sus ulavıstık nıye len zamansız gelınnnpislük bılıyon yokum ozmnlarda deme haın garuu
yayınıda kaçırmışımmm
püü sızee
hangi filmmis oablammmmm izledin demekay hala aklımda filmm iyi mi:86:
bababa nasilda hava atiiiyayını 2 kişi yaptıkk siz yoktunuzzz
hayla biraktigim gibisinizyine kimseler yook .. :96:
Koptum geldim
oyyyyyyyyyyBir fıstıkmı gördüm ne
hazir kopup gelmisken philemon ablamida kopart getir nan
oyyyyyyyyyykardelen ablaam özledim sizleri ya napiyosun nasilsin
lan skop ne cenesi düsük gacisin o mesac sayisi ne la öle kendimden utandim allama
hazir kopup gelmisken philemon ablamida kopart getir nan
oyyyyyyyyyykardelen ablaam özledim sizleri ya napiyosun nasilsin
nan tabi ya :86:bigenemedin elleam :82: viiiyyyyhhNan mıÇavırdım gelir şimcik:86::86:
İş güç yok ne yaparsınBen utandım la sen ne utanıyorsun sapık gibim
nan tabi ya :86:bigenemedin elleam :82: viiiyyyyhhkonusmaya bak görmeyeli bana benzemissin sukopuca herkesi kendime benzettim yarebbim :82: ay havamida kendim yiiyim bari
hoo anliyore tebi sende haklisin :87:is güc yok ceneye vurdu
utandim tabi2 yillik üyeyim:82: bi benimkine:96: bide seninkine bak boynuz kulagi gecti vay basima gelen lililili
iyiim bendeİyiyiğim fıstığım sen nasılsınBiz de seni özledik
burdayiz gel gelselam kıslar sizi bulmak için koşturuyorum nerelerdesiniz
cenesi düsük kizim derken :82: cenesi düsük gariyimBen utandım ne çenesi düşük kızım diyeBu kadan olmaz
iyiyim ladym:97: geldim yine cene caliyorum :86:nasılsın fıstığım neler yapıyosun bakem
abla kankaaammgeldim tabisiii bak hatta alinti bilem yapiom
okul iyi iste yuvarlanip gidiozah bide size olan su hasretim olmasa daha iyi olcam ama bunada sükür sen nasilsin ne var ne yok anlatin beyaaa
gel ula gelonlinesin kop gel günahlarindan
bak nasilda sesimi duydu
iyiyim ladym:97: geldim yine cene caliyorum :86:
sen napiyosun neler oluyo bitiyo kkda anlatinkazen bizi terketti diye bisi duydum dogru mu
iyiyim ladym:97: geldim yine cene caliyorum :86:
sen napiyosun neler oluyo bitiyo kkda anlatinkazen bizi terketti diye bisi duydum dogru mu
abla kankammank06 .!.:Fıstığımmmmm gelmişşşşşş yaşasınnnnn nasılsınn kızzzz şükür kavuşturana yaniiiiokulunun iyi olmasına sevindimmm sen derslerine çalış canım fırsat buldukçada buraya gelirsin zatennn Biliyorsun okul hayatın çok daha önemliiiii fıstığımmm
evet ya kk degisime ugradiktan sonra özellikle baya bi durgunlastiank06 .!.:kk çok sessizleşti ya sormaa nerde o eski ekşınlarrrr pek olmuyor artıkpatronda yok gitti gelir inşallah
baska alanlar miladyfujx .!.:evet galiba öyleymiş bende duymuştum başka alanlara açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?