15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kim etiketlere ölüüüm yazdi nan ciksin ortaya dövecem:mymeka:
bizim dostlugumuz etiketler sayesinde olusmus sizde ölüm dionuz pis garilar:roflol:

kazen profilimi ziyaret etmişeyvahedigeldismile

yarabbi şükür sempatiksalakcinni :nazar:
çamaşır neyim lazım olursa alooooo de hemen delikafadulden
ziyaret günleri gelek yanına :eek: :kahve:

yok bitanem yaaaa..
ama çok olmasını istiorumm.
ama gelmio sıpamm

olur canım ya merak etme
mutlaka zamanını bekliyordur opuyorumnanaktan

olur canım ya merak etme

inşallah ablacım..
inşallaaaaaahhhhh....
bende abla diomya herkes abla dio diye...
ii yapıom demii..

allah gönlune göre versın ısolcüm:Saruboceq:
herkez yasını sölesınfisfisfis
ben kem kümmmmmmmmmmm
2 bıde 8 i varkafamçokkarıştıbenneyaptımki

15'lik daltonlar olduk hadi mapısa )))) buda benden çok yazıacak varda olmiii işte sempatiksalakcinni

size fıkra bi tane

Genç kız iç çamaşırı almak için mağazaya gider çok seksi mor çamaşır takımı alır.. zemuszemus akannehir
Çünkü evlenip balayına gideceklerdir.. :eek:
Evlenirler ve balayına çıkarlar ama ikiside çok utangaçtır karı kocanın .. :kedi: delikafadulden
Derlerki soyunurken kimse kimseye bakmayacak filan tamam derler. :roflol: :icecream:
Dönerler arkalarını başlarlar soyunmaya :lepi: kadında valizi açıp çamaşırı almaya çalışırken birden bağırır :sm_cool: sositososito şaşkınlık içinde :sinifsinif:
Aman tanrım mor ve buruşuk
Adamda dönüp derki hani bakmayacaktın karıcım delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey

kanka özelime gel:jeyyar: yolladim:nazar:

aldm kanka mersü :nazar: ahada böyle oldm :1shok:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

senlen bikere aşkı memnu topiğinde kötü bi anım olmuştu..
bakk şinci hatırladımm.
gel nan dövecem seniiii
:mymeka::mymeka::mymeka:

aşkımemnu topiğinde mi hadi ya :nazar:
lem behlül :jeyyar:
nolmuştu hatırlayamadmfisfisfis

zhebanı mapıs yolları göruktu bacımeyvahedigeldismile:a015:

ziyaree beklerim anacım :nazar:sempatiksalakcinni
etiketler olmadan asla:roflol: ne geldiyse basimiza etiketlerden geldi zaten bide hep sankimherifbehlül zhebanisi yüzünden:roflol:
sende ekle gizzzz:jeyyar:
:roflol:delikafadulden:roflol:

ama öyle kız dedi vazgeçemem falan dedim sankimheif behlüldelikafadulden
kim etiketlere ölüüüm yazdi nan ciksin ortaya dövecem:mymeka:
bizim dostlugumuz etiketler sayesinde olusmus sizde ölüm dionuz pis garilar:roflol:
ben yazmadm:nazar:

olur canım ya merak etme

amann yine nettm kimseylede tartışmadm :jeyyar:
cigarada getirin,sadece donla olmaz :nazar:
avukatta behlül olsn aklinialirimsmiledelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:

15'lik daltonlar olduk hadi mapısa )))) buda benden çok yazıacak varda olmiii işte sempatiksalakcinni

size fıkra bi tane

Genç kız iç çamaşırı almak için mağazaya gider çok seksi mor çamaşır takımı alır.. zemuszemus akannehir
Evlenirler ve balayına çıkarlar ama ikiside çok utangaçtır karı kocanın .. :kedi: delikafadulden
Derlerki soyunurken kimse kimseye bakmayacak filan tamam derler. :roflol: :icecream:
Dönerler arkalarını başlarlar soyunmaya :lepi: kadında valizi açıp çamaşırı almaya çalışırken birden bağırır :sm_cool: sositososito şaşkınlık içinde :sinifsinif:
Adamda dönüp derki hani bakmayacaktın karıcım delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

size fıkra bi tane

delikafadulden:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:sempatiksalakcinnidelikafadulden:nazar::KK1::roflol::roflol:

Antalya'da konser veren Özcan Deniz, 10 yıl önce ızmir Fuarı’nda hayranlarından birinin sahneye fırlattığı dantelli külot ile halay çektiğini, külotu mendil zannettiğini itiraf etti!!!

Antalya'da konser veren Özcan Deniz, 10 yıl önce ızmir Fuarı’nda hayranlarından birinin sahneye fırlattığı dantelli külot ile halay çektiğini, külotu mendil zannettiğini itiraf etti.

Konyaaltı Beach Park'taki Açıkhava Tiyatrosu’nda dün gece sevenleriyle buluşan Özcan Deniz, 2 saat boyunca sergilediği sahne performansı ile göz doldurdu. Büyük tezahürat eşliğinde şarkılarını söyleyen Deniz, bir sırrını da Antalyalı hayranlarına açıkladı. 10 yıl önce ızmir Fuarı’nda şarkı söylerken yüzünün ortasına bir bez parçası fırlatıldığını dile getiren Deniz, “Bu bez parçasını ben mendil zannetmiştim. Dolayısıyla elime alarak halay çekmeye başladım. Tam bir saat boyunca o mendil zannettiğim bezle sahnede halay çekip kulise gittiğimde bir de ne göreyim? Elimdeki meğer mendil değil bir bayan kilotuymuş, hem de dantelli” diye konuştu.

ayy bende bu olaya çok gülerim yaaaa
kaydirigubbakcemile3

geldm eksik tamamlandı komşi opuyorumnanaktan
iyiyim senden nbr canom
iyidir kuzu gecmis olsun bu arada yeni gordum :1ninca:
bakin link veriom fake'mi yoksa sorunlu mu anlayamaidm:roflol: tiklayin anacim
bende bisey yazdim simdi gir de bak hadeee :kahve:

size fıkra bi tane

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

inşallah ablacım..
inşallaaaaaahhhhh....
bende abla diomya herkes abla dio diye...
ii yapıom demii..

İnşallah canım benim :Saruboceq:
Nasıl istersen söle canım

allah gönlune göre versın ısolcüm:Saruboceq:
herkez yasını sölesınfisfisfis
ben kem kümmmmmmmmmmm
2 bıde 8 i varkafamçokkarıştıbenneyaptımki

28 işte niye ayrı yazıyon en güzel zamanlar zemuszemus

23 yaşında evlendim bende çok lazımdıııı sempatiksalakcinni

Ahhh ahhhh en deli dolu zamanlar kaydirigubbakcemile2

aldm kanka mersü :nazar: ahada böyle oldm :1shok:

aşkımemnu topiğinde mi hadi ya :nazar:
lem behlül :jeyyar:
nolmuştu hatırlayamadmfisfisfis

ziyaree beklerim anacım :nazar:sempatiksalakcinni

:roflol:delikafadulden:roflol:

ama öyle kız dedi vazgeçemem falan dedim sankimheif behlüldelikafadulden

ben yazmadm:nazar:

amann yine nettm kimseylede tartışmadm :jeyyar:
cigarada getirin,sadece donla olmaz :nazar:
avukatta behlül olsn aklinialirimsmiledelikafadulden
:roflol::roflol::roflol:

he tamam mapısa düşmeden behlülü arayak bari :lepi:sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hehehehe mor ve buruşuk işte sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: delikafadulden :icecream:

X