15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

okypete afiyet olsun cipsinde bende olsun:)

Eklentiler

• $cips.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 23
ne demek okypete ben pek birayı sevemedim pek alkolle aram yok çabuk kafayı bılurum ama bende bi baileys alsam:)

ay sorma şirket eğlencesinde herkes bira rakı falan içiyo ben birayı sevmiyorum rakıda bir iki kere tatmıştım öyle pek sevemedim ama baileys tatlı diye onu seviyorum ben tam bir şişe içtim ve zoom oldum:)))))))))))))

oo. bir şişe. çarpar tabi. tatlı diye içiyoruz. tadı acı değil çünkü. o yüzden bayağıda içiliyor..ama sonrası feci:)
redbull votka mesela oda tatlı gazoz gibi. içiveriyorsun. sonra 3 gün kendine gelemiyorsun. 3 gün yataklarda yattığımı bilirim ondan. feci ,mide bulantısı baş dömesi.vs vs.
vücut birde atamadımı 3 gün vücudumdan alkolü. feciydi. bir daha redbull votka. amanınnnn

evet.iikisi birleşince çok kötü oluyormuş. ölenler oldu bundan. sanırım bendede o tarz bir şey oldu. sanki zehirlendim..

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:gitme:
naptın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:gitme::gitme:

gunaydın canolarr:gitme:
hayırlı kandıllerr..
rabbım nıce hayırlı kandıller nasip etsin...a.s.

Kızlar selamlar iyi muhabbetler...
Topiğinize selam edeyim dedim...
Mavicim gitmiş ama neden ya!?!
:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…