Günaydınnn koğuşşştaşlarrrr kalkın nan sayımm var bugün nirdesinizzzzzzzzzzz
Günaydın abla ben burdayım
Ay hava çok soğuk üşeniyorum kalkıp kahvaltıya hazırlamaya daha banyo etcem yemek yapcam yeter uleyn:84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hava çok soğuk üşeniyorum kalkıp kahvaltıya hazırlamaya daha banyo etcem yemek yapcam yeter uleyn:84:
günaydın kızlarrrr
bende işe gelmeye üşeniyorum
bende buralardayım ablaaaa.
skop ya sabahın köründe ne işin var kkda..yatsana kuzu ya..11 gibi kalk şöle keyif yap...hadi ben mecburen kalkıorum,senni ne zorun var.:26:
günaydın kızlarrrr
bende işe gelmeye üşeniyorum
bende buralardayım ablaaaa.
Ben manyağım bilmiyor musun
Eşimi gönderdikten sonra yatmıyorum canım genelde işlerimi hallediyorum falan ama bugün keyif yapıyorum yatakta bu soğukta nasıl bıcı bıcı etcem:18::18:
skop ya sabahın köründe ne işin var kkda..yatsana kuzu ya..11 gibi kalk şöle keyif yap...hadi ben mecburen kalkıorum,senni ne zorun var.:26:
Günaydın semacımmm buradada hava soğuk canım şu anda güneş var ama soğuk yinede kar varmı bursada ya hele uludağ nasıldır acaba geçen sene kamp yazmıştık uludağda çıkmamıştı ..
Yemek benimde yok ama belli ne yapacağım ...
Günaydın canımmm
Günaydın şekercimmm mapıstaşlar toplanıyor yavaş yavaşşşşş
şimde banyo yapmak zorunda mısın?akşama yap...
Benimde yatasım varda bu sefer gece uyuyamıyorum saat 8 gibi kalkıyoruz bizde 9 gibide eşim gidiyor git yat diyoda ben yatmıyommm
günaydın ank ablacım.
otobüs durağında el sallaşmıştık hatırladınmı
zaten çalışmayan hatunlar neden erken kalkar onuda bilmem
yerinde olsam akşama kadan yatarım
günaydın ank ablacım.
otobüs durağında el sallaşmıştık hatırladınmı
zaten çalışmayan hatunlar neden erken kalkar onuda bilmem
yerinde olsam akşama kadan yatarım
Kar yok keşke yağsa ya uludağda var kar yağsada kardan adam yapsamBende ıspanak mı yapsam karnıbahar mı bilemedim soğukta ıspanakla uğraşmak istemiyorum karnıbaharı ben sevmiyorum :97:
Evet şimdi yapmak zorundayım
Benimkide yat diyor yatmıyorum kahvaltı hazırlayamadım bu sabah gece çok üşütmüşüm:2:
Akşama kadar yatınca sersem gibi oluyor insan canım
Şimdi uludağda olmak vardı ya ne güzel kayılırdı gidemedik zaten seneye kamp çıkarsa gideriz inşallah ..
Ben şey yapcam akşam eşim istedi çok sever ekmek üzerine peynir domates ve biber doğrayıp fırında ızgara yapacam yanınada kola yeter hemde doyurucu oluyor ....Ispanakla uğraşılmaz ya sular buz gibidir şimdi
Sende yatmıyon benim gbi aman dikkat et hasta filan olma sakın
Soğuk olmaz mı abla.
Biz yılbaşında çıktık eşimle uludağa gideceğimizi bilmiyorum ama uludağ yolunca cafeye gireriz dedi bende kokoneyim ya giydim eteği çıktık en tepeye kayak yerine totom donduBirde o vaziyette kaydırdı beniFelç olcam sandım:18::18:
anladım canım.
ne kadar sıklıkla görüorlardı peki çocuklarını.annen memlekete gittiğinde..:26:
böcüüm ne biliim geçmiş günnn
sus bakem ablaya öyle denmezzzzben çokkkkk becerikliyimdirrrrbitek nohutu
haşlamasını beceremiyommm
Sanane la
Anammmmm tam o tepeden mi kaydırdı seniii telesiyejlerin olduğu yeremi çıktınız çok soğuktur yaaa o kısımlarr totoda zarar oldumu sonraaaaa
babam arada getırır onlarda calıstıklarından senelık ızınlerınde görurler
saol ablam arada de bana gecmıs olsun dıehoşuma gıdıyy
becerıklısn masallahhben bılem açmadan kaapağı anların piştiğini:82:cok hamaratım yahu
:82:margarın:86: