Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
philemon abladan kuskiye cevap kuşki orda oda baksın
kuduruyormuş meraktan
selam söyle kuşkiye diyo oda baksin derken topigin ilk sayfasini kurbagalar basmis ben göremedim kuskide baksin diyo yörrü get :88: bi bakta gel
ank ablayla phil ablanin mesajlarindan takip et
abooo :kackurtarcaninifstksmili: kanka bu ne bicim karsilama lem insan yollarima güller döküp odama tarkani yollatir
bende sizi cok özledim bea vay vayyy muzlar sosilsler la bana sans bi kez güldü:82: sende ise dakka basi ne istesen aninda siparis edionbide dalga geciyo
benim ayagim ugurludur kanks:82:bi geldim pir geldim aninda gimciyi donluyuda getirdim bu arada gimciyi made in fstkin kardesidir :86:
ankank:kekemefstksmili: ank ablaaaaa innanmiyorum ikinci kez mapis nire gitttiiiiign
selam Simerenyaaaaa öyleler hizlarina yetismek mümkün degil
bende istiyom bende
kanka bende iste o taniyip seven kismini merak ettim anlasana olm :cakalfstksmili: :86:bosver dedigine bakmayim mi kanka cok pis meraklardayim kiyma bana kiyma kiyma kiymaaa :fatmagülünabisioldumsmili: ula fatmagülün abisi demiskene :89: o yinge ne firildakmis üle cocuk baskkasindan hele memeleri sallamalar fln insan 7sinde neyse 70indede o olur derlerdide inanmazdim
çakallllllllllllll az değilsin varyaabiliyodm merak etceğinikız kimler sormadı ki:82: bu topik,rakip topiklerhoş kimse rakibimiz olamazya nessee bizim topiğe gelen herkes aha böle oldu vıstık nirrdee bizde dedik okula gitti orayı talan etmekten buraya enerjiki kalmıyo
susss fatma.g demelaa o yenge varyabelliydi boynuz takacağıay bi de gençende çirkinmişadamın niye bırakıp kaçtığına şaşmamak lazımkadın her dam hazırmuz ossun nolursa ossun der gibi
niye yorcak gıı sözde çalışıtırıyoher şekle sokuyo beniay geberiyom o hallerine asslında görsen heç yakuşuklu değilaksine çirkin :86:ama bi şe var onda:26:nassı derlerrr:44:hıhh buldumçekici :82:
sen bi gel gellbiz aslıyla o gün bi msn sohbeti yaptıkkkheheyyvarya her şey şeffaftıolm varya çok şey kaçırdın:84:kanka bu aradabende 2 smil var grsen gebercenmsnden yollim sanagül gül geberdim yaa
ceyyar smili diyolaa o kadan kkya koydm yahaaa kankaabu arada zırnaşık smilini buldumkoyam mı laa
geldim kankaaa ahhh o kendi yok mu o kendi sana bi haberlerm var kiiibelkide biliyosundurama osssun söylemezsem çatlarımhaber değerini yitirmeden bendeki bilgiler aktarcam sanaalıntılar bitsin bekle Brck selaaaamm dicem :89:ama sende banlanmissin noldu size yaaa
kankam cok gecmis olsun kiyamam yaaa nazar degdi bize nazar
kanka biricik varyaabi topikte benm peşime takıldı geldi la zıbın diyo sen şu sevgilisinin kusmuğunu yerim dediği hatun değil misindien ne alakaşinci kanka ipektuncer bi konu açmış sevgilinizin bardağından su içermisiniz diye:86:bak şimdi hrkes neler dedi nelernesse ayrıntılar ssoonrabende dedim ki ay ne var öpüştük o kadar içerim nolmuş.hem bi gün sevgilimin yanında kustumçok utandımo da dediki utanma aşkım ben senin kusmuğunu bile yerimyazmaz olaydımtüm kknın diline düştüm:82:
he nerde kalmıştıkha biricik beni ordan tanıyo nesse geldi sohbet ettik hoş hatınnese bu banlandı tabi.bizim kankalarla zincirleme gittilerbize gelen hemen banlanıyo ne işhayırbanlanma sebeplerinide bilsenonuda yazcam sabretaz sonraaaaaaaa
ahh o kamera olomasafentezilerimde kameraya çekip izlemek yok işte naparsın:97lsa varyaa:97:ama azmettim bi gün olcak bi şelerhocayı öpcem sorada oraya gitmiycem
sağol kankimmçok destek oldunuz banaçok sefiyom sizi
ben o selale saclara o ay o hilal kaslara:119: o süzme bal dudaklaraaa öp öp öp öp:122: do-ya-ma-dim :118: evet evet farkindayim atesi sönmek bilmeyen askim :98: herzamanki gibi alevlerde
kanka banada gösteer bidaha banada
kamera zibinin icindeki zaten bastirilmis duygulari bastiriyor skopum ah o kamero olmasa :94: annadiniz :86:
mart mart demeyin karnima agrilar girii gecen kinov aciklamasini yapti geberdim
anaaamm bu pek güzelmis prensesim :98: topiin ilk sayfasina mi eklesem netsem :86:cok begenim valla
iyiyim prensesim sen nasilsin annen nasil oldu
philemon abladan kuskiye cevap kuşki orda oda baksın
kuduruyormuş meraktan
selam söyle kuşkiye diyo oda baksin derken topigin ilk sayfasini kurbagalar basmis ben göremedim kuskide baksin diyo yörrü get :88: bi bakta gel
ank ablayla phil ablanin mesajlarindan takip et
sen de çok selam ölsee aplamaa kokulu kokulu öpüyomuşdeeolum çok araştırdım da onun öncesini de inceledim elle tutulur gözle görülür pek bişi bulamadım:18:ayy bi de onlara baarken tırsak oldumm laaaa hadi bende vaji varsa diyeeepiskolocşm neyim bozulcek diee çıktım hemen topuklayarakkmsnden anlat bana