• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Önemli değil abla bende fissür olduğu için eğer yırtılma olursa kanamam oluyor o anda sonradan olmuyor yani geçmiş olsun annen iyi olmadı mı:26:

saglikocagindaki-aile-hekimi=fissur-dedi-ameliyat-olmasi-lazim-dedi
doktora-gidin-dedi-bide=yolda-yururken-bazen-diski-kacirio=kanallarda-genisleme-oluomus-oyuzden-ilerde-daha-genislermis-ertelemeyin-ameliyati-dedi-bakalim-doktor-bakcaz-bide-onlar-nedicekk-tatlim

saglikocagindaki-aile-hekimi=fissur-dedi-ameliyat-olmasi-lazim-dedi
doktora-gidin-dedi-bide=yolda-yururken-bazen-diski-kacirio=kanallarda-genisleme-oluomus-oyuzden-ilerde-daha-genislermis-ertelemeyin-ameliyati-dedi-bakalim-doktor-bakcaz-bide-onlar-nedicekk-tatlim

Geçmiş olsun banada ameliyat dedide olmuyorum ben

bir-fincan-kahve-icin-sut.jpg

:48::48:Ne olsun fstgm be evde pinekliyorum işte aynı değişen bişey yok :97::97:Sen nassın ne var ne yok okula:27:manita yaptın mı:27:
:60::60: nan ne manitasi :60: istemem :6: uzak olsun benden :41: vakit kaybindan baska bisey getirmedi bana :25: yasasin manitasiz hava sahasi:kkk::60::60:

karisik-biraz-hayatim-annemle-ilgili-saglik-sorunlari-bi-duzelse-icim-rahatlasa=oh-dicem

buarada-aslinin-resimleri-cikmis-gordunuzmu:52::52::60::60::60:
birkafadanherses-%C3%A7ilekli-s%C3%BCt.jpg
cok gecmis olsun prensesim :71:

:68:
iyi geceler çıkıyorum ben:31::79::79:
ayyyy iki dakka günlüge ugrayim dedim kknin bakima gircegi tuttu iyi mi :47:

iyi geceler skkopcaaaamm :58: bende cikiyim artik :58:

kankalarim abla kankalarim :29::48:seviyorum sizi :69:

girmeyince merak etmeyin beni :31: artik eskisi kadar aktif olamicam ne yazik ki :50:
yarin görüsürüz ins :16::5:

:10:

öncelıkle alla belanı vıstık:57::57::63:pis namıssz karı senı
lenn nerelerdesın ölduk be meraktan:57::57::57:zebanı doğru dıo az kalsın konsolosluğa gtcektık:60::60:neyse geldınya yeterlı
cok özledık senı:98::78::69:
gene gel emi
bu arada hayırlı olsun hedıyelerın bıde bana beleşcı dersın
sendekı şans bende yok bee:59::60:

kırmıcıdonluda gelmış:53::52:laa sız haberleştınız mı

neysemm fırça faslı bıttı günaydın:73:

:60::60: nan ne manitasi :60: istemem :6: uzak olsun benden :41: vakit kaybindan baska bisey getirmedi bana :25: yasasin manitasiz hava sahasi:kkk::60::60:

cok gecmis olsun prensesim :71:

:68:
ayyyy iki dakka günlüge ugrayim dedim kknin bakima gircegi tuttu iyi mi :47:

iyi geceler skkopcaaaamm :58: bende cikiyim artik :58:

kankalarim abla kankalarim :29::48:seviyorum sizi :69:

girmeyince merak etmeyin beni :31: artik eskisi kadar aktif olamicam ne yazik ki :50:
yarin görüsürüz ins :16::5:

:10:

Kızzzz vıstıkkk sakın gelmemezlik yapayım filan deme olurmuuuuu :34: sen okuluna önem ver otur derslerie çalışşşş canımmmm fırsat buldukça gelirsinnn seni cidden çok merak ettik amaa :38:

öncelıkle alla belanı vıstık:57::57::63:pis namıssz karı senı
lenn nerelerdesın ölduk be meraktan:57::57::57:zebanı doğru dıo az kalsın konsolosluğa gtcektık:60::60:neyse geldınya yeterlı
cok özledık senı:98::78::69:
gene gel emi
bu arada hayırlı olsun hedıyelerın bıde bana beleşcı dersın
sendekı şans bende yok bee:59::60:

kırmıcıdonluda gelmış:53::52:laa sız haberleştınız mı

neysemm fırça faslı bıttı günaydın:73:

Günaydınnnn böcüüüüüüü :3: :3:

Yap vallla işim filan olmasa kesin gelirim ben banada yeri çokm uygun nasılsa metrobüs te var philiyide alır gelirz beraberrr ..
Eşime demedimmm hiç :1: :1: gülerdi resmenn yaaa

Bence uygun bir tarihhh biz bize bile olsa güzel olur betülde gelir herhalde amonra var know var şeker kız var yeteriz beeee bizzz :64: :64:

:64::64::64::64::64:
İnşallah bugün yarın açarım ben topiği

Back