ağrı kesicimi zibinimmmmmmdoktorlar bu aralar hep kongredeler bizim kardioloğumuzda
yurt dışında kongredeymiş
haber etmedi fıstığım sende küssss:86::86:gelmemmiiiiiiiiiii:111::111:
bi daha geldiğinde ö.mesajla haber edersin ballimmmmmmm
ya fıstığım aslıda olsaydı
ben senin bu kit anlayisini bilem özlemisim kankaçakmadm kanky:26:
biliysn anlamam accık kıt
ne bilem ablam :26:skop garisi haber ettim deyince yollamaktan vazgecmistimağrı kesicimi zibinimmmmmmdoktorlar bu aralar hep kongredeler bizim kardioloğumuzda
yurt dışında kongredeymiş
haber etmedi fıstığım sende küssss:86::86:gelmemmiiiiiiiiiii:111::111:
bi daha geldiğinde ö.mesajla haber edersin ballimmmmmmm
pargaliyi kim bilmez kankakAnka pargalıyı biliyn mmi senbiz ona baksır giydirdk ceza alcaktık yaktı bizi
hakkaten heeeya fıstığım aslıda olsaydı
bogaz agrisina birebir olan özel kürüboğazı ağrıyo heralannarsn yaa
yok onaaslı çatlaa
o kazana düştü
ben senin bu kit anlayisini bilem özlemisim kankanan anla iste ank abla kankam yaiyn yapsak bigün demis bende senin tikkatini dürttümdü :86:
ne bilem ablam :26:skop garisi haber ettim deyince yollamaktan vazgecmistimbidahakine kendi isimi kendim hallederim arkidis
pargaliyi kim bilmez kankabaksir mi nasi giydirdiniz kanka baksiri yok muydu hani bidaaaa giydir önce soy gözümlen görmeden inanmam :86:
hakkaten heeekadro bi tamamlanamadi
onun totosunda pireler ucusuyodur sincik :86: biri dürtüp muz dese aninda kosar gelir
bogaz agrisina birebir olan özel kürüuygulasin o zaman kanka
o paksir neden dar ecebaçatlakk
şinci kanky tazmanyalı,siah dar bi paksırgiycek gaymak tenlimm bi sor paksır neden dar:98:
baksır önce giycek sonra çıkcaksadece görcen mi kanky ben pis şeler düşündm
15li recetesi kankazeka küpüüm
senn reçeten bu
o paksir neden dar ecebaniyekine niye niye :86: acikliyivereele bi ayol
aboo ben ve pis seyler hic olur mu kanka görcem sadece gözümle görmeden inanmammmmm jadi inandir beni
15li recetesi kanka
aboookanka göynek giycekdöşü gılllıııı önce bi kaç düğmey,i açcan gerisini yırtcann hele pantolu sök at kaldık mı baksırla
yareppimmhavasıcak mı ne
aboookanka bi an gözümün önünde sinema sahnesi canlandi annadin sen onu cakaal anlar tabisi
baksirla kaldi eee:105: gerisi nirde kankabaksirnan mi kalacak :103: yogsaaam icide disida icini disini mi yakacak töbeee ne diom ben viyyyhh evet eevet kanky sicak oldu :86:ter bastii
asker kalk misalibilmem neden darkomutanı görmk için desem
hiç canmmmsen mAsumsuun pargalı inandır bizi ben onlA çekirge olurm kemanı olurm
he su meshur 15li fantezileriuzmanlık alanım :82: kitap yazarm bee
göbüşü öp
baksırla hayatta bırakmamzabaha kadar
her yer ynaacak
asker kalk misalikomutanin kaldirma kuvveti kanka yoldan cikarion beni masum degiliz hicbirimiz cekirge diyo ya sirf kemani mi olursun kanka
he su meshur 15li fantezilerikitap degil roman yazarsin kanka kaleme döküyozda icraata gecemedin henüz bah garibiimm
birakma kanka birakma cek at aman gözünü seven kanka yangin söndürme aletini yanindan eksik etme eliyin altinda dursun hep allah muhafaza yanginda neyim elinden kacar gider sonracigima söndür yangini söndürebilirsen
asker oturmazgeneral geldi aasker oturmak yok
yoldan çıkarıyomuşumkop gel kanky yasaklar güzeldr
kemanı olurmdonu dondurması bilirsmn şımartılmayı severm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?