Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağrı kesicimi zibinimmmmmmdoktorlar bu aralar hep kongredelerbizim kardioloğumuzda
yurt dışında kongredeymiş
haber etmedi fıstığım sende küssss:86::86:gelmemmiiiiiiiiiii:111::111:
bi daha geldiğinde ö.mesajla haber edersin ballimmmmmmm
Eki Görüntüle 180138
yayin baslasiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cikita muuuuuuuuuzz
ya fıstığım aslıda olsaydı
ben senin bu kit anlayisini bilem özlemisim kanka nan anla iste ank abla kankam yaiyn yapsak bigün demis bende senin tikkatini dürttümdü :86:çakmadm kanky:26:
biliysn anlamam accık kıt
ne bilem ablam :26:skop garisi haber ettim deyince yollamaktan vazgecmistim bidahakine kendi isimi kendim hallederim arkidisağrı kesicimi zibinimmmmmmdoktorlar bu aralar hep kongredelerbizim kardioloğumuzda
yurt dışında kongredeymiş
haber etmedi fıstığım sende küssss:86::86:gelmemmiiiiiiiiiii:111::111:
bi daha geldiğinde ö.mesajla haber edersin ballimmmmmmm
pargaliyi kim bilmez kanka baksir mi nasi giydirdiniz kanka baksiri yok muydu hani bidaaaa giydir önce soy gözümlen görmeden inanmam :86:kAnka pargalıyı biliyn mmi senbiz ona baksır giydirdkceza alcaktıkyaktı bizi
hakkaten heee kadro bi tamamlanamadiya fıstığım aslıda olsaydı
bogaz agrisina birebir olan özel kürü uygulasin o zaman kankaboğazı ağrıyo heralannarsn yaa
yok onaaslı çatlaa
o kazana düştü
ben senin bu kit anlayisini bilem özlemisim kanka nan anla iste ank abla kankam yaiyn yapsak bigün demis bende senin tikkatini dürttümdü :86:
ne bilem ablam :26:skop garisi haber ettim deyince yollamaktan vazgecmistim bidahakine kendi isimi kendim hallederim arkidis
pargaliyi kim bilmez kanka baksir mi nasi giydirdiniz kanka baksiri yok muydu hani bidaaaa giydir önce soy gözümlen görmeden inanmam :86:
hakkaten heee kadro bi tamamlanamadi
onun totosunda pireler ucusuyodur sincik :86: biri dürtüp muz dese aninda kosar gelir
bogaz agrisina birebir olan özel kürü uygulasin o zaman kanka
o paksir neden dar eceba niyekine niye niye :86: acikliyivereele bi ayolçatlakk
şinci kanky tazmanyalı,siah dar bi paksırgiycekgaymak tenlimmbi sor paksır neden dar:98:
baksır önce giycek sonra çıkcaksadece görcen mi kankyben pis şeler düşündm
15li recetesi kankazeka küpüüm
senn reçeten bu
o paksir neden dar eceba niyekine niye niye :86: acikliyivereele bi ayol
aboo ben ve pis seyler hic olur mu kanka görcem sadece gözümle görmeden inanmammmmm jadi inandir beni
15li recetesi kanka
abooo kanka bi an gözümün önünde sinema sahnesi canlandi annadin sen onu cakaal anlar tabisikanka göynek giycek döşü gılllııııönce bi kaç düğmey,i açcan gerisini yırtcannhele pantolu sök atkaldık mı baksırla
yareppimmhavasıcak mı ne
abooo kanka bi an gözümün önünde sinema sahnesi canlandi annadin sen onu cakaal anlar tabisi
baksirla kaldi eee:105: gerisi nirde kanka baksirnan mi kalacak :103: yogsaaam icide disida icini disini mi yakacak töbeee ne diom ben viyyyhh evet eevet kanky sicak oldu :86:ter bastii
asker kalk misali komutanin kaldirma kuvveti kanka yoldan cikarion benimasum degilizhicbirimiz cekirge diyo ya sirf kemani mi olursun kankabilmem neden darkomutanı görmk için desem
hiç canmmmsen mAsumsuunpargalı inandır biziben onlA çekirge olurmkemanı olurm
he su meshur 15li fantezileri kitap degil roman yazarsin kanka kaleme döküyozda icraata gecemedin henüz bah garibiimmuzmanlık alanım :82:kitap yazarm bee
göbüşü öp
baksırla hayatta bırakmamzabaha kadar
her yer ynaacak
asker kalk misali komutanin kaldirma kuvveti kanka yoldan cikarion benimasum degilizhicbirimiz cekirge diyo ya sirf kemani mi olursun kanka
he su meshur 15li fantezileri kitap degil roman yazarsin kanka kaleme döküyozda icraata gecemedin henüz bah garibiimm
birakma kanka birakma cek at aman gözünü seven kanka yangin söndürme aletini yanindan eksik etme eliyin altinda dursun hep allah muhafaza yanginda neyim elinden kacar gidersonracigima söndür yangini söndürebilirsen
asker oturmaz dimdik ayakta duracaksin sen oturabilirsin ama kanka :122:ay yihildim gülmektengeneral geldi aaskeroturmak yok
yoldan çıkarıyomuşumkop gel kankyyasaklar güzeldr
kemanı olurmdonudondurmasıbilirsmn şımartılmayı severm