anaaamm
fistigim-nasilsin
sagligin
keyfin-nasil=-tatlim
philemon abladan kuskiye cevapşu ban olayına çok canım sıkıldı yaa bi de olayı bulamadım merakımdan kuduruyom iyi mi
abooo:kackurtarcaninifstksmili: kanka bu ne bicim karsilama lem insan yollarima güller döküp odama tarkani yollatir
bende sizi cok özledim beavay vayyy muzlar sosilsler
la bana sans bi kez güldü:82: sende ise dakka basi ne istesen aninda siparis edion bide dalga geciyo
benim ayagim ugurludur kanks:82:bi geldim pir geldimaninda gimciyi donluyuda getirdim bu arada gimciyi made in fstkin kardesidir :86:
ank ank :kekemefstksmili: ank ablaaaaa innanmiyorum ikinci kez mapis nire gitttiiiiign
selam Simerenyaaaaaöyleler hizlarina yetismek mümkün degil
bende istiyom bende
kanka bende iste o taniyip seven kismini merak ettim anlasana olm :cakalfstksmili: :86: bosver dedigine bakmayim mi kanka cok pis meraklardayim kiyma bana kiyma kiyma kiymaaa :fatmagülünabisioldumsmili: ula fatmagülün abisi demiskene :89: o yinge ne firildakmis üle cocuk baskkasindan hele memeleri sallamalar fln insan 7sinde neyse 70indede o olur derlerdide inanmazdim
afferin kanka iyi etmisinaman haa uzak dur nan zirliyo bide banlanmadan eksin yaptim diye gülmen gerekir kanka
öyle oldu biraztsk ederim kankaam :görmemisinhediyesiolmustutmus15köyeduyurmussmili: :86:
vay kiyamam kankamaniye yordu o pis hoca seni nasi yordu ne sekil :imalardabulunanfstksmili: :ceyyarsmili: :icesmili::86:
sorma kanka hakkettim cezayi biliom
abooocezaya bak boyumuz kildan ince ula cekerik cezamizi
kurşun dökek bizesatanist zibin
geldim kankaaaahhh o kendi yok mu o kendi
sana bi haberlerm var kiiibelkide biliyosundur ama osssun söylemezsem çatlarım haber değerini yitirmeden bendeki bilgiler aktarcam sana alıntılar bitsin bekle
Brck selaaaammdicem :89:ama sende banlanmissin noldu size yaaa
kankam cok gecmis olsunkiyamam yaaa nazar degdi bize nazar
15li durgun
canimin dibisio nasi bi tabir la
vaaayyygözün aydin naaan kavusuon anana
nolmus nolmus
aha aninda bize benzemis bize takilan aaciliyo allam
aynen yaa aciklama yapiiin :95: bilmeyenleri aydinlatin
he yaaaaaaaaaaaaaa :95: sinir oldum vallah :95:
ahh o kamera olomasaamaninnkankam is basinda az cakal degilsin kanka kimin kankasi :82: :havamidabasarimsmili: eee kanka :94: giris gelisme neyim ay sustum ben
benim kankam neler atlatti nelersimdi bomba gibi
dahada iyi olucak benim canimdemi kankymmm
deryacim sanada cok cok gecmis olsun
ben o selale saclarao ay o hilal kaslara:119: o süzme bal dudaklaraaa öp öp öp öp:122: do-ya-ma-dim :118: evet evet farkindayim atesi sönmek bilmeyen askim :98: herzamanki gibi alevlerde
kanka banada gösteer bidaha banada
kamera zibinin icindeki zaten bastirilmisduygulari bastiriyor skopum ah o kamero olmasa :94: annadiniz :86:
mart mart demeyin karnima agrilar girii gecen kinov aciklamasini yapti geberdim
napim laayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyarabbim tutmayin beni oy oyy ay geberdim allam konusmaya bak yörrü serepsiz dövv heeeyyyt ay koptum kendime gelemiom :
kanka gettileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrlilililililililil :zilgitcekenfstksmili: kanka yanliz bisi dicem bize ögüt verirken kendileri gittiler ay trajikomik
kanka laaaynniye sansür koyyon seffaf bi topigiz biz :86: yanniz bu sansürlenmis haliyseeee anladim ben oni
ne gecmisini okumusbaldircan mi onnan neydiliyo kanka :86: bi aciklama settiriver
sen link ver:89: ben okurum
vayy fotoya bak harikaa :98:
fistigim-nasilsin
sagligin
keyfin-nasil=-tatlim
şu ban olayına çok canım sıkıldı yaa bi de olayı bulamadım merakımdan kuduruyom iyi mi
böcükten inciler
ha oldu ısteklerıde sıralayı verdı assolıst vıstıkhem gelme hemde isteklerı bırbır ılet
tarkanı ben buldum ya sana yollamak kaldı
neyse kanka arada bılem olsa gel hemıözluok laa
a.selamSelamın Aleyküm 15'li.
selam kopcamm
selamı getiren sağolsunPhil ablamın herkese selamı var
Her yer kurbağa olmuş
sen de çok selam ölsee aplamaa kokulu kokulu öpüyomuşdeeanaaammbu pek güzelmis prensesim :98: topiin ilk sayfasina mi eklesem netsem :86: cok begenim valla
iyiyim prensesim sen nasilsinannen nasil oldu
philemon abladan kuskiye cevap
kuşki orda oda baksın
kuduruyormuş meraktan
selam söyle kuşkiye
diyo oda baksin derken topigin ilk sayfasini kurbagalar basmis ben göremedim kuskide baksin diyo yörrü get :88: bi bakta gel
ank ablayla phil ablanin mesajlarindan takip et
vayy fotoya bak harikaa :98:
kkda anlatılmaz.senin msnde yok bende ben vıstıma anlatim o da sanaolur mu kuşkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?