kızlar sabah sabah aşure yaptım ..buyurmazmısınız..
oooo zepp gelmiş hoş geldin tatlım..Şeniz
Aşure için amin Allah razı olsun..:Saruboceq:
pamuk saçlarına gelince..ben o dipcik gibi ellerimle okşarım saçlarını..:roflol:
ŞenizŞenizBu tam benlik olmuş bol cevizli ellerine sağlık çiçeğimcokacimcoook:1hug:
Allah'im yaa:roflol::mymeka:
Evet çiçeğim Allah kabul etsinŞeniz
ben henüz kahvaltı yapmadım buyurun beraber yapalım
açma ketem,kıymalı açma puğaçam ve bol cevizli kurabiyem var,yeni çay semaveri aldım onlada çay yaparım size hadi daha ordamısınız.
Şimdi böyle diyorum ama günün birinde inşallah gerçekten oturur birlikte çaylar içer,sohbetler eder ve güzel mamalar yeriz,
Zepp Emre Denizin gıdışından kokla annesi benim için öpüyor ve kokluyorum onu.Şeniz
ŞenizŞeniz
ŞenizŞeniz
güzel arkadaşlarım, bana müsade ,biliyorum sizlerinde ,işleriniz var..Yuvanızdan huzur sağlık eksilmesin.. güzel hafta sonları geçirin ..Şeniz
zepp denense her cuma geldiğinde .. sanki eşin izinli diyecekmiş gibi geliyor.. (dubaide tatil günü olduğu için):a015::a015:
hemmen şimdi aligopterime atlayıp geliyorum.. pisti açtırınn
ŞenizŞeniz
ŞenizŞeniz
güzel arkadaşlarım, bana müsade ,biliyorum sizlerinde ,işleriniz var..Yuvanızdan huzur sağlık eksilmesin.. güzel hafta sonları geçirin ..Şeniz
zepp nedense her cuma geldiğinde .. sanki eşin izinli diyecekmiş gibi geliyor.. (dubaide tatil günü olduğu için):a015::a015:
Şimdi böyle diyorum ama günün birinde inşallah gerçekten oturur birlikte çaylar içer,sohbetler eder ve güzel mamalar yeriz,
Zepp Emre Denizin gıdışından kokla annesi benim için öpüyor ve kokluyorum onu.Şeniz
Ya sizi böyle bir arada görünce gidemiyorumda neyse öpüyorum sizi ,tekrar görüşmek üzere Şeniz
Ya sizi böyle bir arada görünce gidemiyorumda neyse öpüyorum sizi ,tekrar görüşmek üzere Şeniz
:roflol::roflol:
gitmeseydin aktinyam daha karpuz kesecektik :lepi::roflol:
:roflol::roflol:kızlar sizlerle güne güzel başladım.. Rabbim hepinizden razı olsun.. :Saruboceq:
zeeppppppp yeter ben çakmak istiyommmmmmmmmmmmm
dur kacma bunu da gor :roflol: