıacak varda olmiii işte sempatiksalakcinni
size fıkra bi tane
Genç kız iç çamaşırı almak için mağazaya gider çok seksi mor çamaşır takımı alır.. zemuszemus akannehir
Çünkü evlenip balayına gideceklerdir..
Evlenirler ve balayına çıkarlar ama ikiside çok utangaçtır karı kocanın .. :kedi: delikafadulden
Derlerki soyunurken kimse kimseye bakmayacak filan tamam derler. :roflol: :icecream:
Dönerler arkalarını başlarlar soyunmaya :lepi: kadında valizi açıp çamaşırı almaya çalışırken birden bağırır :sm_cool: sositososito şaşkınlık içinde :sinifsinif:
Aman tanrım mor ve buruşuk
Adamda dönüp derki hani bakmayacaktın karıcım delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
aşkımemnu topiğinde mi hadi ya
lem behlül :jeyyar:
nolmuştu hatırlayamadmfisfisfis
15'lik daltonlar olduk hadi mapısa )))) buda benden çok yazıacak varda olmiii işte sempatiksalakcinni
size fıkra bi tane
Genç kız iç çamaşırı almak için mağazaya gider çok seksi mor çamaşır takımı alır.. zemuszemus akannehir
Evlenirler ve balayına çıkarlar ama ikiside çok utangaçtır karı kocanın .. :kedi: delikafadulden
Derlerki soyunurken kimse kimseye bakmayacak filan tamam derler. :roflol: :icecream:
Dönerler arkalarını başlarlar soyunmaya :lepi: kadında valizi açıp çamaşırı almaya çalışırken birden bağırır :sm_cool: sositososito şaşkınlık içinde :sinifsinif:
Adamda dönüp derki hani bakmayacaktın karıcım delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
iyidir kuzu gecmis olsun bu arada yeni gordum :1ninca:geldm eksik tamamlandı komşi opuyorumnanaktan
iyiyim senden nbr canom
bende bisey yazdim simdi gir de bak hadeeebakin link veriom fake'mi yoksa sorunlu mu anlayamaidm:roflol: tiklayin anacim
size fıkra bi tane
inşallah ablacım..
inşallaaaaaahhhhh....
bende abla diomya herkes abla dio diye...
ii yapıom demii..
allah gönlune göre versın ısolcüm:Saruboceq:
herkez yasını sölesınfisfisfis
ben kem kümmmmmmmmmmm
2 bıde 8 i varkafamçokkarıştıbenneyaptımki
23 benım
bende 23
aldm kanka mersü ahada böyle oldm :1shok:
aşkımemnu topiğinde mi hadi ya
lem behlül :jeyyar:
nolmuştu hatırlayamadmfisfisfis
ziyaree beklerim anacım sempatiksalakcinni