Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belge alacağınız kurs ne diyor bu duruma daha iyi bilirler onlar aslında. bazı yerlerde kadın boy sınırı 160 yazmışlar bazı yerlerde sınır yok demişler. Açıkçası ben 165-70 civarı kadınlar gördüm hep.
Bizim kurumda 155 civarı olanlar var ben 159 um benden baya kısa güvenlik var.silahli alacaksaniz sadece bankada silahlı istiyorlar fakat bankayada 162 den aşağı almazlar sanırım diğer kurumlarda silahliya gerek yok.hastsne AVM okul onlar silah kullandirmaz
Ayy gerçekten mi şuan aşırı iximi rahatlatıniz . Ben silahli alıyorum 25 ağustosta sınavım var egitim bitti. Hangi sehirdesiniz merak ettim . Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Ayy gerçekten mi şuan aşırı iximi rahatlatıniz . Ben silahli alıyorum 25 ağustosta sınavım var egitim bitti. Hangi sehirdesiniz merak ettim . Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Ayy gerçekten mi şuan aşırı iximi rahatlatıniz . Ben silahli alıyorum 25 ağustosta sınavım var egitim bitti. Hangi sehirdesiniz merak ettim . Teşekkür ederim