- 7 Ekim 2009
- 3.073
- 7
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim
kızlar ya alemsiniz, şort mayo yasak bütün erkek hocalar sliplikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hadi ya.Bak ne diyeceğim ben yüzme bilmiyorum.
Hangi şehirdeydin sen chessim:roflol:
Zhebaninin de dediği gibi mal beyanı:roflol:
sülemem valla, hocanın bi yakını beni teşhis edebilüüüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol:
ay bu arada kursiyerlere de şort mayo yasak ama allahtan onlar yinede şort mayo giyiyo, allahtan yani:bbo::bbo:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: iyii bari psikoleeeeejiinn bozulmamis la sempatiksalakcinnibi koca karının birinden duymuştum zamanında bi kıza demişlerdi şok olmuştum tabi ama uffaktım şaşkındım hihisırnaşık şey
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah canini almasin la o ne bicim soru :roflol: sırnaşık şey ay koptumGünaydın bacılar.Eki Görüntüle 49802
Kız mjoyy ne yalıyorsun öyle?
sırnaşık şey yok silip süpürme isini yarin yapcam:jeyyar: bugün silip süpürmedim maalesef boshayallersmile yüzmedeydim tatil yapmaya simdiden basladim zemuszemusben varim ula
vistik garisi magazalari geziyo anca
ne var ne yok supuryo
sırnaşık şey kanka onlar zengin olacak diye ben batacam la sırnaşık şeyvıstık garısına bak sen
tekstil sektörü bugün zengin olcak desenekaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey doymadim daha sempatiksalakcinni1 haftadir ne var ne yok almistir o:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şeynete bisi olmadi gezmedeydim ondan giremiyorum canisi guclubacismile
niyki ne oldu nete, kesin akasianin nazari degmistir cakir gözlü sey zatene sempatiksalakcinni
bende 15 GB kotayi nasil doldurduysam netim yavasladi
olsun fasci sistem bizim arkadasligimizi kabul etmesede biz bis ölümüne kankayiz olumunekankayizsmile
süper bi lafmis, benim de canim SIKILDI o zaman, benimkine deyiverinde yüzügü taksin artikin parmagima
parmak didim yanlis anlasilmaya sebeb vermesin litfen :roflol:
ne ka sekersin kiz masAllah
akasia buz gibi suratin var dedi ya sövdü mü övdü mü anlamadim :roflol:
yok giz netinde sorun varmis onun
magzalari soyup sogana ceviren benim, yeni geldim alisveristen bayanssulusmile
ALOOOOOOOOOOO ZUZUUUUUUUUUUU ordamisiiiiiin şakkıdı
sorman hata :mymeka:.
size eksin linki vereyimmi :jeyyar:
Şeniz senin nazarin degmez bana bebisiimmvistim benim ciger parem netim sagga feda olsun Şeniz
ula parlak garisi saga gozluk verim istyosan nan belkim daha iyi gorursun
ben ona gozluk aldim canim artikin daha iyi gorcek
kaydirigubbakcemile
aklin fikrin eksin:mymeka: hep beni yoldan cikarmaya calisionuz:dilcikar: ama yemezler sempatiksalakcinni surda bi haftam kaldi uslu durcam.. yani ins. söz veremem ama:lepi:.
fake bir konuya benziyor, birez eksim yapabiliriz delikafadulden
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ardim-edin-goguslerim-kocam.html#post14301895
mapisa düsmesen sasarim zatiianam bende yazdım her an mapıs olabılırzzzeyvahedigeldismile
delikafadulden sırnaşık şey
kazen insan mi yiyo :1shok:
evet hayatim yasak yabanci dil konusmak
öyle deme ajkuumm :1hug: herkese topigimiz acik, sohbete dahil olmak isteyenler buyursun gelsin :içelim: ama tabi geyikten sakadan anlamalari lazim orasi ayri bi mesele :1closedeyes:bu topige yabancilar geldi tadimiz kacti
renkli donlarini kendi elcaazlarimla diktim laaaaaa Çok üzgünüm çoook el emegi göz nuru:mymeka: kiymetimi bil:dilcikar:delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
vıstık renkli donlarımı untma aklinialirimsmile:jeyyar::roflol:
:mymeka: eksin eksin diye diye burayada getirdik eksini :umursamaz:ekşın arar mıyız
aha bize ekşın:jeyyar:
topiğe özel delikafadulden:roflol:
banada yaz reple banada :yüzsüzüyesmili: sempatiksalakcinniher tür kardeşlik var bizde şekerim bak yine aklıma bi muzur laf geldi söylemiyim zebanim dur rep oalrak yazayım baridelikafaduldendelikafadulden
sırnaşık şeygit tabi durma git yausuhlu hocaciiinin yanina:mymeka:kaydirigubbakcemile3
ay kızlar ben yüzmeye gidiyorum, hocacığımı çok göresim geldi az erken gideyim bugunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
haydin size hayırlı gülmeler, banlanmayın ha gülerken
sorma hayatim burda olsaydim paralardim yanliz siziAğalığı devraldım.Çekilin nan.
Fıstık nan ekşını kaçırdındelikafadulden
dogru bildin canisi Şeniz bak bitti bile :roflol:Nerede mi?
Hafıza kaybı mı yaşadın yevrüm:teselli:
bugün topic güme gidiyordu ya?
Fistuk kesin eski sayfaları okuyor herbirine birer
birer cevap yazmaya başlamıştır. sositososito
o niye la :1ninca: nede yakismistir simdi o hocaya o slip don -tatlicadiarzu- iyyy erkeklerede hic yakismiiii beee o ne üle iyyyyygg :1ninca:geldim
kızlar ya alemsiniz, şort mayo yasak bütün erkek hocalar sliplikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slip muhabbetine çok güldüm ya aklinialirimsmiledelikafadulden:roflol::roflol:geldim
iyi iyi.onlar beyan etmiyo en azından :jeyyar::roflol:ay bu arada kursiyerlere de şort mayo yasak ama allahtan onlar yinede şort mayo giyiyo, allahtan yani:bbo::bbo:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sülemem valla, hocanın bi yakını beni teşhis edebilüüüsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
:roflol::roflol: