(- 155 Merkez -)

welcome8024oasg5.gif

Günaydın arkadaşlar,zepp mesajın alınmıştır tatlımyerimseniben
Bu arada ngs abla ve yaramas abla nerelerdeler kaç zamandır yoklar bir bilgisi olan varmı:1ninca:Merak ettim ikisinide:teselli:

gunaydin arkadaslar ...
emre deniz gece beni uyutmadi :bbo: gece 03 de yattim ...sabah esimi ve selim gonderdirkten sonra emre 'yi de uyuttup bende uyumusum yeni kalktim anlayacaginiz :eek:
hepinizi opuyorum a.s.

Günaydın kızlar...şakkıdı
geç kalktığımı sanmayın..
:Saruboceq:kursuma gittim az önce geldim.
aktinyacım ngs ve yaraması bende merak ediyorum..
aktinya avatarın çok güzel o elinde sürüklediğin kim Allah aşkına doğru söle..:roflol:
zepp Emre Deniz'in sıkıntısımı vardı..:ecrin_bebek:biraz oku ,hani dün gezmelere gittiniz bol bol dua oku ,Annesi yeni bebeğe nazar çok değermiş.:nazar: kem gözlere şiş..:nazar:

aktinya avatarın çok güzel o elinde sürüklediğin kim Allah aşkına doğru söle..:roflol:
zepp Emre Deniz'in sıkıntısımı vardı..:ecrin_bebek:biraz oku ,hani dün gezmelere gittiniz bol bol dua oku ,Annesi yeni bebeğe nazar çok değermiş.:nazar: kem gözlere şiş..:nazar:

okuyorum canim ama onun SIKIntisi ne biliyor musun teyzesi :)
dun saat 00:00 kadar uyudu bir guzel uyku cekti sanki gunduz olmus gibi uyandi o vakit :)
eee normal 03 'e kadar uyumadi velet:asigim:

okuyorum canim ama onun SIKIntisi ne biliyor musun teyzesi :)
dun saat 00:00 kadar uyudu bir guzel uyku cekti sanki gunduz olmus gibi uyandi o vakit :)
eee normal 03 'e kadar uyumadi velet:asigim:

zepp gündüzleri işin olmazsa. fazla uyutma dicem ama ,çocuğun uyumasıda lazım.. ya bu çacuk neden uyumuyor..:mymeka:bunnunu sık uyandır bide böyle dene ,sonra çocuk uykuyu neyim şaşırmasın.. sen yinede beni dinle ama bildiğini yap..:roflol:

zepp gündüzleri işin olmazsa. fazla uyutma dicem ama ,çocuğun uyumasıda lazım.. ya bu çacuk neden uyumuyor..:mymeka:bunnunu sık uyandır bide böyle dene ,sonra çocuk uykuyu neyim şaşırmasın.. sen yinede beni dinle ama bildiğini yap..:roflol:

:roflol::mymeka: daha kucuk velet geceyi gunduzu ne bilsin ama o kadar uyutmam ...
bugun eger oyle yaparsa saat 22 gibi kaldirir biz yatana kadar uyanik tutarim sipayi : ):asigim:

:roflol::mymeka: daha kucuk velet geceyi gunduzu ne bilsin ama o kadar uyutmam ...
bugun eger oyle yaparsa saat 22 gibi kaldirir biz yatana kadar uyanik tutarim sipayi : ):asigim:

bencede öle yap ,kulağınada fısılda.. artık uyku satii gece yarısı oldu.. gibi :emir_bebek::ecrin_bebek:
zepp gıdısından benim için şööööyle kokulu kokulu öp birde oggg çek ben burdan alimm sesi..

bencede öle yap ,kulağınada fısılda.. artık uyku satii gece yarısı oldu.. gibi :emir_bebek::ecrin_bebek:
zepp gıdısından benim için şööööyle kokulu kokulu öp birde oggg çek ben burdan alimm sesi..

az once uyandi kus optum bile cicek teyzesi :asigim:

kizlar bu arada halidaki cay lekem cikti :lepi:...oh beeee!sositososito:teytey:

bazı arkadaslar derin bir ah cekicek ama az önce parktan geldik cok güzel bir hava vardı kızlar bol bol kumla oynadılar akşama kadar güneşlendiler bir güzel

bazı arkadaslar derin bir ah cekicek ama az önce parktan geldik cok güzel bir hava vardı kızlar bol bol kumla oynadılar akşama kadar güneşlendiler bir güzel

oh ne guzel kaydirigubbakcemile5
burda heryer buz senağlama

emrecik bugun hic uymadidelikafadulden offf!!!kafamçokkarıştı

Canım emre deniz kolik mi yoksa,genelde bebeklerde olur,ondanda uyuyamaz,yapılacak birşey yok,bir kaç ay içinde geçer,birde daha gece gündüz kavramını çözememiştir,biraz sabır annese,bende öpüyor vede kokluyorum o meleğiŞeniz

sağol ablacığıma.s. o sürüklediğimi bilmiyorum ama hoşuma gittiği için kullanıyorumkaydirigubbakcemile5

X