ana niye soyluyon la bende gelyom o zamanbenım kız kalktı puaca yapıyom çok acım canım çok ıstedıkaydirigubbakcemile2cokacimcoook
slm kızlarbayanssulusmile
anamm kim gelmis bende dyom bu topikte bi eksik var diye naber kuzuu:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ana niye soyluyon la bende gelyom o zamanbenım kız kalktı puaca yapıyom çok acım canım çok ıstedıkaydirigubbakcemile2cokacimcoook
slm kızlarbayanssulusmile
slm cnm senın bu nıckın korkutuyo benııeyvahedigeldismile
=) ayyy gülümsettin beniiiibaglatımde pc yokki
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
pc almayada param myetmez.
bak kuaföre gidicem şu ağdamı yaptırım die gidemiom..
valla herif yakında bana kanka dicek beeee..
mutasyona ugruomuşum gibi hissediom kendimi.
ona bilem gidemiom..
la beni işten çıkaran adi patron yatacak yerin yok la senin ..
yooooooooooookk
hahhh bak bu güzel habeeeerr kaydirigubbakcemile2annemde net var gitikçe oradn girebilirim ancak...
ayyyyy aman birak bosver ciktigin daha iyi olmus cnmçıkmıorum bitanem çıkarılıorum yaaa..
şu an çalıştıgım firmayı kapatıomuş patron..
organize sanayi bölgesindeki firmaya agırlık ver,ceklermiş.
bana oraya gel dedi.
önce sıcak baktım.
ama sonra demesinmi yemekte yaparmsn die..
beynimden vuruldum vallaaa.
kime yapıcam dedim.
hepimize dedi..
çalışanlara falan.
valla çok sinirlendim.
ben muhasebeciyim aşçı diil..
ayrıca aşçı tutupta ona vericek paranız yokmu dedim..
gelemem ben deidm..
oda döt gibi kaldı bişi diemedi..
geldim bak:lepi: hemencecik mesaj dolmasin diye bitirip geldim isleri sempatiksalakcinnidunde yarim saat dedin aksam geldin vistikkkkk
cabuk ol hadin bakim hihoyyyt hihoyyyt
Şenizben seni daha cok seviom ama Çok üzgünüm çoook sen beni benim seni sevdigim kadanmi sevion yoksa daha cokmu aklinialirimsmile söyle cabuuk:mymeka::roflol:hee vıstıım sefiyom seni hem de çok sefiyom :mymeka: ben kibar nazik hanfendiyüm öle he demeye yazamam :1closedeyes:
hadi git bakalım gıllarını aldırmaya ben demesem alacağın yoktu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
senin grafiklerini doldurmak için zırnaşık koyim bir sürü hhhhhhııııhhhhh sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
oooooohhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
delphinim olmadan olmassss
geldm eksik tamamlandı komşi opuyorumnanaktanana niye soyluyon la bende gelyom o zaman
anamm kim gelmis bende dyom bu topikte bi eksik var diye naber kuzuu:teytey:
:roflol: geri geldim hemen ama bak:lepi: eeee ne demislerr : vistik olmadan aslaaaaaaaaa :smiley-cool:viztikkk sen gittin herkes kacti kuzuu
anammmmm hosgeldiiinnnn sankimherifbehlüll Şeniz kolun nasil olsu la??slm kızlarbayanssulusmile
:roflol: sirf sen degil herkes korkuyomus:roflol:slm cnm senın bu nıckın korkutuyo benııeyvahedigeldismile
:mymeka: küstüm sana yaaaa:mymeka: ben geldim diye gidion demi:dilcikar:garilarr kusuruma bakmayin anneme gidip gelcem
sora gelirim
la olm buraya yazdiktan sonra cok ilginc bi konu buldum onu okuyodum:roflol: görmedim geldigini:roflol: görsem hic selam vermez miyim:mymeka:la vıstık garısı bi slm yok mu:mymeka:
laa bietiket koydum sormayn gitsin :lepi:
behlülzedelerdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::icecream::roflol:Şenizdelikafadulden:roflol:
laa bietiket koydum sormayn gitsin :lepi:
behlülzedelerdelikafadulden:roflol::roflol::roflol::icecream::roflol:Şenizdelikafadulden:roflol:
pansuman yaptı kardeşim:
anammmmm hosgeldiiinnnn sankimherifbehlüll Şeniz kolun nasil olsu la??
la olm buraya yazdiktan sonra cok ilginc bi konu buldum onu okuyodum:roflol: görmedim geldigini:roflol: görsem hic selam vermez miyim:mymeka:
laaaaaannndelikafadulden yinemiiiiiii:roflol: ne geldiyse zaten behlül yüzünden geldi basimiza sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bakin link veriom fake'mi yoksa sorunlu mu anlayamaidm:roflol: tiklayin anacim
ank abla hayirdir fazla takilmiyosun bize mirmirmirmir
amonraaaaa :mymeka: anca okumakla yetin zaten:dilcikar:
hhoş geldin nehaber kolun nasıl iyimi
hehehehe sempatiksalakcinni behlülzedeler haa :roflol: :roflol: :icecream:
iyi iyi cabukca iyilesde aramiza dön :sm_cool:pansuman yaptı kardeşim
birz daha iyi sositososito
he behlül valla delikafaduldendelikafadulden etiketsiz olmazdı :jeyyar: hele behlülsüz hiç :roflol::roflol:
bakıyom
haa damam o zaman:dilcikar: aksam gelicen ama dimi guclubacismilekız cumaları kalabalık oluyo burası ondan öyle
arada bakıomeyvahedigeldismile
ank abla hayirdir fazla takilmiyosun bize mirmirmirmir
amonraaaaa :mymeka: anca okumakla yetin zaten:dilcikar:
iyi iyi cabukca iyilesde aramiza dön :sm_cool:
:roflol: abe behlül naptin bize :teytey:
he bak cabik:mymeka:
haa damam o zaman:dilcikar: aksam gelicen ama dimi guclubacismile