- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.846
- 60
Gittim abla kremim var ama henüz geçmedi.
Böyle işlerle uğraşınca mecburen geçmesi uzun zaman alacak sanırımguclubacismile
nikocan ne vuruyon lennn:mymeka:
ank abla cnm emzık cekti:ecrin_bebek:
YOLLA YOLLA yada ben gelim yanına ucaklaa
geliyommm
Ellerini ıslak bırakma bide kurula devamlı..
Koruyucu içeren el kremleri filan sürsen yumuşar hiç değilse
Zaman içinde geçer ama merak etme benim kanardı resmen
Benim de aynı şekilde kanıyor,kaşıntı var
bir de soyulma ve acı.-tatlicadiarzu-
heheheh ben bulasık dahı yıksam mısal bi bardak hemen krem sürüyom annem dıoki sen yıkama daaha ii krem almaktan bi hal oldum dedii
mapus damlarından çıktım bacılarrrrresmen boşu boşuna ban aldım ya :1no2:bi you_knowun karşı tarafa yaptığı yoruma katılarak güldüm diye ban aldım ya ban aldım yani bi tartışmaya katılmasam bile smile eklemem yetiyo inanılmazım ya ayrıca ben orda bi gülücükle konu saptırıyorum diye ban aldım diğerleri benden az ban aldı off çok sinirliyim genekötükedihüso
zemuszemus
ablaaa şappi yandann ohhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile2sositososito
fasım h.g sakin ol cnm oluyo bazen öleeohaoldumsmile
hoş geldin canım nasıl geçti mapıslık günlerin demekki smile bile eklenmeyecek delikafadulden neyse döndün ya artık buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
mapus damlarından çıktım bacılarrrrresmen boşu boşuna ban aldım ya :1no2:bi you_knowun karşı tarafa yaptığı yoruma katılarak güldüm diye ban aldım ya ban aldım yani bi tartışmaya katılmasam bile smile eklemem yetiyo inanılmazım ya ayrıca ben orda bi gülücükle konu saptırıyorum diye ban aldım diğerleri benden az ban aldı off çok sinirliyim genekötükedihüso
mapıslık nasıl geçti hmm sıkıcıydı ama sonunda kurtuldumkaydirigubbakcemile3aman şaka bi yana döndüm canım sonunda da haksızlığa hiç gelemem hayatımda bakalım böyle devam etsinler nereye kadar yapıcaklar:dilcikar:
:ecrin_bebek: