Merhaba arkadaşım.benim kızım da 17 aylık oldu.senin oğlan için söylediklerinin tıpa tıp aynıları benimkinde de var.1 ay daha bekliycek doktora gitmek için..oğlunuzda bir değişiklik oldumu?Merhaba arkadaşlar oğlum 15 aylık ama hala tutunup ayağa kalkmıyor, sadece elimden tutunup kalkıyor, kucağımdayken sehpaya tututunup kalktı 2 kez. yatar pozisyondayken oturur hale gelmiyo bunu sadece yatağının içinde bir günde 3 kez devamı gelmedi. Bi eliyle tutunup ayakta uzun süre durup oyun oynuyo, ellerinden tutunca yürüyo sırt üstü geri geri emekliyor 9 aylıktan beri. Ama yapamadığı şeyler bebi korkutuyor böyle bir durum yaşayan var mı? Doktora gittik 18 aya kadar bekleyin dedi ama içim rahat etmiyor
Benim oğlum da 23ünde tam 17aylık olucak konuyu açtıktan bir gün sonra bir ada kendiliğinden oturmaya başladı yani yatarken kendi kendine oturmayı çözdü, öne doğru komando gibi emeklemeye başladı ve biraz daha kuvvetlendi sanki birkaç saniye de olsa tutunmadan ayakta duruyo, koktuk kenarına tutununca su kumanda vs varsa onlara ulaşmak için tutunarak yürüyo sanırım güvenleri arttıkça bir şeyler öğreniyorlarMerhaba arkadaşım.benim kızım da 17 aylık oldu.senin oğlan için söylediklerinin tıpa tıp aynıları benimkinde de var.1 ay daha bekliycek doktora gitmek için..oğlunuzda bir değişiklik oldumu?
18 ay olmak üzere, çocuk ne durumda şuan ?Merhaba arkadaşlar oğlum 15 aylık ama hala tutunup ayağa kalkmıyor, sadece elimden tutunup kalkıyor, kucağımdayken sehpaya tututunup kalktı 2 kez. yatar pozisyondayken oturur hale gelmiyo bunu sadece yatağının içinde bir günde 3 kez devamı gelmedi. Bi eliyle tutunup ayakta uzun süre durup oyun oynuyo, ellerinden tutunca yürüyo sırt üstü geri geri emekliyor 9 aylıktan beri. Ama yapamadığı şeyler bebi korkutuyor böyle bir durum yaşayan var mı? Doktora gittik 18 aya kadar bekleyin dedi ama içim rahat etmiyor
Ben konuyu açtıktan çok kosa bir süre sonra tutunup kalkmaya sıralamaya başladı yatarken oturur pozisyona geçmeye başladı şu an hala yürümüyor mr çektirdik bir sürü tahlillrr yapıldı 18aylık olunca yürümediği için çok şükür her şey temiz çıktı yavaş yavaş ayakta durmaya başladı sanırım genetik benim oğlumun ben de kardeşim de kuzenlerim de hep geç yürümüşüz 18aya kadar bekleyin eğer hala aynıysa doktora götürün ama çocuk nöroloji doktorları çok tuhaflar anında çocuğa hasta muamelesi yapıyorlar inşallah gerek kalmaz tabi ama mr sonucunu görmeden doktorun söylediklerine çok takılmayınÇocugunuz ne durumda acaba benim bebegimde sürünüyor komando gibi tutunup kalkamıyor ama koltugun kenarında sürünüyor 14 aylık şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?