158 boyunda guvenlik gorevlisi kadin etraofnizda gordunuz mu?

nacvws

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
142
-70
24
Boyum 158 silahli guvenlik belgesi aliyorum ama is bulabilir miyim diye endişeleniyorum. Sizin cevrebizde bu boylara gördüğünüz güvenlikleri var mı?

Belge alacağınız kurs ne diyor bu duruma daha iyi bilirler onlar aslında. bazı yerlerde kadın boy sınırı 160 yazmışlar bazı yerlerde sınır yok demişler. Açıkçası ben 165-70 civarı kadınlar gördüm hep.

Boyum 158 silahli guvenlik belgesi aliyorum ama is bulabilir miyim diye endişeleniyorum. Sizin cevrebizde bu boylara gördüğünüz güvenlikleri var mı?
Güvenlik görevlilerinin boylarına hiiiç dikkat etmedim😅

Bizim kurumda 155 civarı olanlar var 🤣 ben 159 um benden baya kısa güvenlik var.silahli alacaksaniz sadece bankada silahlı istiyorlar fakat bankayada 162 den aşağı almazlar sanırım diğer kurumlarda silahliya gerek yok.hastsne AVM okul onlar silah kullandirmaz

Ayy gerçekten mi şuan aşırı iximi rahatlatıniz . Ben silahli alıyorum 25 ağustosta sınavım var egitim bitti. Hangi sehirdesiniz merak ettim . Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Ayy gerçekten mi şuan aşırı iximi rahatlatıniz . Ben silahli alıyorum 25 ağustosta sınavım var egitim bitti. Hangi sehirdesiniz merak ettim . Teşekkür ederim

çalıştığım kurumda 1:55 te olan bayan vardı. Bu arada sınavınız nasıl gecti?

X